14

Ми това посяхте

преди 1 година

Който сее ветрове, жъне бури. Както знаем България праща воиски и в Афганистан, и в Ирак. В една окупационна война, приключила с разсипването на една стабилна арабска диктатура, в която всеки си знаеше мястото. Сега какво е? Разграден двор в междуплеменни войни, който е опасен за много малцинства, които опитват да избягат. А Турция не ви е длъжна, защото десетилетия храни милиони сирийци и други гости.

13

SS

преди 1 година

До 11 Гражданка Афганистанците нямат джипове като украинските бежанци за да натоварят жените и децата ! Те бягат от режима на талибаните ,и мизерията ! В Бг без да има война не емигрираха ли 3 милиона човека ? Защо ? Пчелата не бяга от меда !

12

SS

преди 1 година

До 11 Гражданка ! Деветдесет процента от украинците са си платили за да избягат от войната . Афганистанци и сирийци също ! КАКВА Е РАЗЛИКАТА ? САМО ЧЕ ВТОРИТЕ НЯМАТ ИЗБОР ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ ИМ ДАВА ВИЗИ И ЗАТОВА МИНАВАТ НЕЛЕГАЛНО !

11

Гражданка

преди 1 година

До SSВъпроса ви е основателен - украинците се бият, дават живота си, като си изпращат жените и децата за да бъдат спасени. Само погледнете групите от преминалите нелегално азиатци - колко от тях са жени?? Бягат мажете за да оцелеят и оставят жените и децата да умират от куршумите.. Вместо да се стегнат и да си направят държавите годни за живеене.. И идват тук на моите данъци...

10

П.К.

преди 1 година

Злощастните маршрути за изнасяне на нелегални мигранти пораждат много въпроси. Факт 1: Пред каналджиите все още не е вдигнат червения флаг за сериозни опастности. Това се потвърждава от факта, че големи автобуси и тирове пресичат Бургас през центъра. А това показва и доказва, че тези маршрути не са от вчера, а са проверени и използвани от каналджиите поне от 2-3 години. И през този период никое правителство не е скочило да ги спре. А кои са през този период на власт? Знае се точно от всички.

9

Анонимен

преди 1 година

Комунистическият пияндурник Рашков изтърва мигрантския поток умишлено ! Комунист е докарвал само беди на България ! Така че , да се сърдим сами на себе си - ние докарахме обратно комунистите на власт - старите комунисти и техните деца и вници !!! *** народ - слаба държава ! (това го е създал народа от опит)

8

Анонимен

преди 1 година

Вие какво очаквате от анадолци?!!?

7

Тангра

преди 1 година

Според време е редно да започне да се стреля. Това вече не са бежанци, това са незаконно преминаващи скакалци.

6

SS

преди 1 година

Питам ? Като сме толерантни към украинците защо не сме такива към другите ? Всеки има право на щастие !

5

Анонимен

преди 1 година

за сметка на това ние ги увеличаваме

4

Анонимен

преди 1 година

Нали Далавери усвои 200 милиона за "инженерното съоръжение" - телена мрежа която се разпадна но е забранено да се снима защото се отнасяло към националната сигурност. Значи Турция ще пази нашата граница а бургаския черкезин ще усвоява.

3

Анонимен

преди 1 година

Що бе , Турция да ви не е длъжна ?

2

Кесаря Тервел

преди 1 година

Турция е мордорски портал през който към света на хората се излива цялата слуз на прокълнатите земи !

1

Анонимен

преди 1 година

Стига сте се правили на ударени бе. Мигрантския поток е заслуга и на двете държави. Бизнес.