79

Говнярство британия

преди 1 година

Много трудно и с мъка приех *** на нашата звезда в Говвнярство британия. Още не мога да спа вечер. С нетърпение чакам новия сатана да управлява света.

78

NWO

преди 1 година

Българи, ридайте за милата ни кралица и се веселете за новия ни крал, нека да живее дълго един от най-големите врагове на България. Айде, де по-живо, ридайте, после се веселете.

77

Анонимен

преди 1 година

Дано не изкара дори и година тая сатанистка оттреппка

76

Разследващ журналист

преди 1 година

Изпуснаха подходящия момент да преровят спалните на бабока,за да открият доказателства за намесата на тайните службина Великобритания и съучастието на кралското семейство /во главе с Чарлз/, пряко свързани със смъртта на лейди Даяна и Доди Ал Файед през 1997 година в Париж !

75

Анонимен

преди 1 година

До До 81 Ето това са скучни обиди в стил детска градина... Но какво ли очаквам? За да се възхищаваш на всичко, което блести, трябва нивото ти да е на 3-годишно. Възпитанието ти също. Което пък говори и за възпитанието и нивото и на родителите ти... Тъжна работа... Защо просто не отидеш в Англия и да си щастлив близо до твоите идоли? Не се занимавай с нас тук. Не ти е по силите.

74

До 81

преди 1 година

По-сервилни и продажни човечета и гов.на от булгаристански шушляк като теб няма.

73

Анонимен

преди 1 година

До До 78 Добре, научи нова думичка днес. Браво. А сега провери в речника какво означава. Ще се изненадаш, че описва твоето поведение спрямо чуждия крал. Ако ще се обиждаме, нека да е интелигентно, моля! Скучно е да се спори с недоучили сервилни човечета. Постарай се малко.

72

До 78

преди 1 година

Пак ще кажа, аз не мразя България, мразя псевдопатриотични го.вна като теб, които мърсят България и имат наглостта да обвиняват другите, другите държави и народи, но не и самите себе си, че клета майка България е на дъното. Ти си го.вно.

71

До 78

преди 1 година

Ти си жалкото сервилното чалгарско човеченце на бг мутрите. България ще се опшрави ако няма такива

70

Анонимен

преди 1 година

До До 74 "По-добре е да гледаме какво става в България" Ами това правя. Гледам какво става в България. Някакви сервилни човечета възхваляват някакъв крал на чужда страна с компрометиран морал и хейтят собствената си държава...

69

До хектор

преди 1 година

Гном псевдородолюбец чалгаристанец.

68

До 74

преди 1 година

Кралят не е педофил, нито е подкрепял педофилията, ***. Нямаш никакво и морално право да обиждаш Краля, който е Държавен Глава на друга държава. По-добре е да гледаме какво става в България.

67

Леле, какви боклуци

преди 1 година

коментират под тази новина.

66

Анонимен

преди 1 година

До До 71 Много ми е интересно ти как би нарекъл педофил, ако не "морално пропаднал човек"? Е, има и други подходящи думи, но те излизат със звездички. Та, какво за теб са педофилите?

65

Хектор

преди 1 година

Пожелавам на новия крал на англия (те могат да имат само крале но не и Царе ) да се научи да стиска зъби здраво, че му ще му се наложи да скимти от безсилие скоро. Крадливата, подмолна, кръвосмешителна англия и е време да отиде в политическото небитие, така че дерзай прелщбодеецо грозен.Само да кажа че докато ние сме имали хилядолетия велики Царства в англия са яли кори от дървета. Това го казвам за гномите чуждопоклонници .

64

До 71

преди 1 година

Ако според теб те са морално пропаднали хора, ти какъв си?? Другото няма какво да се коментира. В края на краищата като не ти харесва тази новина, не коментирай.

63

Анонимен

преди 1 година

До До 68 Кво го обърна пък сега на чалга? Схвана ли изобщо, че идолите ти са замесени в педофилия? Или разчиташ, че като споменеш чалга и веднага ще станеш едно ниво по-близо до идолите си и тяхната педофилия ще бъде по-малко гнусна? Изобщо, какво очакваш като величаеш такива морално пропаднали хора? Нали знаеш, че няма да започнат да те замерят с пачки за това, че ги хвалиш по форумите, нито да ти дадат някоя принцеса за жена. Само се излагаш като защитаваш педофили.

62

Милен до 60

преди 1 година

А ти защо четеш моите коментари, и аз бих ти дал същият съвет пусни си планетата и си мисли за кралицата или краля докато гледаш някоя мазна чалгарка, отива ти на мисленето :))))

61

До 68

преди 1 година

Чалгаро - мутренските възгледи за живота не важат за цяла Европа и за цял свят, а само за масата про.сти чалгаристанци. Благодарение на такива българи, България днес е на последно място и няма вече държави, които да искат да знаят за нея, камо ли вземане - даване. Русия също би шута на простото, но много комплексирано бг население. Продължавайте да обвинявате само другите, но не и самите себе си. Спокойна вечер.

60

Анонимен

преди 1 година

До До 63 Цял свят знае, че са перверзници и че са правили кви ли не мръсотии, а ти казваш, че са достойни?!? Нещо май родителите ти са пропуснали да те научат на основни човешки ценности. Айде като се понаучиш малко, тогава давай акъл!