9

Динев

преди 1 година

Отдавна пишем тук ,също и професор Топалов го каза,че Белград няма да ги пусне преди Сърбия ,в Европейски,да не са луди, Сърбия да остане като остров ,с мита с всички граници,пък и РСМ,си чисто сръбска ***,ама не само това но зад това стоят и руснаците,има си хас да не са замесени,без това тук като никъде по Европа има неграмотници който ги харесват незнайно защо,след като не са чели и една руска книга,освен ако са бройкали рускини като гларуси по слънчев бряг,в надпревара с ***

8

Безмозъчни

преди 1 година

Нека, нека си направят референдум за отказ от Договора за добросъседство с България! Нека стане окончателно ясно в Европа, че е имало причини да ги спираме и те нямат желание да ги премахнат! Съответно ЕС няма да започнат преговори с държава, която не спазва подписани договори със съседите си!

7

Ед

преди 1 година

Аз пък мисля, че лека-полека нещата ще си дойдат на мястото. Помията, която изсипват ежечасно върху нас в един момент ще се избистри - ще потече чиста река, и ще си оправим отношенията. Този процес вече е започнал.

6

Да сме точни

преди 1 година

Продаде ни про100 Киро и шайката му.

5

Gogo

преди 1 година

Нашите политици са единни в два случая: когато заедно трябва да направят поредния обир на държавата и когато трябва да се наведат пред т.нар.велики сили за да ги *** и да предадат народа ни! Без да публикуват дори текста на макроновото споразумение за рсм, нашите политици за пореден път предадоха националния ни идеал и плюха върху паметта на дедите ни... позор!

4

Анонимен

преди 1 година

В момента ЕС ни дава по-малко пари, отколкото е печалбата на пети блок на АЕЦ Козлодуй, а средствата от великия план за възстановяване са жълти стотинки срещу които наглеците искат да си закрием цялата останала индустрия

3

Анонимен

преди 1 година

Голями камъни не такива като на релсите на бдж,защото ще ги отнесе водата,голями и тежки не малки камъчета лека вечер.

2

Анонимен

преди 1 година

Другият вариант е коритото се разширява минимум пет метра и повече даже и три метра дълбоко и се насипват големи едри камъни,за да не става кал отдолу и водата да се одтича плавно и отстрани се правят подпорни стени бетонови издигнати над повърхността не във водата защото бетона пие вода и ще се напука и износи бързо,или се правят две разклонения и после се съединяват в едно по същата схема,лек ден ви пожелавам и проверете стената на панчарево.

1

Бгг

преди 1 година

Трябва да се скъсат всички отношения с макетата, включително дипломатическите.