48

ЕССР

преди 1 година

Чака ви такъв Гладомор, какъвто не сте и сънували!

47

преди 1 година

Е няма да ле*тите и пътувате, е няма да се топ*лите, е няма да гледате жив*отни и да ги ядете!, мляко от хле*барки, месо, олио от инс*екти и чер*веи, ГМО зеленчуци, плодове и месо! Зеле*на красота!, кажи зелеее!

46

Не

преди 1 година

само рекламата ами и самото месо трябва да се забранят! Няма еволюция без вътрешна промяна!

45

ам

преди 1 година

не разбрах думата изплискване къде се вмества в статията .

44

Анонимен

преди 1 година

Шефчетата на Сашо имат много ниски изплисквания към писарушките, ама даваш фъстъци - хващаш маймуни.

43

Анонимен

преди 1 година

Още малко и ще ви кажат, че сте твърде много, а това е проблем за ЕКОЛОГИЯТА, и трябва да направите нещо по въпроса като станете малко.

42

Зелен Демократ

преди 1 година

Месото е вредно, оставете го за елита, нека те да се тровят, бъдете умни и отговорни!

41

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 43 - Няма да мирясат докато не изядадт боя !

40

Отеца

преди 1 година

До Да се изповядам - Простено ти е чадо - До две пържоли може , а за секса - Човещинка е , гледай само да не прекаляваш !

39

Анонимен

преди 1 година

Скритите цели са да ни пробутват изкуствено месо и едни частни компании да се облагодетелстват за сметка на здравето на хората, защото изкуственото месо го тъпчат с химикали за да имитират вкуса на истинското месо. Няма общо с измислицата за климата. Забележете че не говорят за връщане към биологичното стопанство както е било преди индустриализацията, а искат да забранят консумацията като така искат да направят място за изкуственото месо.

38

Костадин Костадинов

преди 1 година

Ще пребия от бой някой месояден скоро.

37

Да се изповядам

преди 1 година

Прости ми Отче че съгреших и наруших две от най -свещенните директиви на праведния живот : Изкъпах се и изядох две пържоли с гарнитура ! Често мисля и за секс , което ще ме обрече на вечни мъчения в Ада !

36

яаож

преди 1 година

Те и ракията се опитаха да я забранят у нас, уж европейски директиви,даже се увеличи производството на домашнярката.Целта е като при газа,да се всява паника, с някой друг да си бършат ..., целта е да вдигнат цената на свинското- все още социално поносимо, което няма нищо общо с парниковия ефект,щото според ООН говедата в богатите западни държави пърдяли най-отровно за планетата ни.Даже от фондацията на геЙ заявиха,че само от богатите държави същите пърдяли най-мощно,в Индия и Африка- нямало проб

35

Ергенче

преди 1 година

За това никога не бих се оженил за Холандка - Тази няма да иска да го яде , а той е от месо !

34

Ами сега

преди 1 година

И Лойко е вреден,пък го рекламират навсякъде

33

До анонимен 35

преди 1 година

А това с избиването на животните на хората стана масово само в България.Леля ми тогава се пошегува с горчивина,че сега животните им избиват, догодина нас-и така и стана.Но първо месарското лоби е по- силно.Да не говорим,че на журналята не може да се вярва,вижте каква глупост са написали-от месото произвеждало парн.ефект,а основната групост,че газовете на говедата били по-отровни от концерни и тежка промишленост...Дори не могат да изпапагалстват поредната идиотия без да се изложат брутално

32

Анонимен

преди 1 година

До яаожг Уви, най-вероятно ще стане! Както избиват прасетата, птиците, добитъка /уж заради болести, или пък нарочно създадени и разпространени болести/, както са го правили досега. Или пък като изтровят почвата и няма с какво да се изхранват необходимият брой животни ... Следва техният патентован, сертифициран и одобрен от ЕС заместител.

31

яаожг

преди 1 година

Този път корпорациите,произвеждащи синтетично "месо",ще ударят на камък, няма да стане като с "ваксините".

30

то беше ясно

преди 1 година

Проверете чия фондация спонсорира корпоративното производство на синтетично "месо" и моля ж у р н а ля та да обяснят кое точно му е ЕКО-то на огромно концерни,бълващи тази синтетична отрова в опаковки,неразграждащи се в природата хилядолетия.Същите тези дето от грижа за здравето боцнаха света с експериментална рнк течност,произведена от същите,сега уж за климата пак отрови

29

Да си дойдем на дума

преди 1 година

"Месото е много вредно за околната среда. Не можем да казваме на хората, че има климатична криза, и да ги насърчаваме да купуват продукти, които са част от нея"