74

ofe4

преди 1 година

Изкарвайте щом можете и по 20 000 месечно. Не вкарвайте в графата "некадърни" автоматично останалите. За това няма общество в България, защото има мисленето "аз изкарвам 10 бона, ония другия *** 1500". Липсва като цяло емпатията и остава само озлоблението.

73

Анонимен

преди 1 година

Засега моята лична инфлация е около 4-5% за 12 месеца, а доходите ми се увеличиха с над 33%. ХИПЦ от 15% за една година, а колко е средно в ЕС? Може би 11-12%.

72

IM-дртiйОЛДMEH!

преди 1 година

До Анонимен... Беше изкуствено поддържана ДЕфлация, щото тоя Банкаджийски хиTPець също така ИЗКУСНО и с централно-регулирани лостове държеше+поддържаше цените на 1 и също ниво, като при соца и те не отразяваха РЕАЛно пазарното си равнище; след което като отприщиха и приложиха чистия пазарен механизъм и съответно натрупваната с годините и на свой ред с вовйната и енерго-кризата ИНФЛЕЙШЪН навлезна във РЕАЛните си параметри и се стигна до днешните й НИВА - над 40-50 на сто...

71

Albi

преди 1 година

Хайде сега, смешно става с тези обвинения. Някои се правят на велики и паралии, то и аз мога да напиша всякакви глупости. Бедните (тези които няма как да се докопат да покраднат нещо)страдат най-много. И до големите "паралии" ще стигне скоро. Да, ама ние по-бедните сме си свикнали.На ония лапачки ще гледма с кеф как им спихват муцуните и им окапват екстеншъните. Някои хора дето сега се напъват с кредити или крадене ще паднат от високо.

70

офе4

преди 1 година

Пишеш "кадърно"/грамотно/, явно все пак някой некадърник те е научил?

69

Да живей УКрайна

преди 1 година

Важното всичко да пожертваме за славата на Украйна и благоденствието на Зеленски. Страдайте заради Украйна нищо друго няма значение !!! Трябва обслужваме интересите на чуждата държава Украйна, която не е нито член на ЕС нито на НАТО.

68

Анонимен

преди 1 година

Продължаваме поскъпването направиха истинска промяна. Такава инфлация не е имало от 20 години. И не, не навсякъде е така. Във Франция примерно инфлацията е 6% . . . Три пъти по ниска от тази на кирчовците

67

ofe4

преди 1 година

Скоро парвенютата с парите направени върху страданията на обикновенните хора ще си получите заслуженото, още малко!

66

ofe4

преди 1 година

До долния ***: Това, че имаш пари не те прави автоматично кадърен! Един доцент преподавател с 1500 лева некадърен ли е? Или медицинската сестра, която се грижи за детото ти в детската градина?

65

Albi

преди 1 година

Имам чуството че всеки ден сменят цените на храните. За обикновенния човек вече е непосилно да се мъчи така. А богатите бизнесмени все по-нагли стават. Около мен само богати *** с вирнати носове и хиаурон в джуките. Вече все повече се усеща разделението между хората. Едни броят стотинки-защото не са достатъчно къдърни да крадат и мамят, други вече се чудят какви глезотийки да изпробват и къде да се чекнат.

64

не мож да бъди

преди 1 година

е как така бе , нали асенчо каза че инфлацията няма да е двуцифрена !

63

Анонимен

преди 1 година

Само стойте и гледайте до месец ,два когато банките почнат да вдигат и лихвите .

62

Aнонимен

преди 1 година

Тези цифри са само на хартия, реалната инфлация е доста по висока и направо смазваща за обикновения човек. Като най-пресен пример ще дам местна малка мандра от която пазарувам - за месец цените им се вдигнаха 4 пъти и сега всичко е с 30-40% отгоре. С всичко е така, хората са с едни и същи доходи и особено тези с ниски такива поемат най-големия удар. А трябва да се плащат кредити/наеми, да се гледат деца.... Дано да спре това безумие в Украйна.

61

Анонимен

преди 1 година

Желая приятно съществуване оттук нататък на всички българи.

60

Anonymous

преди 1 година

Където пише 2,9% инфлация да се чете 29% и т.н.

59

Стъкмиста

преди 1 година

Циркаджии, инфлацията е поне 50%. Тая демагогия за 18% я навивате на руло и си я забивате отзад

58

Анонимен

преди 1 година

Гатанка - колко пъти БСП са били във властта и не е имало инфлация? Отговор - 0 пъти. Пак да докарате ПП+БСП. Да видим за 4 години ще можем ли да минем Турция по инфлация.

57

Чичо

преди 1 година

Нищо. Борисов и ГЕРБ като спечелят изборите след месец, всичко ще се нареди. И цените ще паднат.

56

Анонимен

преди 1 година

Стига бе. Нали чета вашите комунотарикатчета второ и трето издание, какви отчети правят за икономиката. То Фуражката за какво ги назначи? Мозъчния му тръст от комуномилионери нали си върна платените данъци по времето на ГЕРБ, изплати си вече и кредитите. За едно провинциално милионерче оня дето владее коремното излезе на стъпалата на ДЪРЖАВНА ИНСТИТУЦИЯ да размахва юмруци. Миризливи фекалии отвсякъде

55

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ като казаха, че ще гръмне инфлацията, променителите ги обвиниха че лъжат и плашат хората. Къса къса памет. Сега се оправдаваме с войната. Влияе, спор няма. Ама нашата инфлация е двойна на европейската - това и второкласник може да го разбере.