28

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 27 ...да ти се връща двойно квото желаеш на другите

27

до 26

преди 1 година

а Китай как е? :))

26

Анонимен

преди 1 година

Да ама ако избягат всичките, няма всичките да са известни и богати само защото са избягали...

25

Анонимен

преди 1 година

КНДР е една от най-изостаналите страни в света, а Южна Корея е една от най-напредналите страни в света... Разликата между комунизъм и демокрация...

24

Анонимен

преди 1 година

Комунистическите дикратори не са никаква родина на никого. То Ленин е казвал често "Плевал я на Россию"... Просто за болшевиките няма родина. Всичките тези манипулации и лъжи са за пред другите... Както казва Ленин за поддръжниците на запад "Полезни ***", защото вярват на лъжите на болшевиките. Ленин много добре е знаел каква е истината за болшевиките - разстрели без съд и присъда, политически репресии, насилие, кражби на частна собственост, мизерия, смърт... Всичко това се прави не случайно.

23

Анонимен

преди 1 година

Да предадеш лъжата не е предателство. И да избягаш от нечовешки режим е похвално. Разбира се тролиата в нета в България може да пише каквото си иска. За това им плащат. То в нета в България е пълно с безумия. Ама никой не отива да живее в КНДР. Даже в РФ никой не отива да живее. Само се хвалят диктаторите, но реално всеки бяга е демократични държави и праща децата си да учат и да живеят там. А иначе това "дрън-дрън" дето се дрънчи в коментарите е просто палтена пропаганда. СССР плаща все още.

22

Анонимен

преди 1 година

Глупости и разкази под шипковият храст ! Още малко и не била виждала компютър или телевизор .С.К. си има собствена интернетна мрежа ,20 национални ТВ канали

21

Хе хе

преди 1 година

До 3044 Съюзници на Хитлер ,във война със САЩ и Великобритания... Затова и ни дръстиха с бомби ,мини -играчки за децата

20

Българин

преди 1 година

Много лесно. Има една поговорка: Никой не харесва предателите, но всеки се възползва от услугите им. Тези хора са идеални за западната пропаганда. Избягали от мястото, което е трън в очите на западните "демокрации". Съответно ще кажат всичко, което медиите и западните поданици очакват да чуят.

19

3044

преди 1 година

На днешния ден преди 78 години съветската империя обявява война и окупира Царство България.Резултатът: грабеж, избиване на целия български елит и налагане на чужд за страната ни тоталитарен режим.Не си направихте труда поне с няколко изречения да споменете тази дата.Вместо това занимавате аудиторията със някакви нескопосано преведени статии от китайски или руски.

18

Анонимен

преди 1 година

Ама Хестествено, ако от министерството на истината видят че предателят е минал на "правилната страна" веднаго го правят звезда. Извода - предавайте родината си, ще станете известни в тубата.

17

Анонимен

преди 1 година

Какво става с този Ютюб? Напоследък алгоритъма ми предлага да гледам някаква реклама на интернет с Ким Чен Ур (или както се казва) или как севернокорейци в униформи пеят песен на систем оф а доун. Пък въобще нищо не съм търсил на тема Северна Корея?

16

И кас

преди 1 година

точно си превърнаха в знезди?

15

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Човек се ражда свободен и не е дезертьор ако потърси свободата си отнета му от правителството.

14

македонско девойче

преди 1 година

Тия големи дзвезди моге ли да ми го побарат уиот

13

Анонимен

преди 1 година

До ОФТЕ МОФТЕ - Супер, ама няма нищо общо със статията.

12

Анонимен

преди 1 година

До 6 - Ама разбира се. Те и в България имахем такива. Като отоидат навън и не се връщаха ... После ДС-то пращаше хора, да ги "чисти" или поне прибира ... амаизпратените и те не се връщаха.

11

Анонимен

преди 1 година

звезди са докато не ги набара бай ким тогава ше ги узвезди отсекъде

10

Анонимен

преди 1 година

До Литератор - Говори в държавата, в която на емиграните им викат предатели, на работниците от провинцията им викат пришелците, а наботниците в провинциятя - ***.

9

Литератор

преди 1 година

Надали думата "дезертьор" е най-подходяща в конкретния случай. ;)