172

123

преди 1 година

Да го заровят по турските традиций, този безроден ми.нд.ил гаден.Дано не се скапе в земята.

171

Анонимен

преди 1 година

КОГА ЩЕ ГО ПОСЛЕДВАТ ???

170

Алито от София

преди 1 година

Само да попитам, имало ли е свестни хора на погребението на този вампир

169

Лили

преди 1 година

До пророкът Антиваксарий: Да те ваксинира рогатият!

168

Анонимен

преди 1 година

Изредихте част от мафията. Чудно, как едно погребение може да разкрие мафиотските структури. Сега просто някой трябва да се самосезира, стига да има кой.

167

Анонимен

преди 1 година

Мафиотска ***. От първия, до последния.

166

Анонимен

преди 1 година

Сега бе моментът американците да пуснат един UAV с 3 бр. Helfire и да изгорят и погребат всичко руско и мутротерористично в България за да започнем на ново и чисто. Вместо това пак отишли в Пакистан да бият сватбите. Какви ин-фантили Байдъни управляват Вашингтон? Вместо ЦРУ да изтепе до крак цялата комунотиня и cMET те стоят като герои ,a после се чудят що нямат подкрепа ot Българският народ.

165

MM

преди 1 година

Баш мафията се събрала на погребението на баш мафиот. Кукловодите умират от инфаркти а куклите им ги затриват с показни разстрели! Каква ирония на съдбата! Трябва обаче да дойде внезапен мор над всички управлявали държавата последните 40години, и тогава може и да има промяна в обстановката.

164

преброй се

преди 1 година

Мафията се прощава и за бой се стяга.....всички ще отидете там и ще занесете само омраза и погнусата на хората от действията Ви.

163

Анонимен

преди 1 година

Всички боклукчии съсипали България накуп се събраха и няма един патриот с противопехотна мина и да ви превърне на финна кайма вашта ***.йка уродливобезродна

162

ДС мафията

преди 1 година

Всичкото обвързано с КГБ е там.

161

Анонимен

преди 1 година

Заради такива като този хората нямат пари и за погребение, дори и това ги изправя пред изпитание. Не ми пука за тези душмани.

160

Ликвидират Българите

преди 1 година

У нас терористите позлват НЕЗАКОННО монтирани видео терористични камери в ясли,градини,училища за МРЪСНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ.. ВСИЧКИ ДЕЦА ИМАТ УВРЕЖДАНИЯ ТРАЙНИ ТРУДНО ЛЕЧИМИ.. ДА СЕ ВКАРАТ В ЗАТВОРА ВИНОВНИТЕ ДЛЪЖНОСТНИ ЛИЦА НАРУШИЛИ КОНСИТУЦИЯТА ВКЛ чл32;чл28 и чл.29 ПОхарчени са милиарди ограбени от народа за НЕЗАКОННА НАГЛО ПРЕСТЪПНА ВИДЕО ТЕХНИКА С ПОМОЩА НА БОРИСОВ и съучастници вкл от МВР.

159

УБиват с камери

преди 1 година

ДА СЕ ПРОВЕРИ ДА НЕ Е УБИТ след СНИМАНЕ И черно терористично видео пресканиране от ТОЛ КАМЕРИ>> ТЕстова доказаха че увреждат тежко с видео пресканиране както водачи така и пътници.. УВреждат ГЛАВЕН МОЗЪК,малък мозък,очи,сърце ,вътрешни органи риск от ИНсулти и инфаркти вкл дни след ударното видео терористично снимане..ДА СЕ ВКАРАТ В ЗАТВОРА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ВНедрили ТОЛ СИСТЕМАТА.. И ТЕзи които не наредиха исключване ..

158

факт

преди 1 година

мафия!

157

Анонимен

преди 1 година

Какво означава за мъртвите или добро или нищо ???? Да ви ... на тъпотиите ! Смърт за всички национални предатели от снимковия материал ! Радвам се че тоя ритна бакъра ! Дано се помъчил поне малко !!!!!!!!

156

Кадрите ГОВОРЯТ

преди 1 година

снимка 19-СТАНИСЛАВ АНАСТАСОВснимка 20-МУСТАФАснимка 45-Танц на Мента и Поп

155

Анонимен

преди 1 година

Боклукчаррникк

154

Реалист

преди 1 година

Дами и господа, на снимките виждате основните представители на втория ешалон на организираната престъпност в България - мутри и мутреси. Тук таме се мярка и някой от по-високите етажи. Ето тези са главните виновници за състоянието на държавата в момента. Не "Кирчо и Кокорчо", а тези образи на снимките. Вие продължавайте да вярвате на съветската пропаганда и да пускате бюлетини за тези ууроди, а после чакайте европейски доходи. Чакайте, чакайте ...

153

Молния

преди 1 година

Умер Михаил Горбачев