118

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

АСЕНЕ КАКВА РАБОТА ИМАШ ТИ ЗА ДОВЪРШВАНЕ БЪЛГАРИЯ Е НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ЗДРАВОМИСЛЕЩИТЕ БЪЛГАРИ НЯМА ДА ДОПУСНАТ ПОВЕЧЕ ТАКАВА ГАВРА С ТЯХ КОЙ ТИ Е КАЗАЛ ЧЕ АСЕНЕ ТИ СИ НАЙ ЗНАЕЩИЯТ ВИЖ РЕЗУЛТАТЪ СЛЕД СЕБЕ СИ ФАЛИТИ ВЪВ ВСИЧКИ СФЕРИ НА СТРАНАТА НИ ГЕШЕВ ЗАЩО СПИШ СЪБУДИ СЕ РОЗРУШИТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ПАК ЛЪЖАТ НАСТЪРВЕНО БЕЗНАКАЗАНО ЖАЛКО ЧЕ ИМА ШАРАНИ

117

Анонимен

преди 1 година

Че цената на горивата пада на пазара поради завършилото запасяване за зимата е факт.Само че след тази простотия на Киро с демонстративен отказ на Газпром и особено след изгонването на 70-те дипломати нещата за България се влошиха. Хитрите византийци и унгарци си оплетоха кошницата,Германия с притеснения ще позакърпи нещата с природния газ, но ние сме капо. Заради вас,несмислени и неразсъждаващи харвардци. Овчар да бяха сложили за премиер, нямаше така да се издъни. Чемодан и go home to your..!

116

Анонимен

преди 1 година

Кокорчевия *** отново нагло и безочливо лъже. Кои горива спадат? Дизела, си е 4лв без1 стотинка. Сметката за газ лятото ми е колкото беше в най- студената зима. Цените на всичко са с 50 до 100% нагоре. За 6 месеца тоя и бандата му направиха икономическа катастрофа.

115

Аз,съм Българче...

преди 1 година

ама ще гласувам за пп,пичове са,вдигнаха пенсийте,заплатите,тиквата лъжеше хората и ги държеше гладни и зависими да му гласуват,я за назначения,я за бизнеси,я да ги отърве от присъди за престъпления.ПП довършете си работата,ще гласувам за вас пичове!

114

ББ

преди 1 година

Подкрепа г-н Василев,тук двама от дпс-гроб-иZраждане с индулгенций на кгб-дс манипулират хората,на изборите ще ги размажем...и на барикадите ако е нужно!от ден първи рЕзиденто молеше путин за "преговори"унизи България като никой друг,нямало газ..а отказаха танкерите...нямало слотове?кого лъжат,хората не им вярват,газа е отвличане на вниманието от грабежите,България има достатъчно,рЕзидентоигпрае за путин и против Народа ни.Подкрепа и минусите на кгб-дс да започнат...не,че има значение.Подкрепа!

113

Xaxa

преди 1 година

А бе гyца джендърска, от кога стана и брокер бе? Петрола беше поскъпнал на борсата, но въпреки това цената му беше по-ниска от преди няколко години, когато горивото у нас беше 2,70. Ти за някакви малoyмници ли ни взимаш бе?

112

Нов

преди 1 година

Защо не се замислите, че освен лукойл тука има и омв и ромпетрол и екопетрол и т.н. Фирми от австрия,румъния,гърция...Тези фирми като са от евросъюза и са демократични , защо не продават горивата на нормални цени, а?Или все още не разбирате,че яко са ни яхнали и ни клати всеки, който може.

111

Анонимен

преди 1 година

Поевтиняват защото се очаква Бойко Борисов да спечели изборите..

110

Анонимен

преди 1 година

Асанчо, сигурен съм, че ти не можеш да имаш запек!

109

селската баня

преди 1 година

Всъщност заглавието трябва да е : "Горивата НЕ поевтиняват у нас, въпреки , че цената спада на световния пазар "

108

Анонимен

преди 1 година

И кво сега САЩ отново си направиха интеигата в Украйна, заплашваха и какво ли не правиха само и само да не се купува от Русия а те пак са ни търкулнали по пързалката .. хахахах мн сме зле

107

от село

преди 1 година

Всички лъжат и обещават под вола теле ,но този и кико ги надсвириха по лъжи и обещания ,гониха мафиоти корупция ,променят заменят на мой и свой ,бъркаха си по дупките и накрая да се хванат за парапета защото само за там стават.

106

Анонимен

преди 1 година

Руснаците също четат "Официален вестник на Европейският съюз". Там освен за санкции срещу тях, пише за диверсификация на руските горива, нови технологии, забрани автомобили, задължително използване на електромобили съвсем скоро, и ограничения в потреблението на храбрите народи в ЕС. Цената е тази.

105

Анонимен

преди 1 година

Защо не сме купували евтин петрол от Ислямска държава?

104

Анонимен

преди 1 година

Контрабандният руски петрол ще залее света. Ислямска държава продаваше контрабандно петрол и получихме най-ниските цени. Православна държава ще направи същото.

103

Анонимен

преди 1 година

Петрола падна под 90 $ за барел ама в Бг бензина не е мръднал значително надолу. Само ще ви кажа че юли тази година бензина във Франция беше по-евтин от Бг. Та не знам кое пада и кое не пада ама там хората бяха налепили по колонките че има 15 цента държавна помощ и никой не те пита чия е колата и защо си с чужда регистрация. Просто спираш-пълниш-плащаш с отстъпката и заминаваш. Ама това е Европа а не БулХаристан.

102

сминдух енд чесън

преди 1 година

Бойко обеща още на трети да свали цената на бензина с един лев,Радев се помоли на Лукойл и те веднага бум и айде трийсет стотинки назад,какво те знаят, а ние не

101

Анонимен

преди 1 година

Той е категоричен, че слотове се намират. Защо тогава вие не ги намерихте? Сега се правите на гламави, но на всички е ясно, че и с въпросните 7 танкера показахте некадърност и нежелание да решите проблема докрая. Горещия картоф го оставихте в чужди ръце. Лъжци сте и тарикати!

100

ИЗБИРАМ ГЕРБ

преди 1 година

ВАСИЛЕВ ВИЖ ЗАЩО- НСИ МАРТ 2011Г/МАРТ 2021Г- ИНФЛАЦИЯ 12,5% ТОВА ЗА 10 ГОДИНИ, ГЛЕДАЙ ВАСИЛЕВ КАКВО СЪТВОРИХТЕ ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА- НСИ ЮЛИ 17.3% НА ХРАНИ- 30/40% ГОРИВА В ПЪТИ- ЗАТОВА ИЗБИРАМ ГЕРБ А ВИЕ СИ ЛЪЖЕТЕ НЕ ВИ ВЯРВАМ.

99

Анонимен

преди 1 година

Поевтиняват, къде това не съм забелязал само лъжи, когато паднат по 2 лева ми говорете за евтино.