10

СЕЩАЙ СЕ СНАХО

преди 1 година

ПОКАЗАТЕЛНО ОТ ИЗКАЗВАНЕТО Е "за сметка на потребителите", КОЕТО ПРОСТО ОЗНАЧАВА ОБИКНОВЕНИТЕ ГЕРМАНЦИ И НИ НАЙ-МАЛКО НЕ ВКЛЮЧВА ГЕРМАНСКИЯТ КАПИТАЛ, КОЙТО ЩЕ НАТРУПА БАСНОСЛОВНИ ПЕЧАЛБИ !!!

9

пуйката

преди 1 година

Челен опит - ще спират инфлация с още пари.

8

…!!

преди 1 година

Защо да овладяваш нещо, което създаваш!

7

Анонимен

преди 1 година

През зимата Германия спира да функционира. Благодарение на Линднер и такива като него.

6

Хялмар Шахт

преди 1 година

Чака ви инфлация като през 1923 г! Един хляб = 5 000 000 000 марки!

5

Анонимен

преди 1 година

60% от износа ни е за Германия, така че и ние няма да останем не засегнати

4

От Берлин

преди 1 година

За тези от вас, които искат да знаят истината-ГЕРМАНИЯ Е ОБРЕЧЕНА, И ЩЕ ПОВЛЕЧЕ ДРУГИТЕ СТРАНИ ОТ ЕВРОПА! Кой има интерес, си го знаете...!? Кризата-трансформацията в Ново дигитално Робство(строй),ще продължи до 2030... ,,Пандемията"е малка част от Плана! Имаме Нов Холокост -Ваксинационен! Бог с Вас и пазете децата

3

Баба мара

преди 1 година

и всичко това започна от вас западът под диктовката на сащ защо ре-жем клона накоито сме кацнали защо сами се унищожаваме какво е това поведение на германскиявъншен минстър какъв е този хули-***-ски език ние чакаме газ от русия с тези приказкидали ще я дочакаме

2

Анонимен

преди 1 година

С налагане на санкции на Русия няма да стане. Време е за смяна на стратегията. Стъпка номер 1 трябва да бъде изгонване на американския окупатор. Иначе всичко друго безсмислено да се прави докато САЩ диктува политиката на ЕС.

1

Майстора

преди 1 година

"Войната в Украйна" не е направила НИЩО, направиха го безумните политици, преследващи съмнителни цели! направиха го самоубийствените, неработещи, абсурдни "САНКЦИИ", да които от първия ден беше напълно ясно до какъв точно резултат ще доведат! Войната в Украйна е в украйна, в Европа е ВОЙНАТА НА ЕВРОКРАТИТЕ СРЕЩУ НАСЕЛЕНИЕТО!