230

Лаврентий Берия

преди 1 година

Не му е работа на Борисов да коментира бюджета и заемите - неговата работа е да си седи в затвора! Обаче много гербери съдии и прокурори и а в системата за да го оправдаят !Борисов се е окопал за да не го осъдят !

229

нов запис

преди 1 година

Вчера изтече нов запис с Боко , вкойто се чуди как да угоди на газпром. Да припомним ,че Боко помогна да се случи войната с трите милиарда които подари на газпром за продълженето на руско-турският поток и с който русия реши ,че може да заобиколи Украйна.

228

Мата Хари

преди 1 година

Разбрахме... Ако не е Борисов и ГЕРБ, сме умрели на място. Само той може да ни спаси. Все пак да попитам: защо такава саможертва, г-н Борисов? Нали ,,жална му майка на следващото правителство"? Ами след това какво ще правите? Може би ще се замонашите в някоя запустяла обител? Или ... в емиграция? На някое по-слънчево място?..

227

Иванов

преди 1 година

Държавна сигурност все още манипулира изборите като в Русия и се получава винаги "правилния" резултат. Така че няма значение как ще гласувате - ПП ще спечелят защото такива са указанията Бай Дън и Камила Харис.

226

Мето

преди 1 година

Майка_му_жална на Борисов! Ако върне всичко откраднато България ще стане по-добре от Швейцария! Американците ще изринат руската к'очина и в Русия и в България.

225

Анонимен

преди 1 година

мата хари от спалнята му се оказа мъж

224

Анонимен

преди 1 година

Eдно нещо е сигурно ... ако десните сили не могат да се споразумеят да съставят стабилно управление и този път, може би наистина ще е по-добре да идва Путин/възраждане и да започват масовите загробвания.

223

Анонимен

преди 1 година

Аре, Лоения,разкарай се,бе

222

Анонимен

преди 1 година

Тоя паткан стига е заплашвал,най лощото свърши ,той вече не е на власт

221

Анонимен

преди 1 година

Бойче, защо не се разходиш нощно време из софийските квартали? Обаче сам, без охрана. Страх ли те е?

220

Anonimen

преди 1 година

Този изпечен лъжец, защо не казва за милярдите , които той зарови в турски поток , в американските рисунки на самолети, в руските реактори, които остави да ръждясват. Това са много повече хвърлени пари на вятъра, докато българите продължават да са просяците на Европа. Тези заеми за които този мошенник, плаче поне са в полза на хората и макар и малко, но ни приближават към стандарта на ЕС.

219

Анонимен

преди 1 година

След 32 години капитализъм и либерализъм не живеем по-добре,ама сме в Нато и ЕС.Това мен не ме топли.Да му мислят тези,които са на квартира.Отделно от това ни заливат с реклами,в които почти няма български думи.Единствената е ВЗЕМИ!?!

218

Анонимен

преди 1 година

Мутрата от групировките е за затвора!!!!Кюлчета, кюлчета, кюлчета , а работа за балъците.

217

Анонимен

преди 1 година

Само един олигарх може да плати дълга.Споко,като се върне соца ще национализира индустрията.То ЕС върви към комунизъм с човешко лице.Затова ни правят забелвжка за нашите олигарси.Ние 19век ли сме или 21.Държавата е най-важна баце,от пазари не се е родила култура,държавата я прави.

216

Анонимен

преди 1 година

Щом боко съжлява следващото правителство защо ходи из страната да агитира за герб. Какво ще направи за да се плащат тези заеми - ще намали заплати ли, ще намали пенсии, ще увеличи производството на рухналата ни икономика ли? да си седи в зайчарника и точка.

215

Анонимен

преди 1 година

Егати егоиста и наглец-"Майка му жална на следващото правителство"-верно ли? А Българския народ кучета го яли.

214

вервайте

преди 1 година

Българи радвайте се на днешното благоденствие и светлото бъдеще!

213

анонимен

преди 1 година

И без да ги казва Бойко тези неща, то фактите оставени от злополучното 7 месечно управление ще ни избодат очите. И в най-кошмарните си мисли българинът не е допускал такъв черен сценарий за страната ни. За сега не се усеща осезателно , но има време, ще опъваме здраво каиша.

212

Анонимен

преди 1 година

Ясно е,че ако си ти ще е майка ни жална.Увеличение на заплати и пенсии ше забравим.Само мазохисти и герберски лапачи ще гласуват за теб.

211

Анонимен

преди 1 година

хахах тоя пак започна с лъжите