20

Анонимен

преди 1 година

РАЗВЕДОХМЕ СЕ МНОГО ОТДАВНА С ТОПЛОФИКАЦИЯ И НЕ ПЛАЩАМЕ ЗА ИЗМИСЛЕНИТЕ ИМ СМЕТКИ !!!

19

Анонимен

преди 1 година

Плашаш цял сезон някаква прогнозна стойност, а ти не си пускал въобще парното, топлят те комшиите и затова начисляват сградна инсталация , ама и те не пускат парно и накрая пак имаш да им даваш. Това ако не е обир. За 0 потребление плащаш като луд. Все едно като ти мирише на хляб в магазина да го платиш защото има хляб. Хората повече няма да траят тази кражба.

18

Вуте

преди 1 година

Закривайте я тая топлофикация и да се топлят като всички нас в България не ние да плащаме за удобство на Софиянците. Тая зима няма газ така че закриваи, нека евроатлантиците в София да останат без топла вода и да потвърдят че ще стоят на студено за да навредят на Русия. Да си изживеят ценностите тая зима.

17

Бърз фалит

преди 1 година

За тези нагли крадци. Освобождаване на крепостните селяни и после могат да си търсят клиенти отначало, като всеки друг нормален бизнес.

16

Анонимен

преди 1 година

Изпълнителния Директор Александър Александров се крепи на ченгесарите на които им отпуска големи намаления . И така си живеят на сметка на глупавите абонати

15

Анонимен

преди 1 година

Това дружество е удобно за ченгесарите във власта. Защото им отпуска бонуси в сметките за да ги защитават, а на други им вдига всеки месец цената за да покриват.

14

Анонимен

преди 1 година

Проблемът на топлофикациите е,че разни като Тиквун и просто Киро казват,че замразяват цената на газа за клиентите и дружествата купуват газ на висока цена и са длъжни да я продават на загуба. Е как да излезне сметката после.Накрая трупат милиард дълг,държавата тегли заем и плаща. Щото като е със заем никой не го усеща по джоба. Ако обаче му увеличат цената и трябва да я плаща кеш всеки месец ще настане недоволство срещу управляващите.И така едни ползват по-евтино и всички го плащаме накрая

13

Просперо

преди 1 година

Лека, полека карат българите да започнат да очакват с нетърпение някой дуче или фюрер. Ако не се отстрани клептокрацията, ни чака диктатура. И в началото повечето ще и се кефят.

12

Сова

преди 1 година

Само като видиш Ковашки и Доган ТЕЦаджии.Като видиш и всички час и вецове на кой са. Като видиш и соларни те паркове на кой са и няма да се чудиш що в БСП и ДПС са само милионери и ГЕРБ да не забравя

11

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 1 година

...........всички тези безумства със сложните сметки, дяловите разпределения и другите щуротии, Топлофикация ги въведе не по своя воля, а защото я принудиха със съдебни дела от "Федерацията на потребителите" на г-н Кърлев.

10

Име

преди 1 година

Закривайте го това дружество,че да си отдъхнем!

9

Ала Бала

преди 1 година

Ако имаш излишна технологична пара, става да правиш парно, но да строиш централа само заради парно трябва да си мръднал. Проблемът в България е калпавото строителство със смехотворни стени, изолации, врати и прозорци, а не дали има парно или не.

8

Анонимен

преди 1 година

Гешееев,спиш ли?Или не смееш да барнеш хората на шефа?

7

Анонимен

преди 1 година

Топлофикация София е най-крадливото дружество,а неговият принципал некадърната кметица ни натресе 1 милиард лв.загуби,които ще плащаме всички ние.Вальо топлото го осъдиха за едно джакузи,а крадците на 1 милиард няма кой да ги осъди.

6

Анонимен

преди 1 година

Напротив! Това е и най- хубавото, и най- ефтиното отопление, но нашите бандити ни изнудват чрез него да им пълним партийните каси. Иначе погледнато - Енергията за парното се изчислява по (откровенно казано) извратен начин.

5

Мазут

преди 1 година

Много скъпо стана порното, особено за пенсионерите.

4

Реалност

преди 1 година

Фирмите за топлинно счетоводство живеят на гърба на народа и го ограбват .Изобщо защо са ни?ЕС ни задължава да ги храним тези ***.

3

Време е!

преди 1 година

Taзи зима ще се разчистват сметки с топлофикация и много други подобни!

2

Анонимен

преди 1 година

Фирмите за топлинно счетоводство са дело на Костов! Една далавера продължаваща десетки години! И до ден днешен не разбирам защо отчитат парното веднъж годишно когато на тях им скимне! Трябва да е всеки месец, както е с тока! И ми се струва справедливо да плащаме само консумацията в апартамента, не някакви други имагинерни консумации!

1

3

преди 1 година

То къде не е хаос в тази издухана държава. Гласувайте си за Киро Истината та да я закрие нацяло поне.