117

Анонимен

преди 1 година

Свети Паисий Светогорец е предсказал войната между Турция и Гърция за островите. Ще има пата кюта. А НАТО ще наблюдава отдалече.

116

Анонимен

преди 1 година

Турцилята и бг комплексари късали са да пишат .Айде турците може да са в края но е голяма държава и се прави на" голяма"Пак българите къде са тръгнали?Бананова държава без пари ,армия и политика ,половината из Европа мият чинии и останалите тук пълни с комплекси поради дъното който се намират

115

Атаман Сирко

преди 1 година

ТЬl султан, чорт турецкий на проклетия дявола брат и другар,на самия Луцифер секретар ! Какъв по дяволите рицар си ти , като не можеш с гол г*з таралеж дасмачкаш! Дяволът *** ,твоето стадо яде .!.

114

Fatih 1453

преди 1 година

Гърците да не забравят и Константинопол 1453 г!

113

Анонимен

преди 1 година

КАТО ГЛЕДАМ СНИМКАТА, ЕРДО ДА НЕ Е ТРЪГНАЛ НА ГОСТИ НА АЛЛАА??

112

Анонимен

преди 1 година

В IV сцена Оливия обмисля как да покани Чезарио в дома си. Малволио влиза. Той е обут в жълти кръстосани чорапи и държанието му е непонятно за графинята и тя решава, че Малволио е полудял

111

Анонимен

преди 1 година

чобанистан ке падне!

110

Пеесе песос

преди 1 година

Гърците не стават за войници. Както и италианците. За испанците не знам. В Европа най добри са руснаците и това е факт. Германците и англичаните са след тях. А за японците какво да кажем. Рано или късно Турция и Гърция ще се счепкат. И край с НАТО. И с ЕС. Тогава ще ревем на Русия ама едва ли ще са благосклонни към нас.

109

Анонимен

преди 1 година

Българите, народ ли са, хора ли са, какво са? Можебиса играчки

108

ZV

преди 1 година

Ромеите ще ви оправят вас българите.

107

EL TURQO

преди 1 година

Да живее ВЕЛИКА ТУРЦИЯ.

106

Абе ще им се Гърция

преди 1 година

да бъде втора Украйна, но няма да стане, турците първи заплашват гърците, нападнат ли Гърция, ще бъде свършено е с Турция. Турция е към своя край, колкото и да се правят на "голямата" работа, Запада може да е слаб, но също ще участва в разпадането на Турция. Интересно време предстои.

105

Анонимен

преди 1 година

анадолските кривoглaви чобани са в НАТО по милост, а не за заслуги. НАТО ги държи като плашилo. Реално ролята им е точно никаква във вземането на важни решения. Самостоятелни решения за политиката могат да вземат само след консултации с Големите Батьовци от пакта. И моля, без повече писмени алабалистики.

104

Едно е сигурно обаче

преди 1 година

че война ще има на Балканите, а Константинопол ще бъде върнат на гърците въпреки всички сили на турция, все пак турците са окупирали Византия...

103

Анонимен

преди 1 година

Само да не ни занимават нас, българите, с поредните гръко-турски, турско-гръцки простотии, съседите се пеняват още отпреди две години..

102

Ss

преди 1 година

Българи и българки, запомнете, че вас освен турците другите съседи не ви бръснат за пет пари. По време на пандемията, когато всички ваши съюзници от ЕС ви заплюха, турците ви помогнаха с медицински пособия. И винаги са ви помагали във всичко. А вие сте толкова неблагодарни, че даже не заслужавате и плюнка.

101

Танов

преди 1 година

Ердо е признат от цял свят за демократ, даже (Фед) му позволиха да безчинства, както си иска, по време в войната в Сирия. А нас всичките ни политици (Костов, Борисов, ген Атанасов и прочие) ни плюят, че сме плоскотили азиатски орди. По-добре да мълчим.

100

Къде е Гърция по

преди 1 година

численост на армията им и населението им, къде е Турция, която е над 84 милиона? Днешната едва 10 милионна Гърция е много слаба и бедна, без чужда помощ няма да успее да влезе даже на територията на Турция. Президентът на Гърция е една 66 годишна пенсионерка, която има два брака зад гърба си и една дъщеря от предишния й мъж. Ердоган е по-голям от нея на възраст, обаче има един брак, вярна жена и стабилно семейство.

99

До Осман

преди 1 година

Българите не са страхливци, нито ***. За другите еврогейове от ЕС може и да си прав. НО САЩ и НАТО също искат да "разпарчетосат" Турция

98

Гърчоля и руски

преди 1 година

*** по принцип мразят България, понеже е различна от тях. Не им харесва това, че имаме лъв/лъвове в българския герб, понеже българите от време оно не харесват и не са съгласни да имат вземане даване с двуглавата гръко-византийска-руска кокошка...А доколкото до това, че гърците искат руска помощ - то само прочетете пророчествата им за връщането на Константинопол в гръцки ръце - според в тая война ще участват както руснаци, така и НАТО-вски войски, милиарден Китай също ще се намеси..