228

Бай хой

преди 1 година

Баце ти за 12 години опустоши България *** майката на една шепа народ напълни си чекмеджета с кюлчета да мама та ти гнусна сега се прайш на голем велик краставо същество подмолно си ти скоро ще те ееееее

227

Анонимен

преди 1 година

Ако са първи как ще е

226

Истината

преди 1 година

Лошия Борисов построи много магистрали, мостове и какво ли още не. А добрия Кирчо колко неща построи, НУЛА. Един сантиметър магистрала не са направили.

225

Анонимен

преди 1 година

Разделяме Борисовото строителство на 24 и виждаме какво е направил средно с 6 месеца ... ми не впечатлява. ПП като новобранци завършиха гръцката тръба и спря безкрайното строителство въпреки което сме инфраструктурната дупка на балканите ..

224

Ангелов

преди 1 година

До 240Как за 7 месеца успяха да откраднат толкова колкото боко за 12 години. Да бяха направили поне една обществена тоалетна та да мога да им пикая на харвадските дипломи ако са истински де.

223

Анонимен

преди 1 година

Че то в тия задръстени градове с отвратителна инфраструктура могат ли да се правят свестни велоалеи?

222

питащ

преди 1 година

Боже, няма ли кой да го посъветва това не....доразумение да не се появява във форумите и да ръси не...бивалици. То вече става твърде смешно и трагично. Този който спонсорираше приближените си фирми с парите на народа. Но нещо има променено в лицето му, дали не говори за някакви сдравословни проблеми.

221

Идиота от Банкя

преди 1 година

За няколко месеца управление колко искаш да направи, ве? А ти 🎃🎃🎃ограби държавата нищо след изборите ще идеш при бай Ставри в дрьнголника

220

Анонимен

преди 1 година

А ти какво направи първите 6м. от първото си управление? Забрави ли протестите, срещу управлението ти и подадените ти оставки? Къса е памета на българина ,иначе никой вече нямаше да гласува за теб!

219

Оффф

преди 1 година

Тиквунеее, тиквуне... Няма да управляваш повече, не го ли разбра?

218

Анонимен

преди 1 година

До 238 Нали знаеш, че рибата се вмирисва от главата!Каквито ни управляват , такава ни е и работата ! Некадърни управляващи , некадърна работа !

217

Анонимен

преди 1 година

А ти едни пенсии не можа да вдигнеш, като хората за 12г. Ако ни беше измъкнал от последното място по доходи в ЕС , сега още щеше да управляваш ! Ама не се наядохте бе !

216

Анонимен

преди 1 година

Некачествена работа е на българи!ПРОЕКТАНТИ!СТРОИТЕЛЕН КОНТРОЛ! ИЗПЪЛНИТЕЛИ!НИТО ББ НИТО КОЙТО ДА Е ЩЕ НАПРАВИ КАЧЕСТВЕНО КАКВОТО ИДА БИЛО , АКО НЯМА РАБОТЕЩИ !БЪЛГАРИТЕ РАБОТИМ ПРЕЗ КУП ЗА ГРОШ!И МИСЛИМ ЗА ГРОША А КУПА КАК ДОЙДЕ!

215

Някой

преди 1 година

Стига сте се хвалили и упреквали. Нали започна предизборната кампания . Хващайте лопатите и кирките и напред към Карловско да ринете кал от улиците . Помагайте на хората с труд не с лъжи . Като се огледам няма и един от вас там да чисти обут с ботуши и лопата в ръце . Така се прави кампания с труд не с думи. Господа политици. Чакаме ви.

214

ЕС2020

преди 1 година

Какво му давате трибуна още на този Бай Бою чекмеджета. СУПЕР ЛЪЖЕЦ ,НО ВСЕ ОЩЕ ИМА ХОРА ДА СЕ ВЪРЗВАТ. УЖАС...Той борел комунисти а той самия от Бкп пък после прероден демократ. Как му се вързват десните избиратели?

213

Анонимен

преди 1 година

Бойкооооооооооооо, свърши боята, дето ти "строеше" с нея велоалеи.

212

Анонимен

преди 1 година

Електората на тоя е съставен само от хора с излишни хоромозоми. Не очаквам да ме разберат , но просто да кажа !

211

Анонимен

преди 1 година

Аз нещо не мога да се достигне КОГА ФАЛИРАХА КТБ?ВСЕ СИ МИСЛЯ, ЧЕ БЕШЕ ПРИ ОРЕШАРСКИ...

210

Анонимен

преди 1 година

Ти пък вземи предложи някой по-кадърни за министри , че тея само ***-та и ще ме откажеш да гласувам за теб!!!!!

209

Анонимен

преди 1 година

Бойко пак много нагло лъже и манипулира. За строежа на една магистрала колко години технологично време трябва? За 7 месеца освен договор какво друго може да се "построи"?