34

мисъл

преди 1 година

Понякога идвам да чета коментари. Не знам как може да се изръсят толкова злобни глупости за един нещастен случай.

33

Мирише ми

преди 1 година

на Дарвинка в младежката секция...познах ли?

32

Щом казвате

преди 1 година

Не познавам българин с име "Дмитрий"....

31

Анонимен

преди 1 година

До тя: Имаше червен флаг в този ден. На какъв език да им кажат, че не трябва да се влиза?

30

Анонимен

преди 1 година

Дано да има късмет човека ! Момчето не е имало този шанс , но дано поне мъжът да е успял някак си да се добере до нещо което да му е помогнало - Ще е истинско чудо , но ДАНО !

29

тя

преди 1 година

Имало ли е забрана за влизане в морето поради мъртво вълнение ? Ако е имало те са си виновни !Ако са яли и пили , пак са виновни !

28

VladTepes

преди 1 година

Трябва да бъдат удостоени посмъртно с орден "Умберто Нобиле" - ангажирали са доста хора да ги издирват.

27

Просто

преди 1 година

Бог да прости момчетата, дошли на почивка и после такъв трагичен край. А тези които коментират с лошо дано ви се върне тъпкано .

26

Анонимен

преди 1 година

Много жалко за хората. Млади мъже. Трагедия за семейството. Бог да ги прости. Дано морето изхвърли тялото на Дмитрий. Дано да е жив. Ужас.

25

№18

преди 1 година

При подаден сигнал цели 2 часа по-късно, не е имало никакъв шанс за спасение. Не знам защо спасителите у нас не са оборудвани с джетове, по принцип първите 2-3 минути са решаващи, астаналите 7-8 са агония. Ужасна смърт, съболезнования на близките.......

24

11

преди 1 година

До Космонавт ---- Ти си болен, ве човек. Въри яхай един Бойлер на Тесла и отлитай на Марс.

23

Анонимен

преди 1 година

Жалко за момчетата. Каквото и да кажем за морето, ще е някакео клише!

22

До Анонимен 19

преди 1 година

"До 22 Честно кажи колко пъти си излизал така? Или са ти чисто теоритични познанията." - - - Не съм 22, но ще ти кажа - излизала съм с баща ми когато бях ученичка. Бяхме заедно и слава Богу, той ми каза какво да правя. Точно това - плувахме не към брега, а успоредно и излязохме.

21

Морски

преди 1 година

Цонево не беше ли пресъхнал. Преди около 2 години минах от там и капка вода нямаше а и ремонтираха участъка точно там. Ако е скочил тогава не се учудвам :)

20

до космонавр

преди 1 година

Защо не идеш да се топнеш в морето малко да се охладиш?

19

Анонимен

преди 1 година

Нещо не са им български имената на тези.

18

Морски

преди 1 година

Добър плувец няма как да се удави. Карал съм курс за спасител. Един от изпитите е 25м под вода - най-важния изпит според мен защото това показва че нямаш страх от водата. Само двама от курса го изкарахме това под вода от около 14 кандидати. Някои не можеха и 5м под вода но на всички им дадоха карта за спасител накрая понеже имаше нужда от спасители... Точно тези са най опасните дето си мислят че могат да плуват а имат страх от водата и под водата най вече. Страхът и фобията дави.

17

Космонавт

преди 1 година

Русофилите, пак ли злобеете, канибали монголски?!! Русофилия - тежка болест с летален край. В първия етап на болеста умира съзнанието, логичната мисъл и състраданието. В последните етапи на болеста са нанесени непоправими поражения по мозъка и болните симпатизират на убийците и изнасилвачите на деца. Преди да настъпи биологичната смърт, русофила живее в делириумна реалност и не излиза сред хора. Преди да умре, всеки русофил сънува, че Путин присъства на погребението му.

16

МорЯк

преди 1 година

Черно море става буквално черно при буря, това не може да се види никъде по света, затова се и казва Черно море.

15

:

преди 1 година

Забравих , също неадекватни , дребнави и захлупени.