11

VladTepes

преди 1 година

Татин Ники изпусна топката при първия гол и остави вратата празна при втория. Абсолютно недопустими грешки за професионален вратар с опит независимо от действията на защитата.

10

Ни Ми

преди 1 година

Е, що? Няма ли да се преиграва???

9

Анонимен

преди 1 година

Ники е капитан и лидер на отбора и никой не може да го задрасква......Всеки спортист и треньор може да допусне грешка и от това не трябва да се прави трагедия, но в слъчая Ники не е виновен - защитата допусна грешки и позволи на противников играч да играе с топката в малкия пеналт, което затруднява действията на вратарите.....Отворете си очите - когато защитата е слаба вратарят не винаги може да поправи грешките

8

Синчето

преди 1 година

най-добре да не играе повече

7

..,

преди 1 година

До VladTepesОт Николетчо, *** за зеле не става. Баща му и дятото поне бяха вратари. Николет не може и автобис 120 да хване.

6

до кога?

преди 1 година

От поне 35 години, сините от с. Подуяне говорят тези прзнословия.Не им ли е поне малко неудобно?С изключение на женския отбор по баскетбол от 80-те години, нощо добро не е станало на стадиона в Подуяне и стадиона в софиския кв. Иван Вазов.

5

VladTepes

преди 1 година

До ФЕНТатин Ники допусна две груби грешки, недопустими за професионален вратар с опит и е нормално да погледа няколко мача от пейката.

4

ха-ха-хи

преди 1 година

На вратата перука дава но поста си не дава...демек-на татю пичлемето...

3

ФЕН

преди 1 година

Излагацията стана вече с тоз вратар. Мъри доста вдигна нивото и най-вече очакванията, но реално играчите не са добри и няма класа в нито една линия, цял мач чакаме на Уелтън. Не мисля че този сезон ще ни се размине, очаквам и двете цецки да са пред нас и Лудогорец, може би купата алабала, ама без сериозен собственик няма да стане. Лошото е че цялото управление са поставени лица на черепа, а за прозрачност всичко е мираж. Единствено се надявам феновете да не паднат до нивото на животни и т.н.

2

Анонимен

преди 1 година

Радвайте се простосмъртни. Перуката е приел да накаже синчето си... временно

1

Анонимен

преди 1 година

не може да бъде, оставете татьовото на вратата, как ще станете шампиони, като сменяте доказан вратар, за доброто на футбола и подуенското отборче не се шегувайте