41

Анонимен

преди 1 година

Ходете да плувате и от хлора в басейните нищо няма ви хване.честно.

40

Фшшшшш

преди 1 година

Аз съм поредния фишшшшшек на фармамафиятаа

39

Анонимен

преди 1 година

Ми то като научиш, че артериалните съсиреци нарастват средно с 1 и 1/4 инча на месец и засега статистически средното време на живот е в интервала 18-24 месеци на "късметлиите" с "ваксината", при които този процес се отключва, по-добре да се довършиш сам...

38

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

С тази статийка се опитвате да пропагандирате ,провала наречен Ковид диктатура ....нема да ви се получи!!!Стадото се събуди и вече шепата сектанти останаха верващи(надявам се да бъдат прибрани в някоя изолирана психиатрия)!!!Скоро ще обявим победа над ПЛАНдемията ,тъй като хората се събудиха и осъзнаха че две години бяха лъгани и манипулирани (най-лошото ,нарушиха им правата и свободите)!!!

37

От Берлин

преди 1 година

Има План, и вирОсо е част от него .... Не бъдете наивни! Ще измрат милиони, стотици милиони ще обеднеят тотално... Дигиталното Робство - оФцете ще бъдат управлявани с желязна ръка! Имаме Нов Холокост -Ваксинационен! Бог с Вас и пазете децата

36

Еко ЕВРО-ЛИБЕРАСТ

преди 1 година

Скоро и от Европа масово европейците насила принудени от ЕВРО-САНКЦИИТЕ ще изпадат в безизходица без пари, на тъмно и на студено --- направо това се е за САМОУБИВАНЕ от друга страна това пък ще подобри екология и климата в ЕС. Също когато хората са се САМОУБИЛИ няма да харчат Енергия и няма да имат нужда от храна всичко се вписва идеално в ЕВРО-САНКЦИИТЕ.

35

Анонимен

преди 1 година

Самоубийствата са заради мизерния живот. Е.ба си наглостта да ги приписват и тях на ковида.

34

SPAS - от ваксинация

преди 1 година

SPAS - усложнения, предизвикани от шипове, след ваксинация с активна ваксина Covid-19 (https://osf.io/q94b) - Симптомите засягат всички основни органни системи, като периферната и централната нервна система (приблизително 16-20% от съобщените странични ефекти), опорно-двигателния апарат (приблизително 16-20% от съобщените странични ефекти) и други. 12-14%) и сърдечно-съдовата система (приблизително 2,2-3,4%), дихателните пътища (приблизително 4%), чревния тракт (приблизително 7,5-9,3%),....

33

Космонавт

преди 1 година

"Дългогодишният COVID средно намалява общото здравословно състояние с 21%" Верно, токсините от кемтрейлса, белината във водата и гмо-то в храните, наистина намаляват живота, дори с повече от 21%. Какво да кажем за Калий40, дали блокира регенерацията на клетките? Ех, този "страшен" ковид и "вълшебни" спринцовки.

32

До 34

преди 1 година

Медицинските съучастници ходят с маски, защото искат да скрият лицата си. Защото знаят, че са си продали душите и живота на пациентите си и скоро ще си платят за стореното. Не могат да се погледнат в огледалото от отвръщение от себе си, но парите не миришат. Дано им приседнат кървавите пари, които са получили за това предателство.

31

Някой

преди 1 година

Ситият на гладният не вярва. Така е и със всичко останало. Не питай сторило, питай патило. Имаме невероятни поговорки точно да *** неверни. След три ваксини и няколко вида корона една след друга плюс вирус обикновен, който преди беше за 12-24 часа се кара супер брутално, дълъг пост ковид, синузит и т.н. може да има проблем всякакъв в зависимост от слабостите на организма. Когато ви биха ваксините под строй и без простотията от новите и нета всичко беше точно. Сега с нета пълно с простаци

30

ДЕПРЕСИРАН

преди 1 година

ЛЕГАЛИЗРАЙТЕ Наркотиците ВЕДНАГА! Хората са депресирани, а хапчетата които се изписват от лекарите са супер вредни и пак съдържат нарткотици + вредна химия. Искаме чисти наркотици от държавата!

29

Анонимен

преди 1 година

Моля социологическите проучвания да се правят по друг начин. Въпроси като ИСКАТЕ ЛИ ДЪЛЪГ КОВИД или КОИ СИМПТОМИ или БОЛЕСТИ ДА ВКЛЮЧИМ В ДЪЛЪГ КОВИД да се задават на друго място.

28

Анонимен

преди 1 година

В нашия град медицинските лица продължават да носят маски в магазини и градски транспорт. За мен го правят с цел да поддържат лъжата "ковид" и да ни бъдат за "пример" един вид. Пък и признаят ли, че е било лъжа, те си знаят кво ги чака, знаят колко пари източиха от касата. Отвратен съм от цялото медицинско съсловие.

27

Анонимен

преди 1 година

Журналистите от тоя сайт ще обърнат палачинката още на 03.10., а всички ковид пропагандатоди ще бъдат издирени и осъдени. !

26

Анонимен

преди 1 година

Ако имате въпроси относно страничните ефекти на ваксината питайте месията на атлантиците, баба Ви Урсула дето е пресметнала дозите и секторите, в които е задължителна, за да не залежават на съпруга й бъркочите.

25

Анонимен

преди 1 година

То самото носене на маска, предизвикваше депресия, бе! Учени! Да забравим ли многобройните информационни емисии с депресиращи данни, глезотиите с тревога за нашето здраве. Сега същите учени се напрягат да ни изследват, уж под предлог за "дълъг ковид", симптомите на който, са същите като на 200 "традиционни" болести, и които се лекуват с утвърдени лекарства от много години.

24

Иванова

преди 1 година

До Анонимен Явно не е била психически здрава мацката, щом е навила ръкав да я надупчат със сатанинската спринцовка, праачилю! Точно за млади, здрави жени, които имат редовен цикъл (защото пораженията на ковид идват от сгъстена кръв), опастността от тежък ковид и смърт е игнорируемо малка, а риска от ваксината надвишава този от ковид над 1000 пъти.

23

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "...Това беше и целта на памдемията. Да се изчисти планетата от бедни, които нямат достъп до ваксини..." ------- сме6коо, целта е да се сиропира бялото население, което е и основен потребител на ресурсите! Останалите по-тъмни хем не потребяват толкова, хем нямат толкова претенции, хем бачкат за парче хляб! Отделно и че векове наред от тях не се искало да мислят повече от това как да доживеят края на утрешния ден, та ще са и перфектните рооби на елита, който ще остане! Сега зацепи ли?

22

Анонимен

преди 1 година

Като ги натъпчат с антидепресанти, тогава идват мислите за самоубийство, не от самия Ковид. Ама с такива статии се цели не само лекарите, но и психиатрите да си напълнят джобовете покрай тази "пандемия"! Хората се самоубиват и без ковид - поради безпаричие, отчаяние, самота, депресия, безизходица, липса на подкрепа. Ето това е истинската причина и вината е изцяло на обществото!