57

До 51 продължение

преди 1 година

Хайде де нали са много смели. Да ги видим. Да се махат щом не искат? А дори и да се направи референдум , резултата няма да бъде този , който очакваш. Едно е дали отиваш на избори за , например , парламент , кмет или президент и там да се чудиш за Орбан ли , за Пешо ли или за Иван да гласувам , друго е да ти се постави следния въпрос: За или против ЕС. Може би тези , които ще гласуват "против" ще са повече , но със сигурност ще са много по - малко като процент от това което Орбан спечели на избор

56

До 51

преди 1 година

Ами прав им път и всичко най - хубаво. По принцип никой не ги държи на сила. Англия си направи референдум, повечето хора гласуваха против и излязоха. Само , че ще ти кажа едно нещо за което не се сещаш. Унгария не е Англия и колкото и да е (или да се прави) твърд , корав и "милеещ за родината си" , Орбан никога няма да посмее и да го направи. Той само заблуждава хората. От колко време спорят с ЕС за тези неща? Това е достатъчно време да се организират и гласуват поне 3 референдума.

55

Язе

преди 1 година

С една дума- добре дошъл отново, комунизъм!!! :)))))

54

Гопе

преди 1 година

Oрбан да замести Фон дер ........поне за 10 години.....свалям им шапка на унгарците ...............не са ***

53

Анонимен

преди 1 година

ЕС все повече и повече заприличва на тоталитарна версия на СССР! Анти-пазарни практики, силови изнудвания на суверенни републики... За какво още стоим в тая организация?

52

Демократ

преди 1 година

До 48. Глу.пак, ами това са пари на ЕС, не са на Унгария. Като не спазват правилата естествено, че няма да им ги дават. А като искат толкова да си водят независима политика НИКОЙ НЕ ГИ ЗАДЪРЖА НАСИЛА. Прав им път към Сибиристан.

51

Изнервен

преди 1 година

Никой не ги задържа насила в ЕС. Като не им харесва да се махат. Баси и наглите тарикати и особняци, които искат да седят на два стола.

50

Европеец

преди 1 година

До 49. Нещо не ми се струва британците да са доволни сега от брекзита. Създадоха си огромни проблеми с работна ръка, цени, взаимопомощ, търговия и т. н. Май съжаляват вече, но са инат и няма да се върнат лесно.

49

Българин

преди 1 година

До 53. По-добре да няма никога. Писнало ми е от диктатори.

48

До 43

преди 1 година

А ти ,аджеба, какви ги дялаш в лошата Германия? Що не си в Русия? Тя е пазарна от 30 години, но от толкова са и Чехия, Полша, Естония и т.н., а къде са те сега? А защо ние сме назад - защото тук ври от руски агенти рубладжии, които ни дърпат назад. Това БСП, това ДБ, това ПП и десетки други русташки партийки.

47

До Кико 52

преди 1 година

Колко ли дава САЩ да останат само плоски мозъци, като теб в ЕС?

46

Анонимен

преди 1 година

Кога и България ще има политик като Орбан?

45

Кико

преди 1 година

Колко ли дават руснаците за да се разруши Европейския съюз?

44

Иван радоев

преди 1 година

Да Унгарците гледат интереса на Унгария а на на чужди държави, като нас и затова ги уважават а ние се въртим, като фурнаджийска лопата и накрая ще го ядем и от изток и от запад, ама аферим!

43

Анонимен

преди 1 година

Великобритания реши да напусне ЕС , и никой не й прати танкове ...____________Оставаше и танкове да й пратят! Само че, да ви опресня паметта, Великобритания, до момента на официалното си напускане (около 5 години) беше буквално разпъвана на кръст от Европарламента, заради решението си! Аз помня какво беше - закани, размахване на пръст, ултиматуми....британците имаха късмет, че са влиятелна и авторитетна страна. Ако беше България, щяхме да бъдем прегазени!

42

Браво на Унгария

преди 1 година

Нека изразим пълна подкрепа и солидарност към унгарския народ за смелостта и противопоставянето им на ЕС !!!

41

Анонимен

преди 1 година

Хаха, абе ако трябва да бъдем честни Орбан каза много повече от това... Едно от изреченията му беше "Санкциите се поставят от силните на слабите, но в моменга - Европа, едно енергийно джудже, се опитва да поставя енергийни санкции на енергиен гигант." Урсула или е спечелила квота за *** в Е.С. или е тотален аматьор. До сега не бях виждал акушерка да сее смърт. Явно за всичко си има пръв път.

40

Случаен минувач

преди 1 година

Още до ЕвалаЗнаеш ли ти, че след ПСВ германците са търсели препитание в България? Оттам е изразът "изпаднал германец". Ама откъде ще ги знаеш ти тия работи, за това трябва да се чете. Ако не беше Октомврийският преврат от 1917 и поръчението към Ленин (от Ротшилдови) да унищожи Русия, сега Русия щеше да бъде много по-мощна от САЩ.

39

Случаен минувач

преди 1 година

До ЕвалаДа, никой не ходи в Русия. Но Русия е пазарна икономика от 30 години, а Западът - от 300. Това е разликата. Но тя е съществена. Естествено, заплатите в Русия са ниски. 1 рубла беше 2 стотинки, сега са 3. Аз бях в Москва миналата година (30 и 31 август 2021) е като видях равнището на цените, още тогава споменах, че и тук бих могъл да живея, стига да има кой да ми плаща 100 000 рубли на месец. А още по-добре - 150 - 200 000. Ама такива заплати в Русия вземат само които са от лъв нагоре.

38

До Евала

преди 1 година

Работя в Германия и моите немски голеги си кепиха къща в Унгария и се преместиха да работят от там ноme оffice..Аз мисля също тази зима да се прибера в България или да емигрирам в Гърция защота климата, храната, хората са по добри! О и по демократични от Германия! Тук ще запачнат да ни бият зимата ако отопляваме 20 градуса или се къпем!Те вече ни смачкаха ако не се ваксинираме! Не се търпи вече в твоя Запад!Позсрави от Запада!