8

Инжевер

преди 1 година

Финансистите, икономистите и банкерите отнова започнаха да говорят за фиска. Време е да ги последват и тези, новите депутати в следващия парламент. Честито на поредния провален български министър председател.

7

Анонимен

преди 1 година

Чичо Хърси обяснява как се прави пирамида от дългове.Взимаш заем и го изхарчваш,след това друг да покриеш стария ,след това друг и т.н.докато балона се спука.Е "почтените" ни осигуриха близо 30 млрд нов за има няма 7 месеца и какво,закъснели сме с още един на по ниска лихва..Включвам в тях 9 млрд от предното служебно,за какво не се разбра,сега още 2 млрд,но пък не достигат 5 млрд до края на годината.А,бе хич"няма"спирала?Експеримента " антикорупция" и "спиране "на кражбите,щото има пари,ами няма

6

До 8

преди 1 година

Е то се видя ,че не само Русия има газови находища.Имат и азерите и Израел,и Алжир и Катар вкл.петрол,и Саудитите ,Иран с петрола и колко още,но Русия държеше монопола за Европа и не ги пускаше.И Турция скоро откри газово находище в Черно море,така ,че рвтин ,скъп е на политическа основа за Русия,особено с тази уродлива война.

5

пенсионер

преди 1 година

киро спечелили изборите дълговата спирала ше е голяма .

4

Анонимен

преди 1 година

Хърсев консултанта на Виденов.Ай сиктир! Вижте изказвания на Виденов при 2000 лв за долар,Жанчо казва,че инфлацията не е започнала,или сме в началото.Никакъв финансист не е Хърсев,пак някой му шушне да ни приспива.Не вижда ли аномалията?.Свърхпечалби за едни /енергийните фирми /и загуби за бизнеса,което увеличава цените и води до инфлация.Лобист на душнаните!От свърхпечалбите се отделя за компенсиране на бизнеса,инфлацията не е решение,доходите не я покриват.Как стана финансовата криза в САЩ?

3

Анонимен

преди 1 година

Още един кабинет на Кокорчо и ще има.

2

Анонимен

преди 1 година

Да това е вярно, до 2024 в момента, в който влезем в Еврозоната ни е спукана работата

1

Веско Григоров

преди 1 година

Като има кой баламурник да изплаща кредита за друго не мислете.