10

Анонимен

преди 1 година

Значи правят протокол за ПТП и вместо да седят в колата щото времето е дъждовно те стоят под дървото. Това младите наистина не са правени в правилната ду пка.

9

M.P

преди 1 година

Теодора не е ударена от мълния,тя е пожалена и погаля на от мълнияТака че тя ще бъде спецялена жена

8

Анонимен

преди 1 година

МОМИЧЕ- УСПЕХ В ЖИВОТА- НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ- КОЛКО ХОРА СА ПРЕЖИВЕЛИ ТОВА, МОМИЧЕ ТИ МОЖЕШ И ТРЯБВА ДА МОТИВИРАШ ХОРА ДА СЕ СПРАВЯТ С ТРУДНОСТИТЕ.

7

Гост

преди 1 година

Хора, ударени от мълния или ударени от мълния, докато са били в корема на майка си (т.е. майката е била ударена от мълния, докато е бременна с тях), често развиват екстрасензорни способности, така че - Успех, Теодора с новия живот!

6

Анонимен

преди 1 година

Нещо не е казано, както трябва. Директно попадение от мълнията ли е било или е поразена от повърхностния ток през дървото отведен до земята. В първия случай е калпава мълния, във втория - калпав човек застанал под дървото.

5

Анонимен

преди 1 година

,Значи първо ги е ударила кола, а после мълния? Леле.....

4

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 1И в училище,и в университета имахме предмет как да се държим при всякакви природни бедствия- земетрсение,наводнение,буря,пожар...90-те години съм завършил и училище,и университета.

3

Анонимен

преди 1 година

И на приятеля си трябва да благодариш, защото той през цялото време е бил там!

2

Анонимен

преди 1 година

Още много шансове за живот ще има, но никога няма да се наслади и да ги оползотвори, ще бъдат само пропилени шансове. Защото ти се дава само шанс, живота е недостижима илюзия, повечето е санитарно-хигиенно обслужване на хранителните и размножителни функции и зависимости на разпадаща се плът на гниещ организъм.

1

Тихомир Гърмидолски

преди 1 година

Ако след такава случка не можеш да познаваш числата от тотото, или да четеш мислите на околните, никаква файда няма, ударила те е посредствена некадърна мълния.