84

йуХ Голям

преди 1 година

До Бай ви Тодор ЖивковЖурналистиката ни е на "топниво" - неоспорим факт...........

83

Анонимен

преди 1 година

Това лейдибой ли е?

82

Дама спатия

преди 1 година

Дама спатка

81

Fallschirmspringer

преди 1 година

""Тежко детство е имала Емили, позната покрай скоростта, която развива по улиците с тротинетката си. Пред "България днес" тя признава, че е наръгала с нож баща си в бедрото, когато била на 12 години."" На тема тежко детство има много добро описание в книгата на Ярослав Хашек"Приключенията на храбрият войник Швейк по време на световната война".Доста поучително,прочетете го

80

Бай ви Тодор Живков

преди 1 година

Емили с Тротинетката е напълнила около 25% от съдържанието на нашите жълти онлайн медии в последната половин година

79

УЙЛЛИ ?...

преди 1 година

Може ли някой който и да е...... да отговаря за чужди грешки и дейсвия...... може ли ? Значий тоз е за лудница! Има и друго......колко боклучета участват в тая нелепица ? Да не дойде ден да играеме ганкиното ?1 Опазил ни Господ!

78

Анонимен

преди 1 година

А бе защо ни занимавате с това нещо, за какво да ни послужи то и информацията за него.

77

Анонимен

преди 1 година

Плашат ли ви за да пишете за тази?!? Нещо подозрително песто взехте да пишете статии за тази, предвид, *** никой не се интересува, нито я знае! Пропагандичка гнусна леко а? Захлебихте ли?

76

Алтерниращ веганист

преди 1 година

Аре пак! Писачите в днеса не знаят основни правила в българския език. В текста са направили 20-30 граматически и пунктуационни. Ето помагам: Тежко детство е имал "Емили", познат покрай скоростта ... той признава, че е наръгал с нож баща си в бедрото, когато бил на 12 години. 5 пъти несъгласуване по род, веднъж неправилно местоимение, и пропуснати кавички. Щото "емили" е прякор на субекта от статията, който сам си е поставил. И стига вече с този yбитак!

75

до 79

преди 1 година

Разбирам да е някакъв забутан селски път. Примерно имаш вила и си возиш продукти от 20тина км. Ама това нещо е наглост и тотално безобразие. И съм абсолютно убеден, че в момента и всякакви там трансове, марсове, би, ми - също не могат да го траят. Такава хубава антирекламка рекламка им спретна. Даже с колеги водихме спор кой първи ще го спука от бой - обратните, нормалните хора с тротинетки или някой произволен шофьор...

74

Е вече поне знаем...

преди 1 година

Никое нормално-мислещо същество няма да кара с такава скорост тротинетка по пътищата...

73

Анонимен

преди 1 година

Какво ни го пробутвате ТОВА създание? Не ми пука като какво се изживява - ако ще и да се мисли за розово слонче. Нарушава правилата за движение и създава опасност за ПТП. Някакъв си пенделл с тротинетка. Че с какво е по-различен от другите си себеподобни? А да видим - вманиачено желание за предизвикване на внимание към супер специалната му личност. Че това си е класически случай на Наполеонов комплекс. Раздвоение на личността. Размиване на границата между реално и илюзорно. Незачитане на закона!

72

слабо

преди 1 година

много слабо

71

Анонимен

преди 1 година

Тоя-тая пребил/а майка си, баща си, вуйчо си и всичката близка рода. После с тритонетката изпреварва коли по магистралата. Слагат му го, той го слага. Абсолютен джедай.

70

Анонимен

преди 1 година

мЪЖ или Жена е тая или тоя.Иначе цепи мрака.

69

иквооттова

преди 1 година

Всеки човек си има проблеми спрете с тая простотия не сте интересни, да се оправя, както може ако ли не да хваща пътя и бе повече новини за това нещо.

68

Kuрче с тротинетката

преди 1 година

ни разгони фамилиите.... най-вече парично,финансово.....

67

Анонимен

преди 1 година

Защо продължавате да ни занимавате с това недоразумение?

66

Анонимен

преди 1 година

Сигурно баща й я е тормозил и сега изпитва чувство да се доказва като хвърчи със 100км/ч с тротинетката

65

Сандо

преди 1 година

абе дейте му на ТО една тротинета дето вдига 200 и нещата от самосебе си ще се оправат