31

Анонимен

преди 1 година

Този май постоянно се дрогира

30

Лоялен

преди 1 година

Пълен алкохолик и наркомани от ПП

29

Анонимен

преди 1 година

РАДЕВ НАЗНАЧИ ТОЗИ ПИЯНИЦА! ТОЙ ИЗГОНИ КАДЪРНИТЕ И НАЗНАЧИ КОРУМПИРАНИТЕ И НЕКАДЪРНИ!КОЙ Е СЕГА МИНИСТЪР НА МВР? ОНЗИ С ЕДНО ПЛИКЧЕ ЗА ТОЧНИЯ С ПАРИТЕ???

28

Анонимен

преди 1 година

Егахти лицемера.

27

абе

преди 1 година

тоя като какъв се изказва ?!

26

аз

преди 1 година

дамаджанков стига глупости че се ус : ра

25

София

преди 1 година

Този човек от ден на ден се дискредитира все повече и повече. То бива да си толкова неадекватен в изказванията си, че ако някой го слуша би си помислил, че ползва някакви опиати. А като гледам коментарите по-долу, нищо чудно да се е изцепил в нетрезво състояние. Срам и позор.

24

Анонимен

преди 1 година

Защо се дава трибуна на такъв доказан алкохолик,ако живеехме в нормална държава този индивид Киро трябваше на минутата да го уволни,че уптребява алкохол по време на работа и то целия свят го видя този как се клати по бял ден и ми бил министър на МВР.И тези от ПП пак са го сложили в листите си,,резил,,..........нямам думи

23

Анонимен

преди 1 година

" Пещерен комунист" както ги нарече много сполучливо един радиоводещ. Точно това са изпълзелите стари комунисти като Рашков. Кирил Петков него да пенсионира, а не Борисов. Борисов си е в час човека.

22

Анонимен

преди 1 година

Няма как 50-човека да паднат от небето и никой да не е видял или чул.В България бъка от такива корумпирани - сигурно на много високо ниво,но жалко за двамата полицай които платиха с цената на живота си................

21

Анонимен

преди 1 година

РАШКОВ, от незнание за трафика на мигранти!НАРКОТИЦИ И ОРЪЖИЕ!КОНТРАБАНДА НА ГОРИВАТА ЦИГАРИТЕ ОТ УНИЩОЖЕНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА СЕ ПЕЧЕЛИ МНОГО!САМО ТИ КАЗВАМ КАКВО ДА ПИШЕШ ЗА ПРОИЗХОДА НА ИМОТИТЕ!

20

7373

преди 1 година

Не знам защо му давате трибуна на този? целият си живот изкара в омраза, злоба, жлъч и явно лакомия.

19

Анонимен

преди 1 година

Рашков да отиде лично на границата, за да покаже на практика, чрез своите огромни познания, как се удържа силен мигрански поток. Ще даде пример и ще увлече след себе си младите гранични полицаи.

18

Анонимен

преди 1 година

Ало кой му дава думата на Чашков,аман вече от пенсионери в тази държава,скрий се бе,докога ще позволяваме такива обиграни хиени да ни управляват

17

Анонимен

преди 1 година

ЗЛОБЕН НЕКАДЪРНИК НАЗНАЧИ НЕКАДЪРНИЦИ! КРАДЦИ!ПИЯНИЦИ И ОТКРИТИ МОШЕНИЦИ !СЪСИПАХТЕ ДЪРЖАВАТА И НАРОДА СЕ ПОБЪРКА ОТ ПРИТЕСНЕНИЯ! ЧЕРВЕНА ЗАРАЗА УНИЩОЖАВА ВСИЧКИ И ВСИЧКО! Журналисти ухилени и подкупни!СЕРВИЛНИ ДЪРЖАЧКИ НА МИКРОФОНИ И СЪНУВАЩИ ПАРАПЕТ! БЕЗСРАМИЕ!

16

Анонимен

преди 1 година

А тоз кой ще го възпре да купува имоти?

15

анонимен

преди 1 година

мвр е чадър на много престъпления , айде сега , не сме знаели, майтап бе

14

Анонимен

преди 1 година

РАШКОВ се срещна с ТУРСКИ УВАЖАВАН БИЗНЕСМЕН МАЛКО ПРЕДИ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ! В НЯКАКВА ЛОВНА ХИЖА СЕ УГОВОРИ ВТОРИЯТ МАНДАТ НА РАДЕВ! ЗАЩО ДА ХОДИ ПРИ ЕРДОГАН! РАДЕВ СЕ ПОДИГРАВАШЕ НА ББ , ЧЕ РАЗНАСЯ ШЕРБЕТ !ТЕЗИ ДОЙДОХА ДА КРАДЪТ И ПОДГОТВЯТ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА НА РАДЕВ!

13

Медиите

преди 1 година

престанете да му давате на тоя трибуна. На мен, като зрител и читател ми е обидно да го гледам и слушам. За издигането му като кандидат депутат от листата на ПП и то в Перник става ясно каква ще бъде политическата ориентация на тази партия. Отново с комунистите във властта, отново грабене, измами, лъжи... Спрете се!!!

12

Анонимен

преди 1 година

Въобще има ли здрава клетка в българското общество,откъдето да се започне.Само метастази ,които ни обричат.Институции ,които вместо да лекуват обществото го разболяват със своята алчност ,некадърност и корупция.Що за вътрешен министър що за премиер ще решават проблеми, които ни сриват като народ и погубват държавата ни.