125

V

преди 1 година

Когато продължават да възпитават мъжете, че било хубаво за тях да са имали много жени, че е вечно модерно и да ги наричат с захаросани определения. От психически тормоз, нежелание за сериозни връзки, изневери и оправдаване им с това, че е мъж, изнудвания, принуди, изнасилвания и убийства, за да не се разкрие насилието. Неща от, които страдат всички. Първо в живота страдат, после след смъртта извършителите.Сами разсъдете редно ли е да се възпитават така момчетата? И така минават хилядолетия

124

Теди

преди 1 година

ЖИВКО ДАВИДОВ ВСЕ ЩЕ ДА Е ЧУЛ ИЛИ ВИДЯЛ НЕЩО С НЕДЖЕБЕТО ДАВИДОВОТО

123

Теди

преди 1 година

ЖИВКО ДАВИДОВ ДА ГО ИЗВИКАТ ЗА СВИДЕТЕЛ

122

Гадняр

преди 1 година

В същата държава ЮАР от години с прокарват закони, които задължават големите компании да назначават в управата си че.рн.и. Без значение, че не стават за *** на зеле.

121

Анонимен

преди 1 година

До Питам Препоръчват ти ги

120

Златна треска

преди 1 година

Търсели са злато в дупките, нали са пишман златотърсачи. Досещате се, че нищо не са намерили, освен че са си намерили белята с тези манекенки Манекенките не прощават! Не си ли платиш, става изнасилване.

119

Анонимен

преди 1 година

Резултатите от края на апартейда.

118

Анонимен

преди 1 година

Богатите южноафриканци с удоволствие се снимат със слоновете, за чиято защита се борят и правят дарения в тази борба, но малко се интересуват от живота и сигурността на преобладаващото население. Така че от случая с манекенките никой не е изненадан там.

117

Анонимен

преди 1 година

То в Европа отдавна има места като Марсилия и Малмьо, където престъпността е до небето, ама не е полит коректно да се говори за проблема

116

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен118 Наясно ли си кои държави са в БРИКС. Значи първо пишеш, че в Латинска Америка и ЮАР стават най-много убийства, после че в БРИКС били малко. Кое последно?

115

Питам

преди 1 година

Манекенките оплакват ли се , или се хвалят ?

114

Гepманистaн Убepалec

преди 1 година

Гледам, чета през 2-3 реда, в някъв градбург, някви мигранти, двама от изнасливачите били застреляни, 70 арестувани, 7 обвинени и си викам - бре, германците ги почнаха най-после ислямските помияpи, ще почнат да изриват нашествениците... до година-две европа ще се изчисти... Пък то ... в южна африка. ехдагоеба.

113

Анонимен

преди 1 година

Боже, какви животни!

112

Мътематик

преди 1 година

Откога Йоханесбург е център на Европа? Пак сте пушили цигари зад училището, вместо да сте в час по география.

111

Анонимен

преди 1 година

Изнасилвачите са психопати и трябва да бъдат елиминирани, без значение дали са имигранти златотърсачи, католически свещеници или треньори на олимпийци.

110

Анонимен

преди 1 година

Не си измисляй. Русия е примерно на 60-то или 70-то място, а на на 4-то. В десетката са държави от Латинска Америка и в края и от Африка.

109

Анонимен

преди 1 година

Стига си измисля ***, какво ми коментираш БРИКС, Китай нямат много убийства, а Русия е на 4то място в целия свят, със 60% повече убийства от САЩ където всеки втори цветен м..гал носи оръжие. Дъното на дъното е Рашъ

108

Анонимен

преди 1 година

Най-много убийства на човек от населението и а в някои държави от Латинска Америка, които са под опеката на САЩ. Примерно Хондурас с 90,4 убийства на 100000 човека население. ЮАР е също с много убийства - 30 на 100000. Като цяло в БРИКС убийствата на човек от населението са почти два пъти по-малко, отколкото в САЩ.

107

полупсихо

преди 1 година

До Анонименкак Путин е виновен за това?Ами с конфликта в Украйна африканците останаха без храна Украйна и Русия доставяше зърно за 1/3 от Африка. Гладните са по мините и се другират в дупките с химикали.Дано със зърнения коридор от договора между Русия,Турция ,Украйна и ООН сега да имат зърно за да не се юрне 1/3 от Африка към Европа ...Путин е виновен -частично, но достатъчно .

106

Баро Вкаров

преди 1 година

Охххх котьо,и аз искам некой здравеняк "зама зама"!