13

До 11

преди 1 година

Има да връща на наследниците, на тракийските бежанци! Не на България! Разликата е съществена!

12

МАЙКЪЛ ДУКАКИС

преди 1 година

Васко ,Гръцката Сделка от 1967 година на Бай Тошо със Папандреу-Дядото (Георгос, Андреас и Георгос-Внук после)..беше БАРТЕРНО ПРИСПАДАНЕ ОТ гръцки ангажимент за някакви къщи - малък брой в ЗАПАДНА ТРАКИАС , и е включено към БЪЛГАРСКОТО ПЛАЩАНЕ НА РЕПАРАЦИИ, КОЕТО БЕШЕ ОГРОМНОО--НАД 10 ПЪТИ ПОВЕЧЕ НА ПАРИЖКИЯ МИРЕН ДОГОВОР 1947 ГОД ...ВАШАТА РАБОТА СЪС ТУРЦИЯ ИМА ЛИ ЗАВЕРЕН ПЕЧАТ ОТ ООН НЯКЪДЕ ?..ОСМАНИЯ СА ВИ ИЗБИЛИ НАД 300 ХИЛЯДИ БИЛГАРОС, И ОЩЕ 100 000 СА ИЗГОНИЛИ ОТ ИЗТОЧНА ТРАКИА 1913 год.

11

Васко

преди 1 година

До Анонимен - Парите за тракийските бежанци бяха платени от Гърция за Беломорска Тракия. Милиони долари потънаха в бездънните комунистически търбуси, затова Тодор Живков навремето заяви: "Ние нямаме никакви претенции към Гърция."

10

Ali

преди 1 година

До 12: Ти си обратен.

9

aa1830

преди 1 година

Дали на нас ни харесва или не, истината е ще Турция е сила в района и от всяка ситуация извлича ползи за себе си. Да се молим само да не е и за наша сметка. Дали е мустакат, султан, болен, здрав, дали обича халва и дали е диктатор - по-добре да си фалтор и мнението ти да тежи, отколкото да ти назначават правителства отвън и да нямаш национални интереси, просто защото не може да ги защитиш.

8

Анонимен

преди 1 година

Ердоган има да връща милиарди долари на България заради тракийските бежанци....................но се прави на луд.............ей, искаме си парите от лудия султан!!!

7

Анонимен

преди 1 година

Ердоган ли??Един луд мустакат чичко, който се прави на султан.............но той е много болен и скоро ще пукне!!!

6

Анонимен

преди 1 година

Ердоган е диктатор и ислямист............освен това вкарва незаконно аскера си(армията) в Сирия,но ще яде много бой.............и от армията на Башар Асад (президентна на Сирия) и от кюрдите!!!

5

Анонимен

преди 1 година

Ердоган и турците са хора с топки. Затова го канят навсякъде, защото е фактор. А вашите лидери даже и в Македония не ги искат.

4

ZV

преди 1 година

Хора (българите), които и едни павета не могат да редят като хората говорят за геополитика.

3

Некъф

преди 1 година

Тоя мустакатия кво ни го афиширате като фактор. Самия той е терорист и диктатор!!!

2

ГРЪЦКИ КОММАНДОС

преди 1 година

Гърция , ИЗРАЕЛ, САЩ и Франция ще те вкарат в чувал и ще те докараме в Атинаи , за да те осъдим в Атина в Гръцкия Ареопагус / Дикастеион. Малък турски террористе и ислямски навлеко .

1

Анонимен

преди 1 година

Ердоган е ултрапопулист и класически диктатор Догодина имат избори и затова се е активизирал и се хвърля по всеки въпрос