13

Анонимен

преди 1 година

Това е интрига на Младенов! Нали в новия си отбор щял да отговаря за работата с феновете, а там едни фенове...

12

Цска-фалшива новина

преди 1 година

Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече не съществува. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.

11

Шамареско

преди 1 година

Мисля, че никой не трябва да бъде удрян, не само някои, посегателството си е посегателство! Полицията да изисква записи, да идентифицира и прибира, това й е работата! После защо е изгонена публиката от стадионите, защо нормалните хора висят пред телевизорите в някоя бирария или у дома, дори и да няма пандемия? Докога беззаконие? По една шепа л*мпени и на Герена, и на Армията решили да диктуват кой какво да прави, при положение, че си плаща... Това го няма никъде!

10

Анонимен

преди 1 година

кибиците от кафето са свършили парите за белото на сметана

9

Анонимен

преди 1 година

Гришата ви спря хранилката, а ?

8

Анонимен

преди 1 година

Бием в Европа и сме на крачка от групите, тия бойкотирали, помислили си, че сектор Г е тяхна собственост и гонят цесекари. Работата на фена е да си подкрепя и обича отбора. Не дават алтернатива какво правим, ако Гришата си тръгне, въобще ще има ли отбор после но искат да го махнат. Ако не е изнудване за пари, каква е логиката им да си изгонят собственика и съсипят отбора?

7

Петров

преди 1 година

В сектор Г можели да пишат?

6

Фредо

преди 1 година

Кюстендилеца и Животното са получили оферта от Цеката и се чудят сега как да отидат при Стойчо. Циркаджии, спряха ви гешефта и сега сърдити старчета . Кой си милее за клуба ще е на стадиона, а за бойкотиралите си е техен проблем, но да не пречат на другите. Пречел им Ганчев, ми вадете парата и купувайте акцийте. Нямат два лева в джоба ама знаят как трябва да се управлява клуб за милиони.

5

Бико

преди 1 година

Чорбарите ще се изтрепят един друг.

4

Българин

преди 1 година

Какъв мач е ако няма бой...

3

Анонимен

преди 1 година

Пейте скачайте веселете се,даже ще раздаваме безплатно цигарки та да се напушите за настроение!Сектор-Г.....................!

2

Анонимен

преди 1 година

Тоя на какъв се изживява? Обявил бойкот и видиш ли земята ще обърне посоката на въртене заради него.

1

1

преди 1 година

Сектор Г ще бъде доста по-приятен без Животинки,Офендърси и тем подобни "фенове" на хранилка. Докато едни дават пари за карти и билети, други се чудят как да поставят условия и да плашат за да цоцат. Такива наркомански сбирки има ли в Англия, кой клуб там има такива. И тук може да се отреже циреят, ама трябва държавата да се намеси. Ако прокурорите и съда си вършат работата такива индивиди ще са далече от стадиона.