82

Рупкин

преди 1 година

,,Твърди се, че първо са убили жените и дъщерите си. Въпреки че Русия има едни от най-високите нива на самоубийства в света сред мъжете, смъртта им събуди подозрението, че е била поръчана от Кремъл" тия там правят по-често групови самоубийства,отколкото групов сеь.

81

I'll try to get

преди 1 година

Кожвд-19 взима своите жертви,под вещото управление на КГБ.

80

Зеле с ориз и гъби

преди 1 година

Двойните агенти понякога стават излишни..

79

Анонимен

преди 1 година

Нищо ново. Статистиката на самоубийствата по Света, показва че русия е в челната десятка с 31/100000 самоубийства годишно. За сравнение, България е в третата третина с 11/100000. Общо взето северните народи се самоубиват по-често, южните по-рядко.

78

моят коментар

преди 1 година

Кремъл разчиства!

77

Анонимен

преди 1 година

Брей, тия руски бизнесмени, кой от кой по-болен и който кой по-склонен към самоубийство! Направо да ги ожалиш!Вие сериозно ли вярвате, че всичките са се самоубили или са умрели случайно при инцидент?!

76

Анонимен

преди 1 година

"погълнал отрова от жаба, дадена му от шамани за лечение на махмурлук" хахаххаха това изби рибата направо. Верно ли това минава при рашляците и русоробите?

75

ьаьаьа

преди 1 година

Нормално е да се самоубивят хора в Русия. Там е толкова зле, че не се живее. И пари да имаш, нищо не може да купиш, като едно време. Санкциите им разказват играта. не им се живее вече на хората.

74

Анонимен

преди 1 година

Алгиперов си подаде оставката в Лукойл, след като спецслужбите установиха, че е разрешил тайно негови структури да купуват руски петрол и да го преработват в горива, които после доставял на Украйна през Молдова. Парите не миришат. Ходи при Путин, каза, че станала грешка и си подава оставката от всички заемани постове и повече няма да влияе на работата на Лукойл по никакъв начин. Наследникът му може да е продължил тази схема, но не са го чакали да се разкайва, защото няма време за бъзици.

73

Споделям

преди 1 година

тези безнесмени са като нашите политици - за пари и власт предават и приятели и майки и родина... абе целта оправдава средствата. Това е част от моралния кодекс на либералната демокрация към която въпросните личности искат да принадлежат и те и останалите руснаци.

72

Анонимен

преди 1 година

ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА 8 РУСКИ МИЛИОНЕРИ СЕ САМОУБИХА, НЯКОИ СЪС СЕМЕЙСТВАТА СИ.

71

др0гаре плоскоземи

преди 1 година

курение вредит вашему здоровье.......

70

рушофилски трол

преди 1 година

блатнитеМонголоидниПримате умело тровиха хората.......преди. Сега доктори, олигарси, учени и какви ли не "падат" от прозорците. вансеремУс каскети

69

Анонимен

преди 1 година

МИЛИОНИТЕ НА ОЛИГАРСИТЕ СА НУЖНИ ЗА КАЧВАНЕ ИЛИ СВАЛЯНЕ НА УДОБНИ ЗА КРЕМЪЛ ПРАВИТЕЛСТВА- КОЙТО НЕ Е ПОСЛУШЕН СЕ САМООБЕСВА, ЗАСТРЕЛВА, ОТРАВЯ ЗАЕДНО С ЦЕЛИТЕ СИ СЕМЕЙСТВА- НЯМА СПАСЕНИЕ ОТ КРЕМЪЛ ПО ЦЕЛИЯТ СВЯТ. ПЪРВИТЕ ЗАСТРЕЛЯНИ МОМЧЕТА БЯХА МУТРИТЕ- ТЕ ПОЕХА ОТ ДС КАНАЛИТЕ ЗА НАРКОТИЦИ- ВСЕКИ МАЛЪК ТЕХЕН ГАФ ИМ КОСТВАШЕ ЖИВОТА.

68

Анонимен

преди 1 година

ПРЕХОДЪТ БЕШЕ ПЛАНИРАН В КРЕМЪЛ И ТАМ И ТУК МИНА ПО ЕДИН СЦЕНАРИЙ, ОТВОРИХА СЕ БЕЗБРОЙ БАНКИ ОБЕЩАВАЩИ ОГРОМНИ ЛИХВИ, ХОРАТА СИ ПРОДАВАХА ИМОТИТЕ ЗА ДА ВНЕСАТ ЗА ЛИХВА, А СЛЕД ТОВА МНОГО БЪРЗО СЪБИРАЙКИ ОГРОМНИ СУМИ ТЕ ГИ РАЗДАВАТ НА ХОРА ПРЕДВАРИТЕЛНО ПОДГОТВЕНИ ОТ КГБ ЗА МИЛИОНЕРИ ОЛИГАРСИ. В РУСИЯ ТЕ СА ПРЕДИМНО СИРАЦИ ИЛИ НЯКАКВИ МИЗЕРНИ СЕЛИЩНИ ОБРАЗОВАНИЯ НАРЕЧЕНИ ХУТОР ЗА ДА НЯМАТ НАСЛЕДНИЦИ КОИТО ДА ТЪРСЯТ ВИНОВНИ ЗА УБИЙСТВО ПОСЛЕ ПОМАГАТ ТИЯ ХОРА ДА ПРИДОБИЯТ И ДР ОГРОМНИ АКТИВИ.

67

Анонимен

преди 1 година

пушенето е вредно за руското здраве

66

Анонимен

преди 1 година

камерите са на ремонт а и мозъка на писателят на тази статия е също на ремонт---стига ст тези лъжи

65

Добр ютро

преди 1 година

От кога повече от вчера беше това известие. .

64

Шевченко

преди 1 година

Ами не е като да е случайно... Много се навързват нещата. По стари болшевишки традиции... От Русия с любов...

63

Да ви светна

преди 1 година

Умират от любов към фюрера си !