156

Анонимен

преди 1 година

Друго си е да дръпнеш вратовръзката на депутат. Както обича да прави лицето от снимката. Егати и модела на Терзийски, мирзийски, КироВасилев дуета тарикати от ПП. Видяхме какво могат. Досега се "учиха", както сам Киро ментата каза, но на наш гръб, с големи заплати, шуробаджанащина и кражби. Бай, вратата е там.

155

Анонимен

преди 1 година

Лойко на бял кон,лойко е за затвора,бе и много добре го знаете

154

Ралица

преди 1 година

ЕЙ ТЕРЗИЙСКИ ЛИ СИ КАКЪВ СИ АЗ ПЪК ИСКАМ ТОЗИ МОДЕЛ НА ГЕРБ И СТИГА С ТЕЗИ ЛЪЖИ ПО ГОЛЯМА КРАЖБА РАЗРУШИТЕЛНА ОТ ВАШАТА ШАЙКА ИМА ЛИ ДЕТО САБОТИРАХТЕ ФАЛИРАХТЕ БЪЛГАРИЯ И ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ ДА СЕ ПЕРЧИТЕ ДА ЗАБЛУЖДАВАТЕ БЕЗНАКАЗАНО ФАЛИРАХТЕ БЪЛГАРИЯ КЪДЕ Е ДЪРЖАВНОСТА ЗАЩО НЕ ИЗЛЕЗЕ С ЮМРУК

153

пуйката

преди 1 година

Промяната иде на бял кон от Банкя.

152

Анонимен

преди 1 година

До Как е протестъри ? 148 "С кой акъл нормален човек би гласувал за Пълен Провал !?!" Пълен провал 1. Благодарение на кокорчовците къщата ми за 6 месеца в годината става НЕОБИТАЕМА - отоплението ѝ на газ струва няд 1 000 лв. на месец; 2. Поминъкът ни на ден е не 20 лв., а 70 лв. благодарение на "кокорчо-повишения" на пенсии и прочие "доходи"; 3. Целта на наш Мадурко е да дискредитира ВСЯКО правителства на ВСЯКА партия, дори собствната му, за да се докопа до пРЕЗИЛдентска ДИКТАТУРА .

151

Продължаване на

преди 1 година

"промяната" не "ще бъде",а е пагубно за страната.Харвардските мошеници с нелепите си вредни действия,с лъжите си за всичко доведоха до провал в икономиката,скъпотия и инфлация невиждана от ЖанВиденово време.С големите си обещания те излъгаха маса хора,но лъжите им вече не вървят.А това момче(гледах го по ТВ)бе явно слабо подготвено,пелтечеше и се запъваше,повтаряше опорки,нищо интересно не каза, бе тягостно и досадно да го слушаш и му гледаш опулената физиономия.

150

СМЕХ...

преди 1 година

ПП--ГРОБОВНАТА ПЕСЕН ЗА "ПРОМЯНА" В БЪЛГАРИЯ....ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ!

149

Анонимен

преди 1 година

то и връщането на ПП ще е гробовно за България, даже може да е по страшно от герберското

148

Анонимен

преди 1 година

пп = бб -- конкуриращи национални предатели. Дърпат им конците от едно и също място.

147

Анонимен

преди 1 година

Връщане на ПП,БСП и ДБ ще е най пагубният модел за БГ.

146

Анонимен

преди 1 година

Приказките за корупция и някаква борба с нея са инструмент за мамене на народа. Предполагам, че това е някаква стратегия на вашингтонските измамници. От сащ отишли във венецуела да преговарят и казали -- знаем, че сте корумпирани, но искаме да купуваме петрол от вас защото ни трябва. Оттам ги изгонили. Всички нпо, които произхождат от сащ се занимават само с корумпиране на държавни институции и медии. В същото време официално говорят, че били за борба с корупцията.

145

Нели

преди 1 година

Млъкни беее, писнахте на хората с тия лъжи.Какъв е вашия модел бе- да лъжете и да сте брутално нагли.Та вие нямахте никаква програма, до като не ви се разтури коалицията с ИТН и се събрахте с БСП , ДБ и цяла седмица Корнела ни надуваше главите колко много ,,сте загрижени за гражданите" и трябвало програма .Разкарайте се ,големи претенции на некадърници и негодници.Това сте вие

144

А ве оуууу

преди 1 година

ц-ъ-рвул, ти *** ли си или мислиш, че ние сме ***?Къде се покри Фигуранта с вдигнат юмрук дето ви домъкна на власт толкова накадърници?

143

анонимен

преди 1 година

Терзийски, след днешната пресконференция на служебната министърка на финансите ти имаш смелостта, наглостта и нахалството да излизаш и да критикуваш някого. На вашето място бих се скрил в миша дупка и години не бих се оказвал от нея. Но вие срам нямате!

142

анонимен

преди 1 година

Най-пагубното нещо беше допускането ви до властта и за това е виновен всеки един гласувал за вас - лично и поименно. Както и всички глухи, слепи и ненормални, които пак се гласят да ви подкрепят.

141

Русия=Психиатрия

преди 1 година

Ленин е първият политик който използва понятието ПолезенИдиот. Благодарение на ораторските му умения и слабостта на политическата класа успява да канализира недоволството на няколко хиляди ПолезниИдиота и взема властта в Русия през 1917 чрез преврат. Още чувстваме негативните последствия от това събитие. ПолезнияИдиот под контрола на опасен и коварен политик е по-страшен и от най-страшното оръжие. Хора не се водете по свирката пРезидента и не се превръщайте в ПолезниИдиоти!!!

140

шанаджия

преди 1 година

Не пискайте срещу корупцията!Тя е нещо много полезно!С нейна помощ нещата бързо се уреждат!Пречките от глупави закони се преодоляват лесно!С нейна помощ се поправят грешки!И най-важното-корупцията печели време!Нашите прадеди още по тракийско са казали,че при големец вратата се отваря с крак!Щото в ръцете носиш дарове!Те са знаели защо!

139

Пагубни

преди 1 година

Сте вие бе момчета!То бива самочувствие без покритие,ама не бива!

138

Анонимен

преди 1 година

Абе тва паветата, защо Киро Лоса kpagнe от вноса?

137

Ламята

преди 1 година

Бас ловя,на кило кръв и метър кожа,че следващото правителство,ще е ГЕРБ-ПП-ДБ(в краен слупай+ДъПъСъ)С любезното съдействие на козяк(да се чете-така ще им заповядат)