5

преди 15 години

И утре е ден.Рибата от фрезер ,не винаги е със срока на годност който е обявен.Той фрезера не е за черни дни,а за консумация за определено време съхранявайки я възможно най-правилно.Замръзената риба се разлага много бързо и там,ако се прехвърли дори и ден.

4

българин

преди 15 години

От всякъде лъхаш на смотан. Престани да се подвизаваш във всички форуми родоотстъпник ,мухлю. Остави българите сами да се оправяме и не ни пробутвай твоя живот на показ . Ай сиктир бе шамандура.

3

emigrantkata

преди 15 години

ti moje6 samo da si me4tae6 da qde6 nai-ka4estvenata riba v kakvato i da e kompaniq,s tvoito ymstveno polojenie nai-ka4estvenoto koeto moje6 da si pozvoli6 e ribena konserva v kompaniqta na televizor,ako ima6 takav razbira6 se.

2

преди 15 години

Аз работя на Wall Street и мога да ви кажа, че тук салмонелоза няма, а ядем само най-качествена риба, в компанията на интелигентни млади дами, разбира се.

1

бивш инспектор от РИ

преди 15 години

Абе това са пропуски в съхранението и приготвянето на храна.Сега затварят по веригата виновното заведение е една мазна глоба да им държи влага простаци ниедни.Ха ще въвеждаме европейски норми-НАСР планове-да се самоконтролират. Те нямат съзнание за това.Дрън дрън.