27

Анонимен

преди 1 година

Ха, ха, ха в Ytybe е пълно с видеа на украинци работещи по Черноморието.Бармани, сервитьори ,камериерки заплати по 300 - 350 евро + безплатно спане и храна, и са тук само заради безплатното море. Силно се съмнявам кардиолозите в България да получават такива заплати.

26

Оня

преди 1 година

"Заплащането на неквалифицирания персонал в хотелиерството и ресторантьорството е съпоставимо със заплатите на високоспециализирани специалисти като кардиолозите, например, подчерта Налбантов." - Смях на квадратчета. Тоя вярва ли си??? Масово не плащат заплатите, накрая на сезона им хвърлят половината пари и чакат на следващата година, следавщите гладни момичета и момчета, които да излъжат.

25

Алекс

преди 1 година

Колко трябва да си нагъл и безочлив,за да се изстапаниш в телевизията и да лъжеш,че барманите и сервитьорите получават колкото кардиолозите.Кадри има ,но Веско Налбантов иска да му работят за без пари.Е,няма да стане.За кадри от Сенегал,Гвинея и т.н. да забрави.Правилата на ЕС не го допускат.

24

Анонимен

преди 1 година

Бре да си оправят отношението и заплатите към персонала и после да тръгват да търсят работна ръка.Не може едномесечната заплата да е равна на нощувката на един човек в хотела в който работи. Пък и време е собствениците на хотели и заведения да дадат пример и да поработят наравно с работниците.

23

Препоръка

преди 1 година

Силно препоръчвам "качествени" кадри от столицата Конакри, Гвинея. Много работливи, изобщо не крадат, не лъжат и най-важното- с големи паламарки, ще има много доволни и от персонала и от гостите.

22

111222

преди 1 година

Т.е. в ЕС кандидати за РОБИ няма, но има кандидати за РОБИ например от Киргизия, Гвинея, Сенегал, Египет, които имат желание да са РОБИ в България".сМЯЯЯЯЯЯХ

21

Анонимен

преди 1 година

Къде е Али бега соло Та ша *а на Толупа

20

Анонимен

преди 1 година

Сенегалски кадър от Гвинея, бачка при Ганийю "предприемача" за кардиоложка заплата. Ето тази атракция си заслужава да се види!

19

Анонимен

преди 1 година

Ужасни са цените на храната и стоките. Каквато и заплата да взимаш то даваш в троен размер пари за храна и стоки.

18

Що бре?

преди 1 година

укрите не щЪт ли да бачкат за космическа по размер заплата в Бг-то?!?

17

Гвинея Бисау

преди 1 година

Как мислите, че някой с висше образование, владеещ няколко чужди езици, ще работи на минимална заплата, само ученици и студенти през ваканцията, за джобни.

16

Sinuhe

преди 1 година

Когато по българското черноморие си оправите качеството на услугите , тогава няма да имате проблеми със персонала.

15

Анонимен

преди 1 година

Като няма кадри се вдигат заплатите и се подобряват условията. Глупавите собственици не разбират че като дават ниски заплати сами си прецакват бизнеса.

14

Анонимен

преди 1 година

Какво разминаване в идването по каналите на кадрите за работници,идват съвсем различни от назованите за тази цел с/у сумата от 1000 евро на ръка на някой корумпиран чиновник да започне работа и каналджия да се промуше под оградата за да почне работа през сезона като туристически,но от туй,че плащат на ръка не им се работи никак,а бързат за други по-платени дестинации.

13

Специалист

преди 1 година

Не си заслужава да работите по морето,селски мошеници са в България само София и Пловдив стават що годе, ако не Европа.

12

чвор

преди 1 година

Мда, вместо да осигурят достойно заплащане и да вдигнат нивото на услугата ще внасят печки от чужбина! Евала, интелигенция! Типично по български.

11

преди 1 година

,, Има огромно текучество на кадрите - обучават се много хора, но те отиват в чужбина и причината не е в заплащането, защото по думите на госта в България то не е на ниски нива. " А къде е проблемът тогава? В условията на труд ли? В неспазването на КТ?

10

Анонимен

преди 1 година

Всъщност кадри има...не само за туризма а за всички сфери...Ама трябва и да се плаща адекватно...А точно тук ги смъди и боли в БГ бизнеса..Знаят отлично, че ако не плащат ще си останат накрая като шотландският боец...само един в цялата фирма но са упорито племе...Да припомня даже че евтината работна ръка дори е изтъквана, като предимство в България навремето от гербавите по време на конференции на кандидат инвеститори ...Какво да говорим повече...

9

БЪДЕЩЕ

преди 1 година

Туризма , както всичко в България и ЕС , ще се върне в Стандартите на Соца - Ще ходим на Море в Частни Квартири , ще ядем храна купена и донесена в Багажника на колата и сготвена на Беседката на Милата Баба Хазяйка . Ще се бием за Дърва за Отопление - този Проблем поне го нямаше по времето на Соца - тогава се биехме за Банани .

8

Бивш готвач

преди 1 година

20 години се подиграваха с персонала сега реват.12,14 часови смени, минимални осигуровки,мижаво заплащане.Който е бил коректен към персонала си не се оплаква.Реват само мошениците.