77

:-) :-) :-) :-) :-)

преди 1 година

Пушачите са абсолютни наркомани на тютюн. Аз не познавам жена пушачка която е спряла да пуши. За мен са жалки самоубийци.

76

Ти да видиш..

преди 1 година

Ето го ефекта от гадните лъжливи картинки по кутиите цигари.Децата са любопитни и искат да разберат дали е вярно.

75

Shark

преди 1 година

И къде да спортуват младите хора? Във всеки град, дори във всеки квартал трябва да има игрище. Да, ама това не носи джобни приходи за общинарите. Друго си е да дадеш разрешение за вдигане на кооперацийка за няколко месеца, как да е и да вземеш комисион за това.

74

Анонимен

преди 1 година

До L., да прав си, бих добавил и комунизма, но то е ясно, че комунизма прави всички еднакво бедни, така че се подразбира. Добър пример е Рушистан, там се пуши много повече от тук.

73

Анонимен

преди 1 година

При това изнервено общество как да не запалиш лулата на мира/ цигара. Да не е по - хубаво да гълташ антидепресанти, от колкото да си палнеш цигарка? Пушенето се редуцира с други занимания, не със санкции и увеличаване на цените. Като се увеличи цената на цигарите в магазина, започва мангалпром, съмнителни, домашно вити *** да се пушат.

72

мда

преди 1 година

Много ме кефи , влиза в магазина. Взима 1 хляб за 2 лв , 1 кисело мляко, и 3 кутии цигари. После вика , нямам пари за ядене....

71

д

преди 1 година

Докато в другите страни лидерите говорят за здравето и образованието тука се говори как да внасяме газ от бензиностанции с ракети като просия и газпром

70

До 71

преди 1 година

До До 69, значи не си виждал наистина богат човек :) Тея, които пият, пушат и се друсат са wannab-be :)

69

Анонимен

преди 1 година

Не съм съгласен. В Русе много пъти съм виждал румънци да купуват по 10 и повече картона цигари, защото у нас са по-евтини, но според статистиката излиза,че са изпушени от българи.

68

www

преди 1 година

Дайте достъп на учениците да спортуват в училищните салони и дворове в извън учебно време. Общината да плаща таксите за спортни клубове на спортуващи ученици. Състезания.С това да се забавляват, а не да пушат и да чатят!

67

До 69

преди 1 година

Не е вярно. Богатите пият пушат и се друсат повече от бедните.

66

До Еее

преди 1 година

Само като ти чете човек коментара, нито цигари, нито трева си пушил. Иначе като цяло съм съгласен.

65

L.

преди 1 година

Пороците с немотията вървят.

64

Еее

преди 1 година

Не им ли мина модата на тия цигари? Защо хората изобщо пушат тютюн? Като ученик съм опитвал всякакви цигари и никога не са ми харесвали. Усещането е съвсем слабо и изчезва за секунди. И цялата кутия да изпушиш пак няма ефект, само се тровиш. Виж тези които пушат трева ги разбирам. Тревата си е съвсем друга работа. Там от половин цигара си нокаут и ефекта продължава с часове.

63

Един Българин

преди 1 година

Акцицзи, реклами и забрани с яки глоби. В САЩ не е разрешено пушенето на обществени места от 30 години ние тук го разрешаваме ако не е закрито...ЗАЩО? Колкото по-скъпо и неудобно е толкова по-малко натиск над здравната система!

62

Сес

преди 1 година

Всичко друго е по мед и масло..цигарите са най важни за писаници...а защо не пишете колко хора могат да си позволят..закуска,обяд и вечеря и що годе нормален живот 32 год.чакаме нормални хора да ни изведът от батака..ама.няма такива всички са лакоми корумпета...като са по знаещи и можещи от бай тошо няма една атомна построена...един завод няма построен..всичко продадоха и нарязаха..***...цигарите са най важни

61

Н

преди 1 година

Ние сме си проста нация, нормално да е така.

60

Анонимен

преди 1 година

На хората им се е*е, ама няма секс...

59

Анонимен

преди 1 година

Хората са ньервнье, бье!!!

58

Анонимен

преди 1 година

Откъде имате излишни пари за цигари?