29

Лили Иванова

преди 1 година

Тук пишещите бързо забравиха тази с какво самочувствие живееше и колко нагло и злобно се изказване по медиите. В сурат-тефтера пък се снимаше по сиси и се имаше за голяма разkoшница. Онзи горе забавя, но не забравя.

28

Нас

преди 1 година

Минала е през много големи неволи. Да не се предава и да продължава да пее. Желаем и пълно възстановяване!

27

Анна

преди 1 година

От цялото си сърце й желая да е здрава, както и цялото й семейство!!!

26

Жена

преди 1 година

Сашка е преминала през голямо изпитание,но тя е борец,и ще се справи .Още е много крехка и слаба,трябва да се възстанови много добре,за да тръгне по участия . Пеенето не е лека работа.

25

Анонимен

преди 1 година

Има късмет с такъв добър партньор. Много обич и успех

24

Верен фен

преди 1 година

Пожелавам на Сашка здраве и бързо възстановяване!

23

Пурко

преди 1 година

Как пък никой не е слушал чалга. Много сте зле! Сакън ,че е много срамно! Сашке пожелавам ти да се възстановиш и после дълголетие ! Не се предавай само!

22

Анонимен

преди 1 година

милата,нека Господ я закриля.желая и здраве.

21

Възмутен

преди 1 година

До 19 Иванов. Добре, че има ангел до себе си, мъжът й я спаси. И тя му е благодарна. Те завиждайте на хората, защото поемате от тяхните неприятности.

20

Мнение

преди 1 година

Толкова е тъжно, тази позитивна и весела жена е подложена на такона изпитание и мъка. Дано се справи с връхлетелите я трудности.

19

Хахо

преди 1 година

Иванов - явно злобата здраво те е хванала. И да е фраш с пари-да не ги е крала. Работи и пее дълги години. Каква е тая завист незнам.

18

Иванов

преди 1 година

Добре че е фраш с пари за да си позволи операции в Германия и късмета и тумора да е без разсейки докато ние простосмъртните умираме без толкова средства

17

позитивност

преди 1 година

сашка васева каза:всички известни личности и колеги правиха си пи ар и казаха че ще ми помагат накрая никой не ми помогна...само обещаваха...на това в днешно време му се казва СЪПРИЧАСТНОСТ И ПОЗИТИВНОСТ една от най големите илюзии с която мамят обществото как помагали и били съпричастни и честни и коректни и позитивни!!!елате ни вижте ние сме добрите съпричастните и коректните пък другите били злобни където не ни играят по свирката...НАРОДЕ????дано сашка да оздравее и да живее спокойно!!!

16

АК-47

преди 1 година

Сашка Васева е легенда. Има много приятен и хубав глас. Да й пожелаем всички нормални хора да е жива и здрава, миличката, и винаги с оптимизъм да върви напред!

15

анонимен

преди 1 година

Никога не слушам чалга , но съм съпричастен с болката на Сашка и и пожелавам бързо оздравяване.

14

Анонимен

преди 1 година

Бог ще и помогне да има вяра в него. Само Бог е всесилен и всеможещ. Вярата в него ще я спаси.

13

Монев

преди 1 година

Горката. Не съм следил кариерата й, но здравето е най-голямото богатство. И човек го разбира едва когато го загуби безвъзвратно.

12

Анонимен

преди 1 година

Преди време я гледах при Карбовски и ми се стори умна и добра жена.Дано се оправи.

11

Анонимен

преди 1 година

Сашка е неузнаваема, горката :( Подкрепям коментара по-долу - здравословна храна, чист въздух и почивка на село поне няколко месеца, ако състоянието го позволява. И абсолютно позитивна нагласа, никакво самосъжаление, разрушително е, изпитала съм го свой гръб....Господ да и помага.

10

Анонимен

преди 1 година

Да отиде на църква.