130

007

преди 1 година

Б. Борисов малко му остана той идва на власт Б. Рашков кво правим тогава

129

DEA

преди 1 година

Bg e v evropeiskia saius ot 2007 g. tozi rashkov e shef sledovatel.v.bg instituciite ot mnogo predi tova celata mu roda e v slughbite ot mnogo desetiletia ima lichni sredstva i imoti poveche ot prezident na evropeiski futbolen kolos sas malka durghavna zaplata i toi shtel da se bori sas korupciata v.vlasta ebati vica a i toi e naznachil rasledvashtia ekip da rasledvat borisov.smetaite i tezi kvi pari i imoti imat i kolko.sa kompetenntni za takava rabota poveche bes lomentari po tas tema

128

Анонимен

преди 1 година

Може да си плюете по Рашков , но човека си е имал добре платена работа , а и съпругата му също ! За разлика от Бацето , няма къща в Барселона , нито чекмеджета с кюлчета и пачки ! Не е работил като политик и не е бъркал в държавната хазна , като други !

127

Кико

преди 1 година

Нещо невиждано: Най корумпирания милиционер, ще води борба срещу себе си! Обещал е на Божкофф ,какво да прави?

126

@@@

преди 1 година

Из обясненията на Рашков : "Тъмно беше, дъжд валеше, страшно беше...Пиян бян, не помня."

125

Аноним

преди 1 година

124 стига с тези лъжи за жената нотариус с клиенти от Тръмп нагоре 124 ти да не си му счетоводител на този или заплата да получаваш че така пламенно защитаваш Рашков милиционер от татово време пенсионер

124

Анонимен

преди 1 година

Няма такова чудо на света. За 7месеца уж борците против корупцията създадоха толкова корупциони схеми, колкото не сме виждали 30 години назад

123

До123

преди 1 година

За смелостта на Петков да излъже за гражданството си пак ли ще кажете браво?Жалко за тази част от българите, които нямат грам човешко достойнство и позволяват на такива като лъжеца Киро да ги манипулират.

122

Анонимен

преди 1 година

Ако се вярва на Чашков, всеки който направи над 3 престъпления, няма как да бъде задържан, защото бланката била 1 стр. Интересно, а досега как ставаше? И ако е имало такъв ОГРОМЕН проблем, как така не е решен за 30+г.? Нали уж текат реформи в МВР и Прокуратурата от десетилетия?

121

Анонимен

преди 1 година

Рашков и Борисов не са ли били на едни и същи партита едно време, организирани от БКП?! Палето бяга в кръг след опашката си май е ситуацията.

120

Истината

преди 1 година

Борисов е осъден за 10 000 лева да плати на Мая Манолова, затова че я клевети (т.е. говори неистини за нея), осъден е да заплати 5 000 лв. отново за клевети (лъжи) срещу бившата началничката на кабинета на Рашков. Отново е осъден за клевети изречени срещу Елена Йончева. Това е патологичен Лъжец! Сега за четвърти път ще е съден за лъжи, но този път ще го съдят за половин милион. Браво на Кирил Петков за смелостта да го съди.

119

Анонимен

преди 1 година

До Може би - ей, четеш и не разбираш... съдиите няма как да си затворят очите за нещо, което не виждат... Рашков казва, че тези 470 страници не са приложени, щото блнката за арест била една страница...факт, блнката е 1 страница, ама пред съда дали са приложени тези 470?! защото ако не са това му твърдение прилича на едни танкери фантоми, 4 пъти по- евтин газ, готовата газова връзка с Гърция и т.н.

118

Анонимен

преди 1 година

Ти си част от корупцията, Рашков. Как успя с държавна заплата да си купиш 22 имота? Това мирише на корупция. Крадеца вика, дръжте крадеца.

117

Анонимен

преди 1 година

пИТАНЕ : Тв-СЕВДА , продаде ли си техниката , за да си обзаведе ''миниатюрният'' дворец , също И : Кога Лиляна Павлова ще върне парите , за язовира в Перник , кога И герб -сдс и ДПС ще върнат дългът от 38 млрд . , който присвоиха от държавната хазна ?

116

Анонимен

преди 1 година

Да беше обяснил Рашков какво има предвид под " неотложност"? Че Борисов ще напуска страната и трябва да се бърза ли?

115

адвокат

преди 1 година

До Истината - и откъде стигна до заключението, че е опитен и уважаван юрист? лично аз не съм попадал на този "опитен" и "уважаван" юрист в практиката си, както в съдебна зала, така и извън нея. Рашков е номенклатурчик, който няма и ден юрисически стаж, винаги е заемал държавни службици и е чел лекции в УНСС... по- скоро е "опитен" във вдигането на наздравици и "уважаван" в клубовете на анонимните алкохолици. Колкото до морала му - лични качества на хора, които лично не познавам - не коментирам

114

Анонимен

преди 1 година

До Ядец.. Който и да дойде на власт ,----КАКВОТО КАЖАТ ОТ САЩ !Не си и помисляйте ЗА независимост и демокрация . Още не знам , защо в Бг има национален празник на ''независимостта'' , и от КОИ сме били ''независими'' ДО СЕГА !?

113

Анонимен

преди 1 година

Баце НИКОГА няма да управлява , ако не вярвате , попитайте САЩ !Нещата са много ПО-ВИСОКИ от колкото си мислите !Щатите изгониха Баце още 2020г. , но никъде не се написа за ТАЙНАТА МУ ВИЗИТА В САЩ !

112

Ядец

преди 1 година

България ще просперира, когато такива като Тиквата влязат там късето им е мястото - в затвора. Когато корупцията в страната се сведе до минимум. До тогава ще сме най-бедните и корумпирани в Европа. Рашков е герой за смелостта си с ареста и компетентността си в наказателното прано.

111

Хахаха

преди 1 година

Мата Хари в огледало, ми ги снима тя без страх, ще ме злепостави, жалко, мен пък пак не ме е страх. Съдиите мои хора ще ме отърват ... трал ла ла.