64

сталин

преди 1 година

Колко много глупости, клевети и неверни неща прочето по долу.

63

Анонимен

преди 1 година

Няма каде да се скрият, ще им избиват копеляците,за да няма кой да им наследи,"кръвавите"доларчета,евра,йени,щв. франкове....

62

до 3 от славянин

преди 1 година

''Този психопат се изживява като основен пророк и философ на "руския свят". От него тръгват всички внушения за пропадналия запад и за нуждата от война.'' Едва ли има по-големи психопати от тези които се считат за ''богоизбрани'' и ''богопомазани'' да управляват човечеството!

61

славянин

преди 1 година

''За разлика от Русия, Украйна не воюва с цивилни граждани", заяви Данилов в "Туитър".'' За тази наглост и цинизъм бандеровците със сигурност ще се простят с недодържавата си окрайна!

60

Анонимен

преди 1 година

Има едно интервю на Дугин в предаване на Нова - Ничия земя. Е, намерете го и кажете какво му е лошото. Човекът е просто философ. Какво бяха тия глупости изписани за него.

59

Анонимен

преди 1 година

Че то навремето товариш Сталин е избил над 35 милиона руснаци само и само да се окопа във властта.Така че в Русия всичко ново е забравеното старо,само че сега извършено от Путин.

58

ФЕНОМЕН

преди 1 година

ПРАДЯДО МУ Е ИСТИНСКИЯТ ПРЕДАТЕЛ НА ЛЕВСКИ ДУГИН Е ЧЕРКЕЗИН НЕ РУСНАК!!!

57

ФЕНОМЕН

преди 1 година

ДУГИН Е МАРИОНЕТКА НА СОРОС И СВЕТОВНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ МУ ВЯРВАЙТЕ!!!

56

Анонимен

преди 1 година

До Пффф Напъваш се за идеята на другарите Путин и Песков, а жените им чупят чинии в таверни и си правят гаргара с мизерстващите им слуги :))))

55

Пффф

преди 1 година

Укрите вярно са на много тежки наркотици. Веднъж руснаците се самообстрелват в завладяна от тях централа. Сега пък убили дъщерята на руски философ, който общувал с Путин......Е, защо никой не пита Дугин за мнението му......Или може би сам е убил дъщеря си. Да е ба и глупавите безмозъчни хора. Ама рака е, когато всяка украинска пропаганда, колкото и лишена от смисъл да е се публикува навсякъде, а пък има и хора, които й вярват.

54

Анонимен

преди 1 година

До Па съм я бе "Общ език,нрави, история,какво искате още" С руснаците нямамре общ език, ако имахме русофилите щяхте да говорите руски, а вие не можете да мъцнете. Нямаме НИКАКВИ общи нрави с тия северноазиатци. Даже и уж православната вяра я празнуват по стария календар, за разлика от нас. История на мачкането ни е толкова "обща" колкото не можем да ги изгоним.

53

Всички знаят

преди 1 година

Вече всички знаят, че освен терористична държава спрямо останалите народи, Империята на Злото е терористична държава и спрямо собственото си население. Не, че някога е било голяма тайна, но методите им лъсват със страшна сила.

52

Анонимен

преди 1 година

"допустими загуби" Нали Путин така нарича похарчените хора. И тази са я минали по тази графа. Сега баща и ще се напъва 2но да громи врага. Жалко, че русофилите сте толкова ограничени да го разберете. Руснаците са ясни.

51

Българин

преди 1 година

е много яно, помним блоковете и децата знаят, че бяха фсб

50

Анонимен

преди 1 година

Целта оправдава средствата т.е. Жертвите.

49

Гадове нацисти

преди 1 година

Крадеца вика дръжте Крадеца

48

Ужас

преди 1 година

Поредната Украйнска фашистка лъжа.

47

Анонимен

преди 1 година

Това от самото начало е ясно. Кой, има сметка от убийството на някаква си журналистика. Украйна нищо не печели, затова пък резултата за руснаците се вижда вече. Истерията и омразата към "врага" расте.

46

Кирил

преди 1 година

Чете човек тази статия и си мисли - всички са полудели ,да оневиняваш украинските фашисти и прехвърляш вината на жертвата ,това е лудост! Няма смисъл да доказваш на невменяеми!

45

Този тулуп

преди 1 година

Путин е в дъното на атентата. Навремето Путин взриви блок жилищен в Москва и обвини чеченците и нападна Чечня