41

Анонимен

преди 1 година

Киро му викаше "инфраколектор"...

40

до Българин

преди 1 година

Е, готово ли е? Киро твърдеше, че една седмица след като си тръгне трябва да открием интеконектора - още в края на юли. Снимките показаха съвсем друго, огромни недовършени неща. При това 10 септември съвсем не е сигурен срок, говори се за пълна мобилизация.

39

БКП

преди 1 година

Искам пък да е готов интерконектора не на 10, а на 9-ти септември. През тази, а не през следващата 2023 г. Нещата с газа стават същите като с АМ Хемус. Започната от Тодор Живков през 80-те г. на м. в., но дори и самият Бойко Борисов не можа да й резне лентичката.

38

Българин

преди 1 година

Нали беше трагедия? Нали нищо не беше готово? Лъжат яко новите в подкрепа на Герб, да паднат гласове от ПП. Отмъщението на фигуранта

37

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 39 "Българин", нали? Отровното кагебистко менте.

36

Анонимен

преди 1 година

гаZZпром: Лошо. лошо....

35

Анонимен

преди 1 година

Не е морално да купуваме руска газ. По добре да обеднявам и да студувам, отколкото да финансирам убийството на украински дечица от путинските агресори които носят болка и страдание. Газта може да е скъпа, но моралната чистота е безценна.

34

Анонимен

преди 1 година

Аз не виждам причина България да налага визи на гражданите на САЩ, САЩ са демократична свободна страна и наши рилайабъл партньори и може да си влизат свободно в България. Това че те са решили да въведат визи за български граждани е техен избор, САЩ са наши рилаябъл партнъри и ние уважаваме техния избор, не им се месим във вътрешните работи.

33

анализатор

преди 1 година

Сега верноподаниците на Негово Величество, император и самодържец Всея России, ще ядат диаманти, ще пият нефт и ще дишат газ! Може пък да е по-забавно и хубаво от райския газ ХА-ХА-ХА-ХААА!!!

32

Анонимен

преди 1 година

На въпросът "Ще има ли газ" те отговарят "Може и да има интерконектор на 10-ти септември". Първо, не уточниха годината. Второ, впрегнаха всички правила на българския език - бъдеще незапочнато, недовършено и незапомнено време.

31

Анонимен

преди 1 година

До 29До Анонимен 25 Страните с дългосрочни договори го взимат евтино газа от Русия . Колкото и да е скъп на борсата , пак е по-евтин от американския втечнен))))))По договор нашият е на борсови цени, също и втечненият газ.

30

Анонимен

преди 1 година

ГОЛЕМ ЗОР НА РАШКИТЕ ДА НИ ВКАВАТ ГАЗ... МИ ЩО НИ ГО СПРЯХТЕ БЕ? МАЙ ИМАТЕ ПО- ГОЛЯМ ЗОР ОТ НАС ЗА ГАЗ? НЕСЛУЧАЙНО ВЪРТИТЕ ТЕМАТА НОНСПОП ПО ВСИЧКИ МЕДИИ.

29

АБЕ РУБЛЯК,

преди 1 година

КВО КВИЧИШ БЕ? ДА НЕ СЪМ ТЕ КАРАЛ АЗ ДА СПИРАШ ГАЗА? ДА СИ МИСЛИЛ... ДА НЕ ВОЮВАМ АЗ В УКРАЙНА?

28

СЪОБЩЕНИЕ:

преди 1 година

ВСУЕ СЕ ПОТИ РУБЛЯКА! ЗНАЕМ,Ч Е ГАЗА В СЪРБИЯ Е ПО- СКЪП ОТ НАШИЯ! НЕ СМЕ КНДР, ИМАМЕ ИНФО. И ТАКА САЩ- ГАЗЪТ Е ПО- ЕВТИН ОТ РУСКИЯ! ФАКТ! ПУКАЙТЕ!

27

Анонимен

преди 1 година

КОЛКОТОТ И ДА МУЧАТ ТУК МУЖИЦИТЕ, МИНАВАМЕ БЕЗ ТЕХНИЯ ГАЗ! ВЪПРОСЪТ Е РРЕШЕН!

26

Айде бе???!!!

преди 1 година

Нали нямало да можело да е готов??? Нали "Кирчо и Кокорчо" били лъжели??? Как сега така изведнъж опа, не лъжели???А кажете сега, кой лъже???

25

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 25 Страните с дългосрочни договори го взимат евтино газа от Русия . Колкото и да е скъп на борсата , пак е по-евтин от американския втечнен

24

L.

преди 1 година

Е! Хайде поне на Девети, че картинката да е пъна. Новата свобода!

23

Анонимен

преди 1 година

Вие не разбирате ли, че света е едно голямо общо село. Скоро самолетите ще престанат да летят. Излизат с номера, че понеже нямало персонал да ги обслужва. Моляяяя? Няма желаещи да бъдат пилоти, стюарди и стюардеси? Най-желаните професиии. НСе, няма гориво. Самолетите не летят на горещ въздух. Стягайте старите колела и понасяйте по вятъра.

22

Анонимен

преди 1 година

До 21 Евтина руска газ няма, Газпром продава на борсови цени. Единственото хубаво нещо с подновяването на договора с Газпром е падането на заблудите за евтиния руски газ.