28

Анонимен

преди 1 година

До Англия /22/ Тук хейти само един, използва различни никове и изглежда не се занимава с друго, освен да броди по цял ден из форумите. Тук се задържа най-дълго, защото изглежда му е най-лесно да влиза и кой знае защо не го трият. Останалите хейтъри се обаждат много рядко и не пишат десетки коментари под една и съща статия.

27

Анонимен

преди 1 година

Поредния *** служещ на Икономическия форрум.Да се затвори в някое мазе на замъка си и да се тревожи тихо без да безпокои хората с плана за тотална тирания на хората.

26

Анонимен

преди 1 година

ох нидей....

25

ПроСоТо

преди 1 година

До 999...ами най-вероятно ще доведат до тревожност на всички,за които Тхе Кингът и жъ са "тревожи"..Проблема на СЪВРЕМЕННИТЕ монарси е как в тоя свят,"разлаган" от РЕПУБЛИКАНСТВОТО,да успеят да оцелеят "коронясаните"..

24

ай сиктир

преди 1 година

Стига сте ни занимавали с тия английски uзpoди! Кажете нещо за наближаващите глад и студ.

23

999

преди 1 година

Интересно,дали от трвоженето за всички ще произтекат някакви действия,които да дадат ефект.

22

Англия

преди 1 година

Хахахахаха

21

Англия

преди 1 година

Колко злоба и простотия има в тая държава БГ. затова си заслужаваме беднотията. Българина е свикнал да злобее и плюе по всеки и всичко само в собствената си *** не гледа и как да я оправи. Комплекс за малоценност страх да излезе и изкаже мнение силно, а се крие зад клавиатурата и чака някой да дойде и му оправи собствената държава. Плювайте и слагайте минуси това само ще докаже написаното по горе.

20

Анонимен

преди 1 година

Те майка му не е била топла, че да изстине. Влечугите са студенокръвни. От кога чака да седне на трона... А и камилата му и тя за туй чака. да стане кралица... Еххх на стари години им се сбъдна желанието. Сега парите пак ще сменят. Всеки път милиарди правят от това

19

Като го гледам

преди 1 година

Направо е одрал кожата на майка си. Типичен рептил.

18

баба мара

преди 1 година

това какво е работило през живота си освен да яде и пие много ни интересуванеговия дълг

17

Анонимен

преди 1 година

колкото се тревожеше за Дияна, този се тревожи единствено за банковата си сметка, затова и майка му до сетния си дъх не абдикира в негова полза. Ако не беше толкова такъв, сега да е жива

16

Анонимен

преди 1 година

1800 бомби се помнят .Британия и САЩ най злите гнусни страни в света

15

анонимен

преди 1 година

какво чакате от човек които е взел пари от брата на Бен Ладен

14

Асан

преди 1 година

Колкото Тиквата се тревожи само за чекмеджетата :)))

13

Тежка е Царската

преди 1 година

Корона, отговорност е Царската власт, но все пак да пожелаем успех и здраве на новия Крал на Англия - Чарлз Трети!

12

Нане

преди 1 година

Чист натурален издухалец... ===)))

11

лОрд Евгени Минчев

преди 1 година

еЙйй,на кой ме оставиии Бабоооо,не м'оа се спра да рева!Ей мадритски комарджия,ако ходиш на опелото,да ме вземеш и мен,Мони да не ме забравиш?!

10

Анонимен

преди 1 година

В България пък никой няма дълг да се тревожи за нищо друго, освен за себе си. Затова просперираме, а британците затъват. Глупави хора са тия аристократи.

9

Хомеопат

преди 1 година

Принц Чарлс ще реши проблемите с лошата и недостатъчна здравна помощ на острова. Ще излекува всички с вълшебната хомеопатия, с която лекува и конете си, с помощта на главния кралски хомеопат.