8

#########

преди 1 година

До #3 Напротив педагогическата правоспособност е задължителна. Явно някой директор е назначил свой човек и извършва нарушение. IT инженерът не е изучавал куп дисциплини ,които са му нужни за да е в училище. Като се започне от Педагогика , Възрастова и Социална Психология,Психология на Личността, Психично здраве на подрастващите, Методика на обучението по съответния предмет ,Проблемно обучение в рисковите групи, Методи и похвати в Дидактиката, Български език и много други .

7

Вафла Мура

преди 1 година

За какво са им на децата учители по ИТ, като те не могат да си напишат името или да сметнат елементарни неща! За обща култура да не говорим!

6

ахахахах

преди 1 година

Ще четат тук и ще се"обучават", като Лурдес:))

5

До 1

преди 1 година

Не се заблуждавай, че какъвто и да е програмист ще отиде в училище. Нароиха се много специалности "Информатика" и подобни заглавия и знанията им са на ниво "работа с приложен софтуер", като касиерите в магазин.

4

До 6до3

преди 1 година

Някой директор не е спазил държавните изисквания за образование и квалификация на учителите. Връзкарче ли си, та минаваш без педагогическа правоспособност. Колега строителен инженер преди да придобие правоспособност за УЧИТЕЛ, не го назначиха в ПГ по строителство, геодезия и архитектура и като основен мотив за отказ на заявлението му за назначаване беше именно изискването за пед.правоспособност.Не лъжи и не подвеждай хората, не всички са връзкари като тебе, или попаднали на директори като твоя.

3

Анонимен

преди 1 година

ай стига с тия "партенки" - в провинцията има камара от специалисти по информ.технологии и математика с педагогически профил, ....НО работа в училище можеш да си намериш САМО, повтарям, САМО с връзки. В София може да не е така, но тук си е така.

2

До 3

преди 1 година

Не трябва :) за 10 години никой не ми е искал :) Важно е да спрете да разпространявате неверни неща :) Имам договор с училище вече втора година на 1/2 щат на позиция учител и нямам завършена педагогика :)

1

Георги

преди 1 година

Добре, ама няма как да вземеш и средно-добър програмист да преподава за 2К. Просто няма начин.