20

До 3

преди 1 година

Няма ли го вече рибарника на р. ИСКРЕЦКА? Беше наистина уникално място със супер храна.. някой да каже и потвърди моля.

19

Анонимен

преди 1 година

Трябваше местните да тръгнат с лопати по реката и където видят проблем, да го решат с малко бой. Вецове ли, иманяри ли, всичко се решава с малко възпитателен бой! Изобщо, трябва местните да си пазят водата ако искат да имат вода, че ако чакат държавата да им я пази ще си стоят на сухо!

18

Augusto Pinochet

преди 1 година

ГЛУПОСТИ ИМАНЯРИ БЯХА ПРЕГРАДИЛИ И ОТБИЛИ РЕКАТА И КАТО ВИДЯХА КАКВА БЕЛЯ СТАНА Я ПУСНАХА ОТНОВО. ПОНЕ 100 ПЪТИ Е ПРАВЕНО, НО ДО ТАКИВА ПОСЛЕДИЦИ НИКОГА НЕ СЕ БЕШЕ СЛУЧВАЛО.

17

Тихомир

преди 1 година

По-голяма глупост отдавна не бях чел.

16

Анонимен

преди 1 година

Да не би пък да е от сушата в Нова Зеландия? Смешници.

15

Анонимен

преди 1 година

Не, че е изключение, ала подобно м***лоумие в официално съобщение на държавно учреждение си е събитие...

14

НЕК докато пишат...

преди 1 година

НЕК докато си измислят и пуснат официално обръщение и водата си тръгна... Можеше и да мине номера с този текст... Вчера... Днес, при положение че вода вече има пускането на такова официално съобщение само показва колко са зле НЕК.

13

Анонимен

преди 1 година

Маловодието, маловодието днеска напълни реката догоре, не били спрели черпенето на вода за вецовете. Уж.

12

Анонимен

преди 1 година

По- голяма глупост не съм чувал от доста време.

11

Иво

преди 1 година

Айдуци има не маловодие и суша

10

Анонимен

преди 1 година

Да де то от такова "маловодие" и водата в Перник изчезна и сетне о чудо като се напълни язовира вода има.

9

Понеже днес е

преди 1 година

Преображение Господне, редно е хората от Своге за благодарност, че е дошла реката и има вода, да отидат в църквата в града и да направят молебен за здраве и за плодородие. Свещеникът да изпее тропари за днешния празник по стар стил. Хората да носят в църквата грозде, червено вино и хляб, по желание - печена риба. Това е Божие чудо, което и геолозите не могат да обяснят!

8

Анонимен

преди 1 година

Хехе маловодие и днес изведнъж не щеш ли водата потече да не би тия дни да е станало чудо или да е валяло.

7

Анонимен

преди 1 година

да бе, маловодие.. и водата хоп изчезва рязко в небитието. Това и 3 годишно няма да го повярва

6

СКЪСАЙТЕ ДИПЛОМАТА

преди 1 година

...НА ИНЖИНЕРИТЕ И ОТГОВОРНИЦИТЕ ---КОИТО ОТГОВАРЯТ ЗА ОКОЛНОТО СРЕДА , ВОДИТЕ И ГОРИТЕ ---ТОВА ЯВНО СА НЕГОДНИЦИ НАЗНАЧЕНИ САМО ЗА ДА ПОЛУЧАВАТ ТЛЪСТА ЗАПЛАТА ОТ ДЪРЖАВАТА!---ТЕЗИ ДЪРЖАВНИ ХРАНТУТНИЦИ ЩЕ ПРЕВЪРНАТ ДЪРЖАВАТА НИ В ПУСТИНЯ!!....ВЪН--ПАРТИЙНИТЕ ПОЛИТИКИ И НАЗНАЧЕНИЯ ОТ МИНИСТЕРСТВОТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА!!!----ТОВА Е ДЪРЖАВНА СЛУЖБА ---ОТ КОМПЕТЕНЦИЯТА НА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ!

5

НЯМА МАЛОВОДИЕ !

преди 1 година

ИМА УМИШЛЕНА ТЪРГОВИЯ С НЕЯ И ПОЛИТИКА ЗА РЕКЕТИРАНЕ НА МЕСНОТО НАСЕЛЕНИЕ --В ПОЛЗА НА ЧАСТНИТЕ ВЕЦ-ове!...ИЗКЛЮЧЕНО Е --водата да изчезне за ДЕН И ПОСЛЕ да се появи за часове "ПО ЗАПОВЕД НА ЩУКАТА"---ЯВНО Е НАПРАВЕНО УМИШЛЕНО!---СЪЩИТЕ ДАЛАВЕРИ СЕ РАЗИГРАВАТ С ГОРАТА И ДЪРВЕСИНАТА---ЗАТОВА СА И ГОРСКИТЕ ПОЖАРИ , ТОЛКОВА МНОГО!!--ХОРА СЪБУДЕТЕ СЕ ЗАЩОТО ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ ВАШАТА ВОЛЯ И ГРИЖА ЗА ВАС И СЕМЕЙСТВАТА ВИ!!!

4

Анонимен

преди 1 година

някой трябва да си скъса дипломата и да си я изяде публично, маловодие, дрън-дрън-дрън. От маловодие ли пресъхва река за 24 часа?!? или от малоумие?!?

3

Анонимен

преди 1 година

Водите и горите ни напрпавиха доста хора много богати. Държавата е нема отдавна, народа продължава теглилата, на изборите пак ще го умаят.

2

Анонимен

преди 1 година

А маловодието заради печалбарство на частните ВЕЦове.

1

Анонимен

преди 1 година

Е нали нещо се било срутило там в пещерата? Къде го намесихте това маловодие. За първи път чувам за маловодие, което днес го има, а утре го няма.