34

Бай Иван

преди 1 година

Дървата за огрев на хората къде са???Щяха да са на евтини цени,реформи,складове на горското и ко стана те изчезнаха няма ги,или ако намериш за 200лв кубика бива! Тез твойте реформи май всичко разкатават!

33

Анонимен

преди 1 година

Да ви допълня, другари от БСП: мълчахте, когато Киро с двата семестри курс в Харвардския университет спря умишлено газа за България.Нинова разрешаваше изпращането на снаряди за системите за групов огън и тежкокалибрени оръдия,които стреляха по руснаците.Замълчахте,когато К.П. изгони 70 дипломати,колкото целият ЕС не успя да изгони.Замълчахте,когато А.Василев прибра парите в долари, предназначени за заплати на посолството на Русия.Та вие ли сте Социалната партия на РБ? Божее!

32

карачанаков

преди 1 година

Бульо, що тъй М А тези хора не ти вярват,да не би да си ги лъгала и друг път че ти и викат г-жа ЛЪЖА

31

Анонимен

преди 1 година

ее повервах и резко и веднага

30

Анонимен

преди 1 година

Корни - столовата лафкаджийка на изгубени илюзии с отстъпка.

29

Сатир

преди 1 година

Корни се бори за място в линията Луканов, Виденов / и сие/ и всички останали "разноцветни" консуматори на общото благо. Адиоти, продължавайте да се питате що сте бедни, преди да се опитате да разберете поредния продавач на надежда.

28

Анонимен

преди 1 година

ЕДИНИЯТ ДОГОВОРИЛ, ДРУГИЯТ ПОДПИСАЛ,НО НАЛИЦЕ ОТ "ОГРОМНАТА" ИМ ДЕЙНОСТ- 17.4% ИНФЛАЦИЯ, 40% НА ХРАНИ- ИНФЛАЦИЯТА ИЗЯДЕ УВЕЛИЧЕНИЕТО, ДОГОВОРЕНОТО И ПОДПИСАНОТО ДА СЪ МАХАТЕ КРАДЦИ ОБРАХТЕ НАРОДА.

27

Анонимен

преди 1 година

Тя не е изнасяла оръжие за Украйна за много милиони.Изнасяла го е за Полша и вече от там е отивало в Украйна.

26

Неуловима

преди 1 година

Не мога да разбера дали взима непозволени субстанции или просто е родена без чувство на срам. Облажила едно външнотърговско дружество и куп други далавери, постоянно дърдори някакви лъжи.

25

Анонимен

преди 1 година

Лъжкиня.И тя стана като Толупа,да лъже и краде.

24

Рекетотбанкя

преди 1 година

Нямате си на идея какъв рекет беше при Бибитко.Единствено и САМО фирми които се отчитаха на партията му печелеха.Минимум 30%минимум.Затова сме най бедната и корумпирана страна.

23

анонимен

преди 1 година

Нинова, стига си лъгала! Дали с Кири-лъжата се състезаваш, дали ти е навик, но недей да мислиш хората за хептен заблудени. Видяхме какво струвате четириглавата псевдокоалиция. Едно голямо НИЩО!

22

Иванов

преди 1 година

30 години фалшива икономика и 2.5 милиона емигрирали! 30 години под руския ботуш! Африкански заплати, африкански пенсии, африканско здравеопазване. Хората вече се лекуват при шамани че е по-евтино.

21

Пепо

преди 1 година

Нищо не сте спрели и никого не сте подкрепили! БСП - бесни, страшни пенсии които даже не са страшни ами жалки.

20

Майора

преди 1 година

Вярваш ли си Корнелке? Та прословутото увеличение според статистиката е за сметка на оръжейния бизнес , който тибптричаш! Така че напълно оправдаваш прозвището си-Госпожа Лъжа!

19

Петров

преди 1 година

Корнела лъже повече и от Боко Банкянскио което не е лесно.

18

пенсионер

преди 1 година

тая кво се разхожда като XXXL манекенка и ръси лъжи и популизъм ? нинова , я кажи на тия работници или на бабите по селата дето обикаляш колко ти струват очилата или обувките .

17

Анонимен

преди 1 година

Възраждане 32%, ГЕРБ 21, ДПС 13, ПП 9, БСП 5. Другите всички са под чертата

16

Търся

преди 1 година

Европеец, къде си!? Да ти чуем тъпотиите и тук.

15

Анонимен

преди 1 година

Азиатската орда спряла рекета в България.. е ако се намери кой да ви повярва..