23

баба мара

преди 1 година

спасението е в руския газ свалете санкциите и газът ще тръгне по тръбите надобра цена докато се заяждате безпричинно с русия сме обречени на глад и студискаме мир и добросъседство и газ всичко останало са празни приказки

22

Ала Бала

преди 1 година

"Зелената енергия" никога не е била целта, а данъкът върху крепостните селяни - в 21 век се грея и си светя с вятърни мелници и воденици ... а като няма вода или вятър с кравешки гйовна :)

21

JJIvanov GEolog

преди 1 година

Много е важно до тогава да се изясни ИМА ЛИ Реално производство на ТОК ползван от ел.мрежите от ФОТОВОЛТАИЧните скенери... зАСЕГА няма писмено потвърждение вкл от официални власти вкл от Европейския съюз/ Данните подавани от анализатори са за НАГЛА ИЗМАМА>. Обявената диверсия от наркомани от САЩ за тежко увреждане на Европа и блокиране на изгодното сътрудничество с Москва Е в ХОД>. ДА СЕ ОЦЕНИ ЗАБРАНАТА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ВОДОРОД>. ИМА проблеми ..Й

20

Късно се сетихте!

преди 1 година

"Всеки сам да се спасява!" - новото мото на ЕС!

19

Анонимен

преди 1 година

Мале тия ще се правят на важни пред Русия, ще и налагат таван на цените. С тая русофобия в северен поток 1 ще има газ колкото в северен поток 2. А и къде е акушерката? Тя няма ли да помогне с идеи. Наскоро се изцепи, че всяко домакинство ако намали с 2 градуса отоплението през зимата, то няма да има нужда от северен поток 1.

18

Цв

преди 1 година

Ама вие се сетихте, оядени бюрократи, въртите се като пумпали и безмозъчните ви главици толкова месеци обричате цяла Европа на студ и глад. Че седнахте да давате акъл, който нямате колко пъти трябва да се къпем и на колко градуса трябва да стоим. Ами нали се сещате, че пролетта няма да има и следа от вас? Експериментът ви свърши!

17

Анонимен

преди 1 година

До девети септември има време, а финландските митничари още днес дават пример какви трябва да бъдат насоките и вариантите за действия пред руското правителство и руските граждани. Вестник пише, че финландските митничари най-елементарно бъркат в джоба на преминаващите през границата руски граждани и им отнемат еврата. Това еднолични санкции ли са?

16

Анонимен

преди 1 година

"Газът ще бъде заместен от други енергоносители в близките години" ______________ Това е диалектика. Няма как да не бъде заместен, но на какви цени? На десетократно, на двадесеткратно, на тридесеткратно по-високи ли?

15

АбдокодирХоджибобоев

преди 1 година

Ценовият контрол не работи. Развитият социализъм го е доказал, но еесовските тарикати най-вероятно ще търсят по-инфантилен от тях, за да им плати сметката /Разглеждани ще бъдат вариантите за действия пред руското правителство/. Тази нощ /29.08.2022 г./, руският постпред Небензя заяви в ООН, че Русия никога повече няма да плаща чужди сметки. Заяви го пред Пиндостан и еесовците и в най-значителна степен се отнася към Пиндостан и еесовците.

14

Шишо

преди 1 година

За ЕС не знам, но в България газ използват много малко хора и производства. Цялата останала спекула с цените на Ел. енергията, бензина, храните и пр. също е очевадна за мислещите хора. Явно тази война е много изгодна за някого и затова ще я проточат възможно най-много.

13

Реалист

преди 1 година

Газа ще бъде заместен от други енергоносители с близките години. Цялата патардия в Украйна е за отвличане на вниманието.

12

Анонимен

преди 1 година

Гадните католици от Полша водят много антируска политика...............но накрая ще ядат шамарите!!!

11

Анонимен

преди 1 година

На Васална бюрократична къща без Основи каквато е ЕС не можеш да сложиш таван?

10

Анонимен

преди 1 година

Ялова Европа ще прави седянка на които ще се коментира как да бъде ограничена цената на нещо с което тя не разполага!

9

Ясновидец

преди 1 година

Виждам как много скоро " Глобалното затопляне" май ще стане новата религия на ЕС , и как "мъдреците" на Брюксел ще играят ритуали около пикаещото човече за още по-високи температури !

8

Анонимен

преди 1 година

Демокрацията е прекрасно нещо, макар новите членове на ЕС да не разбрахме много от нея !Тя обаче не може да вирее еднакво навсякъде , защото културите , разбиранията и традициите са много различни ! Сега тази АВАНТЮРА с Украина ще доведе до две неща - Зеленски ще отнесе боя в буквалния смисъл и Украина ще бъде съсипана ,а останалите мераклии ще понесат УНИЖЕНИЕТО да паднат на колене и да признаят силата на Русия и в частност гениалността на Путин , колкото и да не им се иска и да им е горчиво!

7

Анонимен

преди 1 година

Ще я караме по Жатецки , когато на Жатецкия ХУС му замръзнат прозорците и тръбите скоро ?!

6

Zеленски

преди 1 година

Фашистите пак запалиха Европа! Този път са укрофашисти!

5

Анонимен

преди 1 година

В ЕС, нищо не е същото. Почнаха да се налагат под диктата на Украйна, държавички, които са просели милостиня в ЕС само преди години. Визирам Полша, Литва, Латвия и Естония. В тези държавички витаят комплекси от едно време и реваншизъм. В България е същото. Мега комплекси на тема Русия и грам мозък. Крайно време е ЕС да се върне в старите си граници и да изхвърли недоносенети си нови членове. Иначе ще фалира.

4

тавани и мазилки

преди 1 година

И аз така! Слагам таван на цената на хляба, олиото и горивата!! Нама да плащам повече!