25

Анонимен

преди 1 година

Както е тъгнало,на зима ще се топлим на свещи,ама ще сме евроаналтици и полит коректни.Единственият свестен политик а бившия соц е Орбан.Сорос също е унгарец,но по магисталите в Унгария има ОГРОМНИ билбордове,където е ЗАДРАСКАН.Време е за Възраждане.Като дойдат те,цените на газ и бензин ще паднат,а после и цената на хляб,месо,изобщо на храните.Възраждане ГАРАНТИРАТ оправяне на отношенията с Русия.Като поевтинее бензианът,храната и тя ще поевтинее.

24

Дедо Морз

преди 1 година

ТАВАН на цената на ток, газ, означава матрЯла да плаща на богатите да си отопляват басеините. Ама *** разправяй на умници, де.

23

Анонимен

преди 1 година

Разбира се ЕС има опцията наведнъж да отмени цялото законодателство в сектор енергетика ( трите енергийни пакета) и да освободи производители и търговци да сключват свободно договори помежду си, както и да се интегрират хоризонтално и вертикално, да сключат дългосрочни договори, да са стерилизирани да използват петролната формула за ценова референция в договорите си и т н. Ефектът ще е моментален. Съмнително е обаче, че ЕС ще отстъпи и ще спаси гражданите си по този начин. Диктатура на ЕС

22

Анонимен

преди 1 година

на цена на каквато ти ( купувача) си решил. Това не може обективно да се случи в реалния свят. Остава опцията държавата, през бюджета да покрива разликата между борсовата цена и ценовия "таван". Изглежда в ЕС имат нужда да уточнят понятията, защото струва ми се колегите на Шолц и евро комисията по скоро обсъдиха единствения практически възможен вариант - държавните бюджети да покриват разликите в двете цени.

21

Анонимен

преди 1 година

В ЕС започна обратния процес на приватизация след комунизма- одържавяване и себсидиране на фалирали заради санкциите предприятия! Връщаме се в нео комунизъм!

20

Анонимен

преди 1 година

Хм .. както обикновено се получи пълна какафония на понятия и намерение в ЕС. Какво означава "таван на цените" ? Със сигурност, надявам се никой не си е представял ( още по малко онзи който го е предложил) че купувачите от името на ЕС институциите ще наложат едностранно фиксиране на цените на газа, без значение дали руски, американски или патагонски. От тук тръгна и неразбирането на същността на това предложение. Ясно е, като бял ден, че няма как да принудиш някой да ти продаде каквото и да е..

19

Анонимен

преди 1 година

Германските заводи ВЕЧЕ намалиха продукция и започва вълна от фалити на спедно големи бизнеси!

18

Анонимен

преди 1 година

И! - само един празен поглед.

17

Анонимен

преди 1 година

А ХААААА, КАТО ВИДЕ НАЧАЛОТО НА ДИБЕЛИЯ Х.. , ОБЕРНА ПАЛАЧИНКАТА.

16

До 14

преди 1 година

Ако Германия си глидаше интереса нямаше от 1945 до е военно зависима за сигурност от САЩ и от 30 години ениргийно зависима от Русия! Не ми казвай, че никой не е предвидил, че тази зависимост ще стане проблем! Нимците само ооотлагат, не решават проблемите!

15

Анонимен

преди 1 година

Стана ясно, че ЕС няма правна компетентност да принуждава чуждестранните доставчици на газ да намаляват цените си. Нацисткият внук да отговори каква е тази отановска техника с кръстове на Вермахта по нея, която руснаците масово плениха край Изюм и Харков?

14

11

преди 1 година

До Саки ---- Ам ша си гледа интереса ами, да не е предател, като теб, Кирчо *** и онзи Опуления кухендер.

13

Анонимен

преди 1 година

Щолц ходи да проси от кого ли нее! Араби, Казахстан, Канада, Азербайджан, но нме казаха Няма!!! Оставиха АЕЦ ите включени въпреки Зелените, но дори и с тях не стига!! Намат план, а продукцшята вече намалява и започва вълна от фалити!

12

До 10

преди 1 година

Гивея в Германия, не ми казвай как ще се оправят! Няма..хората тук вече излизат на протести! Дойдоха първите сметки за отопление 150% повишени!

11

Анонимен

преди 1 година

Германия не иска талко бързо да се самоубие хохохо!

10

Анонимен

преди 1 година

Европа е виждала и по лоши времена немците ще се оправят за година две окопатора да мисли

9

Анонимен

преди 1 година

Ще има DEXIT, ако няма газ в Германия!

8

Анонимен

преди 1 година

Шолци май усети, че око продължава да се инатисва на Русия скоро може вече да не е канцлер и все по-често се влушва в гласа на разума.При това иначе послушните германци, може да го свалят от поста не по мирен начин, а с камъне и дръве.

7

Анонимен

преди 1 година

BULEXIT

6

Анонимен

преди 1 година

Зима иде за Европа но и глад иде за Русия гладът е по смел от студа изключение за кремлин