51

обесени ядки

преди 1 година

Няма нужда от толкова разводняване на събитиятя (типично за журналисти) ! Събитието е едно-единствено :ПРЕДАТЕЛСТВОТО НА ГОРБИ ( по-точно ,продаване за пари) , с което обърка съдбите на милиони хора към по-лошо , са сметка на тези , които го купиха !

50

Анонимен

преди 1 година

Махна бай Тошо!

49

Щирлиц

преди 1 година

На съвестта му/ако изобщо има такава/ тежат милиони,избити от ненаситните му господари.Дано повече такъв и.з.род не се ражда.

48

уточнение

преди 1 година

Горбачов предаде страната си и стана заложник на американските си покровители.Твърде дълго се задържа на този свят.Никой в Русия не го уважава.

47

идиоти сър

преди 1 година

Благодаря ти господи ,прибра си вересията.По старо време на такива *** са им казвали еничари .

46

Анонимен

преди 1 година

Онези чийто лозунг бяха думите на Живков да се снишаване ,снишаваме,снишаваме са най големите критици на Горбачов.И днес оплюват ,че се снишаваме пред Запада.Какво ли щеше да се случи ,ако не беше Горбачов. Живков с почести щеше да бъде изпратен във вечния си път.И Иван Славков щеше да бъде достойният му заместник.Каква идилия.

45

полковник Колев

преди 1 година

Разпадането на СССР е и пропадане на НРБ и е една от най големите победи на Мосад

44

Анонимен

преди 1 година

И този като Зеленски се продаде на чужди интереси. Хич не ми го хвалете. Всички ченгелари, ДС и комунистически величия станаха милионери, сами те се задушаваха вече, че немогат да трупат пари и перестройката им дойде дюшиш. Всичко е една голяма лъжа и заблуда за простолюдието. Див капитализъм навсякъде в бившите соц.страни, но при нас естественно най-див.

43

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 51В Ада,където вече е пристигнало това продажно и корумпирано същество не поставят паметници.

42

Анонимен

преди 1 година

на този човек паметник трябва да му издигнем

41

Нещо като кюлчетата

преди 1 година

Има едно не много известно събитие, знаково за политическия стил на Горбачов. Негов конкурент при избора на генерален секретар на ЦК на КПСС е Григорий Романов, тогава първи секретар на градския комитет на КПСС в Ленинград. За да унищожи конкурента си, Горбачов нарежда на пропагандистите си да разпространят слух, че на сватбата на дъщерята на Романов са използвани прибори, намиращи се в Ермитажа. Вече след сгромолясването на Горбачов, директорът на Ермитажа казва, че това е било пълна измислица.

40

всяка империя

преди 1 година

има край тва е положението,

39

Анонимен

преди 1 година

Украйна е държава терорист която загуби правото си да съществува.

38

говедо за кланицата

преди 1 година

По времето на СССР западът създаде и започна да угоява rовeдото наречено средна класа с цел да противостои на СССР. Но СССР вече 30 години го няма, говeдото продължиха да го угояват още няколко години но 2008 се видя, че няма пари и няма полза. После кризата се задълбочи, и за да подтиснат недоволството на говeдото почнаха да го плашат, че климата се променя, и това се провали, и сега начина да се подтиска недоволстото на говeдото е пандемия, локдаун, ваксинации. Зелената сделка обаче доведе до енергийна криза и сега не остава нищо друго освен rовeдото да бъде пратено в кланицата.

37

Анонимен

преди 1 година

Ако Горбачов не беше подарил СССР, то западната икономика щеше да рухне още 95та година. Горбачов не ги спаси, само им даде шанс да тръгнат по друг път и днес светът можеше да изглежда по различно. Но те пропуснаха шанса си. Днес западът отново отчаяно се нуждае от нов Горбачов в Русия. Но в Кремъл седи не Горбачов, а Путин, който вместо да се прегръща със запада, прожектира им анимационни филми да се забавляват, да се посмеят, така по западному да се посмеят.

36

Анонимен

преди 1 година

Западната система беше създадена за борба със СССР - при комунизма няма да има пари, при нас ще бъде с пари, но ще има по много от всичко и за всички, и ще потреблявате все повече, и вашите деца ще потребляват повече от вас. 80те години се видя, че това не работи, и започнаха да взимат кредити, ще има много, и за всички, но на кредит. 2021 година тази система окончателно рухна, сега вече ще има все по-малко и по-малко.

35

Анонимен

преди 1 година

Европа повярва в илюзорния портрет на самата себе си, който някога беше основа на информационната война с Русия, в картинката за морковчето което се развява пред носа на тyзeмцитe когато трябва да ги ограбят. А развала на СССР само затвърди тази им вяра в несъкрушимостта на Европа. А днес тези клоуни се гърчат в енергийна криза изправени пред апокалипсиса който очаква европейската икономика.

34

Анонимен

преди 1 година

Литва наруши договора за напускане на СССР в който гарантира достъпа до Калининград. Този дотовор вече не важи за Литва.

33

а , Ицето

преди 1 година

се преместил да се пеняви и по таз тема , внимавай с кръвното наборе ;)

32

Разпада

преди 1 година

на СССР- как хубаво звучи, музика, лъчи...