8

Хмммм

преди 1 година

Savoir vivre е нещо повече от превод. Редовно ми казват "Защо не ги продадеш тези книги? Знаеш ли колко пари ще получиш?" Но не ме интересуват подобни индивиди :) Темата беше за книги. И мисълта ми по тази тема беше: не се занимвай с разните там индивиди. Те имат свободата да правят каквото си искат. Ти също. Ако ти си намериш товоят savoir vivre останалите нямат значение.

7

Роза

преди 1 година

Обичам старите библиотеки и антикварните книжарници!В тях има рядка,неповторима атмосфера!Чудният свят на книгите цял живот ме е привличал и успокоявал!

6

До 8

преди 1 година

До до7, да б е така е! Не споря! Нека си живеят и правят там каквото правят! Аз имам от къде да си купя книги, мога да отида на мюзикъл във Франкфурт или Лондон..... какъв е проблемът? Ако не друго, поне сега достъпът до култура е толкова улеснен. Скачаш на самолет за 40 - 50 лв и отиваш до Париж да видиш Лувъра :) Изобщо не ме интересуват т.нер. "култур-трегери" в България :) Има едно нещо, което обожавам във французите. Нарича се savoir vivre :) И всичко става някак по-приятно!

5

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 6, имаш толкова много възможности да поръчваш книги от цял свят..... направо не разбирам мрънкането! Да пишат! Да публикуват! Не си длъжен да ги купуваш! Ей на днес разбрах, че онова недоразумение Папи Ханс пишел книги! Ми супер, но не ме влече. Нямам и време да го хейтя! Просто забравям за този индивид и търся литература по вкуса ми.

4

Анонимен

преди 1 година

До Кашон, подобни на теб типове са срам за цялата страна. *** лей злост у дома, където дъд дигурност те намират за шармантен!

3

Кашон

преди 1 година

Най-продаваната литература в бг е тоалетната хартия, не е необходимо да се правите на много умни като посещавате подобни събития.

2

Анонимен

преди 1 година

Любимото ми събитие, заедно с панаира през юни. Страхотна седмица ни очаква!

1

Анонимен

преди 1 година

Не всички сме от София.