46

Анонимен

преди 1 година

Бабуинов е решил да връща "Режимът на Тодор Живков" на власт. Нов диктатор, несменмяем, като Ердоган, Путин, Ким Чен Ун. Десен фашистки режим на олигархията, работонаемателите, милиардерите.

45

Анонимен

преди 1 година

Имахме президентска република от 1971 до 1991. Някои казваха "Режимът на Тодор Живков". Тодор Живков сменяше министър-председателите. Станко Тодоров, Гриша Филипов. Сменяше много често министър-председателите. Тодор Живков преди президент, е министър-председател. Не му харесва. Има избори за Народно събрание, партийната опозиция в БКП може да го свали от власт. Народното събрание се свиква за 2 седмици да гласува какво Живков е решил.

44

Язък за Лили

преди 1 година

че пристана на този доносник и интригант, брутален лицемер и ***.

43

Анонимен

преди 1 година

Слави няколко пъти отказва да състави кабинет за може Румен Радев да ни управлява със служебни кабинети а сега и цялата власт да му дадеме ... еее и на кой е човек Славчо да питам и отговор не искам ...

42

Неисторик

преди 1 година

Пример : Защо да не съчетаем двете форми на управление?Оценява се обществената ситуация.Парламента решава за срок от 2,3,4 месеца да се преминев режим на "президенстка република".Президента поема необходимите пълномощия по съответен начин.Отговорността в пълен обем и по несъмнен и прозрачен начин ставаединствено негова.Държавата запазва пълна функционалност без никакви ограничения,приориет е разбира се подготовката на предстоящите избори.Разпуска или не парламента/при необходимост/.П.С. : Да не спорим кой е по-по-най легитимен.И двете институции са с пряк,непосредстве

41

Неисторик

преди 1 година

Уважаеми сънародници, :))И двете форми на управление едва ли биха променили нещо същественоако хората и практиките си остават все същите по същия начин.Ако обаче искаме наистина да направим нещо смисленобиме могли поне да опитаме да си подредим кочинката.- :Парламентара форма на управление да си остане водеща и определяща.Когато обаче е необходимо в ситуации като настоящата държавното управлениеда преминава в режим на "президенска република",запазвайки пълнатафункционалност на всички държавни органи и институции като права и правомощия,практики... Пример : Защо да

40

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Вместо да приказваш врели...некипели,вземи си намери анцуга и...маратонките с които обикаляше по площадите по време на...протестите с микрофонче,че пак ще ти...потрябват -и ти семейство храниш.

39

абе

преди 1 година

тоя *** в кво ни убеждава ?!

38

Анонимен

преди 1 година

Балабанов, толкова си гну....н, като не знам дали го осъзнаваш. За толкова кратко време как успявате да накарате хората да изпитват всякакви гадни и неприятни чувства и отношения? Плащате на какви ли не PR-ри и какви ли не съветници, за да съкратите процеса на отв.Ра.щение към всички вас. Дано по скоро изчезнете.

37

Marin Ivanov

преди 1 година

Балабанка пак лъжеш и манипулираш скрий се там където слънце не огрява в тоалетната чиния се намирате и българския народ скоро ще ви пусне водата, ще отидете там откъдето нема връщане баце

36

Васко

преди 1 година

г-н Барабанов ни тегли към президентска република. Ако е такава като тази в Русия на Путин......благодаря. Нашия генерал Президент с червената петолъчка в юмрука си е същата работа. Ех Вие от ИТН що не си пеете песните от Възраждането. Той и Костадинов Ви изпревари с поклона си към изток.

35

Реалист

преди 1 година

Че то най-големият "лицемер" е Радев! Човек, който се представя за Натовски офицер, а му грее червена петолъчка на челото! Можеш ли да оставиш властта в ръцете на човек, който в най-голямата пандемия ,размахваше юмрук и насъскваше две тълпи една срещу друга? Верно е , че Парламентарната Република ражда такива недоразумения като Тоя на снимката, но по-добро засега не е открито!

34

van zant

преди 1 година

Тоси позьор и самовлюбен човекопитек се изявява като *** на Славчо. Вземи и се скрий че си долнопробен нагаждач.Какво разбираш ти от всичко което говориш.След 1 месец ще сте в канал на блатото и тогава ще се видите какво заслужихте.

33

пияница мистик

преди 1 година

Кьорфишеците на Славуцата. Видя, че няма да го има в НС и реши да тръгне пак референдуми да прави, барем събуди пак хорския интерес към себе си. Президентски държави могат да бъдат само големи и силни държави като САЩ, Русия, Турция. Такава разбрицана държава като България, където всеки дърпа чергата към себе си не знам как ще стане. Още повече, че каквото и да покаже референдума, как виждате онези 240 хрантутника и далавераджии да изпуснат кокала и да свикат ВНС, че да променят статуквото?

32

Анонимен

преди 1 година

Бля ..бля...бля бановски дъвки за "Продуктово позициониране" на началника ти..за саботажи в парламента и обществения живот на държавата.*** като имате зор -правете си референдуми..спявки..конкурси по остроумия..каквото си искате ..Ам в клуба на простотията и селянията - наречен "телевизия 7/8"До вчера подвижна дръжка на микрофон- сега акъл дава -Държава управлява ..какви таланти само..

31

Така си е

преди 1 година

Аз не симпатизирам на ИТН. Но си смятам, че единствения шанс БГ да оцелее като сравнително независима държава е да стане президентска република. Да има кой да ги бие тюфлеците от НС.

30

позор!

преди 1 година

Ти си позор бе, нищожество чалгарско, дето ти викат Балабана Джебчията!Голям позор и голям срам си бе, наемен палач и изпълнител на мокри поръчки на мафиоти, мутри и на националния предател от село Савяново! Скрий тази мазан, тлъста и противна мутра бе, чудовище чалгарско и бягай на дивана при другата чудовище - сакатия ви и с болен мозък мафиотски бос Славчу! Че цял народ ви мрази, презира ви и се гаври с вас бе, Джебчията! Че скрий се бе, нищожество!

29

Анонимен

преди 1 година

Та какво беше казало магарето на другите животни, когато лъвът го попитал, защо ревеш?

28

Анонимен

преди 1 година

ИТН бе център на лъжите и обслужи задкулисието! Затова няма място повече в политиката.

27

Киселчок

преди 1 година

Вие ритуално се самоубихте! Вече сте в историята! Не знам, кой ви дърпа конците, но със сигурност не е суверенът!