32

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

До РедникаЕй ***,немаш акъл за две стотинки!Никой няма да ни напада,но *** са много и се крият като партизани е гората!Недостигат граничните полицаи,затова се иска подкрепа от армията!!

31

ДПС, герб, итн-мафия

преди 1 година

Натискът на границата се засили след посещението на карадайъ при Ердоган. Турция, Родината майка на ДПС И Карадайъ дава рамо на герб и ДПС за спечелване на изборите, като създава и емигрантска криза. Тия две партии са истинските национални предатели, които в името на властта и парите , които идват с нея, са готови да унищожат каквото е останало след тях от държавата ни. Проклети да сте, бок лъжи нещастни.

30

Редник

преди 1 година

Генералите и армията не искат да ходят на война. Просто защото първите са страхливи кариеристи, а другите просто ги е страх. Те са си избирали професиите според облагите. Всяко нещо обаче, си има и обратна страна. Армия по границите. Коя държава ще ни напада.

29

Анонимен

преди 1 година

Едните корумпета на границата пускат престъпници, обаче по ирония на съдбата те убиват две други корумпета и сега жалния ни народ ще им сърба попарата като плаща некви тюфлеци да се влачат по границата, доката първите корумпета продължават да пускат престъпници.

28

Анонимен

преди 1 година

Ни армията ни ярмия, ни полицията ни полиция. Повечето са хора заплатаджии, чакащи ранна пенсия. А една част оп полицаите са си чисти мутри. Желаещите да работят са твърде малко.

27

Горския

преди 1 година

Не е нужна помощ, а по един АК47 и който мине нелегално браздата да се стреля на месо. Бяхте против Динко и Перата , а сега тези чакали ни превземат . Кой може да спре тези хора ако решат да вкарат бомби или зараза в БГ ?

26

HeinrichHimmler

преди 1 година

Не искаме увеличаване на помощта , а съопиране на корупцията и на хората участващи в нея ! Разбирате ли или народът трябва да ви помете ?

25

Анонимен

преди 1 година

След повече от година Рашков в МВР всичко е наред

24

SS

преди 1 година

Не знам какво пазят шапкарите ( и едните и другите) но все по често залавят във вътрешността на страната мигранти !И питам ? Защо към украинците сме много толерантни,а към афганистанците не ? Те не са ли хора ? Нямат ли право на щастие !

23

Граничар

преди 1 година

Граничарите къде са?

22

Анонимен

преди 1 година

Минно поле !Кое му е трудното ?!?!

21

Анонимен

преди 1 година

Не е лошо службите да разръшкат и сороските НПО-та, защото и те подпомагат трафика на бежанци!

20

Анонимен

преди 1 година

Какво увеличавате бе, цял автобус с бежанци си се движи свободно в страната. И този е единствения забелязан, кой знае от кога и колко автобуса си презозват бежанци всекидневно

19

Коко

преди 1 година

Как е бизнеса на Валери с хотела на границата, върви ли <Кога ще върне парите за оградата

18

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Помня Първа и Втора гранични зони,на които имаше КПП и дежуреха граничари. Това бе на всички пътища водещи към граничните селища. Ако нямаш предварително разрешение от МВР,за посещение на тези райони и да представиш този документ,не те пускаха и те връщаха.

17

Няма граници!

преди 1 година

Повечето хора не знаят за какво става дума. Границите на България са формални и само на теория. Реално няма граници след 1991г. Контрол има само на асфалтовите пътищата където има КПП. А където са диви места си минаваш спокойно. Може без проблем пеша да отидеш в Гърция, Турция, Македония и Сърбия през гората и никой няма да разбере че си минал границата. На места има и черни пътища и може да се мине с джип, АТВ или мотор.

16

Гошо...Тъпото

преди 1 година

До Бау Благодаря за пояснението,напълно съм съгласен.

15

ГЪЛЪБ ДАМАДЖАНОВ

преди 1 година

ЩЕ КОМАНДИРОВАТ 300 ВОЕННИ НА ГРАНИЦАТА? ТОВА СА СПАНЕ, ХРАНА, ГОРИВО, ЖИПКИ КОМАНДИРОВАЧНИ - ТОВА СА 50 000 - 100 000 ЛВ НА ДЕН. ЗАЩО НЕ ДАВАТ ПО 100 ЛВ. ПРЕМИЯ НА ЗАЛОВЕН МИГРАНТ НА ПОЛИЦАИТЕ И НА ЦИВИЛНИ? ПИЛЕ НЯМА ДА ПРЕХВРЪКНЕ!

14

Бау

преди 1 година

До Гошо...ТъпотоНе е било устав, а Инструкция за охрана на държавната граница /ИОДГ/ на Народна РБ! 2 случая на употреба на оръжие без предупреждение и 4 случая - с предупреждение! Не от часовия, а от състава на ГН - граничния наряд! Гранична зона, с бариери и проверки ПГР на определени направления! А-ууу, демокрация! Ама, как ще поставят бариера на пътя и да проверяват гражданите! нали автобуса трябва да стигне до Германия....!

13

Анонимен

преди 1 година

Този път май няма да спят в на Валери Симеонов хотела...Интересно в кой хотел ще са...