409

Анонимен

преди 1 година

Служебно правителство, война в Европа, цената на газа е над Джомолунгва, цените на бензин и дизел имат поведението на ентропията, само нарастване, пред избори сме! Вместо да дискутират програмите на партиите форумните кифладжии дискутират една невръстна пик ла! До какво ниво е паднала нацията! То пък една нация!

408

Вени

преди 1 година

Другата седмица се прибирам до БГ, ако вида това недоразумение на пътя ще платя на таксиджията да го блъсне

407

Анонимен

преди 1 година

ПРИ ТАКЪВ ИНЦИДЕНТ V=100 км/ч L= 50 м МЕХАНИКАТА КАЗВА,ЧЕ ВРЕМЕТО = 3,6 сек; ЗАКЪСНИТЕЛНОТО УСКОРЕНИЕ = 7,716 м/с. ТОВА ЗАКЪСНИТЕЛНО УСКОРЕНИЕ Е РЕКОРДНО ВИСОКО ДОРИ И ЗА ФОРМУЛА 1, КАТО ПОКАЗВА ФАКТА, ЧЕ МАЦЕТО СТРАДА ОТ ЛИПСА НА ВНИМАНИЕ И СИ ИЗМИСЛЯ. ДА МИ СЕ ОБАДИ И ЩЕ И ОЖУЛЯ НЕ САМО ДУПЕТО, НО И ПРЕДНИКА !!!

406

Анонимен

преди 1 година

Другия път да се забие с шиибаHата си тротинетка направо в прихиатрията - еднопосочно, без право на излизане от там.

405

Анонимен

преди 1 година

Да, бе. То ако със 100 км. в час паднеш от мотор и се търкаляш 50 метра, линейка ще те вдига с носилка от паважа, защото ще си потрошен и евентуално в безсъзнание. Ако имаш много късмет. А то си натъртило дупенцето, станало и хукнало да бяга да си търси тротинетката. Не виждате ли, че напоследък постоянно търси внимание от медиите? За останалото да се погрижи КАТ.

404

plamen

преди 1 година

Стига вече с това излагане.Имам чувството че ви плаща да пишете за нея.

403

конт дьо фрей

преди 1 година

Извинете, Уважаеми Дами и Господа.Но, до кога ще ни занимавате с това недоразумение на природата и няма ли кой да го санкционира това нещо?Омръзна ми да чета в медиите за палавия извратеняк летящ със 100км/час. Ако, аз направя такова нещо, веднага ще ме глобят и ще ми вземат тротинетката, а на това тук - защо не? С какво това недоразумение е по-качествен човек от мен, Вас или останалите четящи в сайта Ви.

402

Това

преди 1 година

е Емил! Не е Емили!

401

Анонимен

преди 1 година

Този-тази съм го-я виждал как кара , клатушка се , видно е , че не успява да пази равновесие ... сега се е разминал-разминала , но следващия път може и да е фатален . Просто трябва да му-и се кофискува тротинетката . Опасен-опасна е за себе си, но най-вече за останалите !!

400

Анонимен

преди 1 година

"Две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост." А.А.

399

Евролибераст жендрю

преди 1 година

Това е европейската мода безполови индивиди на тротинетки еко терор и лозунги на видни и авторитетни евро политици викащи накажете Путин като не се къпете миете стите на тъмно и студено а за зимата европейците да разчитат хомосексуализма да сргява и топли обикновените хора ...

398

зоро

преди 1 година

Как може това недоразумение да е водеща тема за деня. Нямам думи.Преса, новини, фейсбук Емили, Джизъса, Джаферович и Андреа други теми няма. Българиооо какво се случва какво ???????

397

Истукан

преди 1 година

Да се разбиват с тези тротинетки и да им гледаме сеира. Аз никога не бих карал тротинетка, защото е с по-малки колеленца дори и от бебешка количка и при едно камъче и се обръщаш и падаш. Не ги знам тези *** как карат тротинетки, луди глави.

396

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 430 - Никой невинен нямаше да лежи в затвора. Братовчед ми "блъсна" моторист, който леко се "бутна" в друга кола, изгуби баланс и ни се натресе отгоре. Ония после искаше да съди, ама не му мина номера. Бил стресиран ... да, а 4 сдуши в колата пеехме Кумбая от кеф, когато върастен мъж се оказа на капака ни и едвам не се убихме, нали!!!

395

Анонимен

преди 1 година

Ами ако беше влязла под гуните на някоя кола,докато се тътри по *** по шосето???? Някой невинен човечец щеше да лежи в затвора заради този изкукуригал уродляк.Полицията защо него арестува това недоразумение на природата?

394

ПроСоТо

преди 1 година

аз вече изразих съжалението си за случая като споделих,че е много жалко дето си е натъртил ***..Мисля че е требало да си размаже черепа!..Тогава лично бих я/го поздравил..Но както и да е,има и следващ тираж...Друго ме смущава:..-ВНИМАНИЕТО,което СОЦИУМА обръща на един дефиниран груб нарушител,при това определено със сачма в главата!....Това ли са "Новите евроценности" за Бога?!

393

rusnak

преди 1 година

Защо занимавате малкото останали нормални хора с това болно шизотранс същество мало умно и много про сто?????????????????? наистина ли не виждате че това нещо има проблем в развитието и мозъчните функции??????????

392

преди 1 година

Емили, КОЙТО ... не която. Емили не е жена. Той просто си мисли, че е такава. Биологията си е биология и тя не може да се промени само защото човек си мисли нещо !

391

Автомонтьор

преди 1 година

Да ми се обади тая имам машина вибратор 100 тласъка и вибрации в секунда. Направо ще си излее всичко води и течности.

390

Тая си търси чукачи

преди 1 година

Отчаяно си търси групичка в стил хардкор и ганг-банг да изкуучат у всички дупки.