19

Анонимен

преди 1 година

Значи щом има русофили,русофоби трябва да има евроатлантофили,евроатлантофоби,че да бъде разделение на 2 противоположни групи за ефективност 1.русофили=евроатлантофоби, 2.русофоби=евроатлантофили,инак може да не се препокриват,че да са заядливи едни с други,примерно да си има поотделно русофили,русофоби,които да се заяждат,да се дразнят помежду си,но да има евроатлантофили,атлантофоби,които също да се заяждат между тях,като атлантици,но политическия свят е многополюсен по двойки,че да се завърти

18

Асен Ваилев-Минчева

преди 1 година

Празнувайте българи! Кирил Петков в бременна от Наско Културото!

17

Z

преди 1 година

До 13 защо не хванеш да отпътуваш към щатите да забравиш за България. Омръзна ми от американски пумияри дето ме убеждават колко е хубаво в ЕС нагледахме ви се 30 г на ЕС-то. Време е да излезем от НАТО и ЕС. Знам че ще има много недоволни, хора които получават субсидии от еврофондовете за да съсипват България, НПО-та, фондации, " българи" в чужбина те толкова са и Българи само ползват наши лични карти. А някои интересува ли се как живеем ние в България - НЕ. Време е да ви покажем червен картон.

16

Демократ

преди 1 година

Определено сьм сьгласен с - вмроЦелта на промяната беше да завлече вьзможно най много бьлгари в крайна бедност и отчаяние за сметка на олигарсите които се напьлниха с пари от високите цени

15

Анонимен

преди 1 година

Alex Ели Германец Наблюдател и т.н. са никове на един и същи нпо агент, за които се казва в статията. Проблемът на ВМРО е малко по друг. Отделно и че ги командореше Валери "демографа".

14

ДПС

преди 1 година

Здравейте другари патриоти. Години на ред заедно гласувахме и заедно крепяхме кворума на ГЕРБ.Дано с вашите опорни отново дойдете при нас в парламента, заедно да управляваме - ЗАЕДНОСТ както казва нашия лидер, заедност зад парата от рушвета.Да тези почивки, морета, филета, питиета и тн ни съсипаха

13

Алекс

преди 1 година

Доказан любител на алкохола не би трябвало да получава достъп до медиите.Заковаха да шофира пиян и има нахалството да раздава акъл.

12

Анонимен

преди 1 година

Този не беше ли Беж беж Педи на боико

11

Анонимен

преди 1 година

Тези са си нацисти.На 9-ти септември Джамбаза разпалено говореше по телевизията за болшевишките войски,които влезнали в Украйна,а такива няма от 1991 г.Малко след това пребиха човек в центъра на София заради убеждения,което не е нормално.Сменил си е начина на говорене сега като гледам сигурно,за да се хареса.Внимавайте за кой гласувате,за да не стане така после да ни организират Лукови маршове.Аз съм си от българофилите,но не подкрепям ни хитлеризма,ни комунизма.

10

Пепа Кекса

преди 1 година

Този борсук Джамбазки има задача от Кремъл да плаши народа. Пари вече наистина няма но за кремълските проксита като Джамбазки, Борисов, Пеевски, Доган, Цацаров и Гешев.

9

Анонимен

преди 1 година

В България се умира не от глад,а от ядене и пиене.

8

Анонимен

преди 1 година

В гетата на София ли?По селата е охолство.Трактористите вземат колкото шефовете,че искат и повече.Бг си е добре,но нали трябва да мрънкаме....Национална черта.

7

Анонимен

преди 1 година

Завалията колко се е загрижил хахахаах как все по избори се загрижват хахаха

6

Пендел

преди 1 година

Каза лекето, което замеряше българи с пиратки.

5

Анонимен

преди 1 година

Войводите напипаха правиланата ниша за тези избори и се разграничиха рязко от другите, които се пишат националисти, но защитават Москва.

4

Вярно

преди 1 година

е и то благодарение на такива нищоправцифкато теб! Ние ти плащаме по 20 хилки еврозаплата за престоя в Брюксел!

3

Този клоун да се

преди 1 година

скрие някъде, такива като тоя предизборно много сладки лъжи - приказки за благоденствие на народа наговориха. ВМРО пак ще отиде на политическото бунище!

2

Анонимен

преди 1 година

Политическа леш.

1

Анонимен

преди 1 година

НационалистПедал такива изродии само панелните квартали на София могат да ги родят!