17

Анонимен

преди 1 година

Ако р.Тополница е заляла Копривщица, тогава р.Тунджа е излязла от коритото си и е заляла Варна!

16

ss

преди 1 година

всичко се изсича и там......водата като няма къде да отиде отива по улиците

15

ПроСоТо

преди 1 година

а оня,дето е калесал копривщенци за "помаци", явно е изключително безкнижно същество...Та Копривщица е била едно от малкото БЪЛГАРСКИ селища,през които турчин на кон НЕ смеел да мине!!!!../по време на "присъствието" /..Слиза от коня и тогава..

14

До 12

преди 1 година

Зелените еко-тали-бани не дават нищо да се строи в България. Над 30% от територията на страната я превърнаха в защитените зони и природните паркове. Де що има планина и река всичко е "защитено". Не може вече никаква дейност да се извършва. Както е тръгнало скоро цялата страна ще е един голям резерват.

13

ПроСоТо

преди 1 година

До F...определено Банкянскияпримат и неговия Харем не са първите!..Но докато тия преди него поне се опитваха да демонстрират някакво "ниво" и "имидж",тоя удари дъното..НАГЛО,БРУТАЛНО и ТОТАЛНО крадене!...И това не е случайно-самата му същност е на БАНДИТ..Той дори не се и опитва да се преструва на поне малко интелигентен...Лошото е,че ЯВНО има много подобни на него,които му налетяха като мухи налайно.. .

12

кайзер созе

преди 1 година

Всички говорят за зелена енергия и екология. А не можаха ли за толкова години в Брюксел да изготвят програми за изграждане на язовири и да се усвояват тези води. После през лятото нивата на водите пак критчно ниски и суша.

11

Анонимен

преди 1 година

Да проверят реката за злато. След такива наводнения може да има.

10

до 5

преди 1 година

За какви помаци говориш в Копривщица? Ти луд ли си?

9

Анонимен

преди 1 година

Рундьови времена дами и господа

8

Нини

преди 1 година

Кой кой е виновен най вероятно Бойкои Герб по думите на подмяната дано водата ги изтрие завинаги подмийковците

7

Ади

преди 1 година

Хайде, пак ли ***-то Христова работи по публикацията - има грамотни хора, които четат и гледат и се информират не само от Meteo Balnkas.Загубихте ме завинаги като ваш читател те и списвачите /имам предвид вашите хора, не обикновените, нормални, които се лъжат на вашата медия/ в коментарите са твърде нагли, да не говорим колко са неграмотни.

6

До 4

преди 1 година

Не съм много сигурен. Сигурно вече и с Бангладеш не може да се сравняваме

5

Анонимен

преди 1 година

Топ новинаДано да издави помацитеШегувам се, нека са живи и здрави!

4

F

преди 1 година

До 5: Нека само да добавя че не е само Боко. Това е безхаберието което у в държавата от 10ти насам. Некадърници по всички етажи на държавното управление. Пълна безстопанственост и анархия.

3

ПроСоТо

преди 1 година

някога са строели за "вечни времена" и е било въпрос на чест и гордост майстора да построи нещо.."Уста Колю Фичето"..-Чувал си,нали?..Какво значи "Уста" ?..-Ами това означава ТВЪРДАТА ДУМА за поетия ангажимент..Разбира се,това са само натъжаващи ни спомени...Изхитриха се крадливотоБанкянче и шебецитеоколо него..-НЯМА вече "УстаБокоТиквата"!..Всъщност има,но вече със значение на ЛЪЖЕЦИКРАДЕЦ...Изобщо,трагедия..

2

и те така

преди 1 година

ако всички неща които се случиха през последните две години и ГЕРБ управляваше всички промянаджии щяха да обикалят медиите и да обвиняват Борисов , но сега тишина , как да обвиняват себе си .

1

Анонимен

преди 1 година

Обаче старите мостове държат ако е от сегашното мутренско строителство реката, ще ги грабне