9

Бг полицията на

преди 1 година

много храбра се прави, само когато "лошите" са физически слаби и ако случаят не е тежък. За другите случаи ги няма никакви. Оставете човека на мира, не ние, а сърбите са тези, които ще го съдят или помилват. Да не говорим,че този случай не е бил умишлен! Шофьор и водач на превозно средство НЕ трябва да бъде разсейван!!!!

8

Анонимен

преди 1 година

В случая, ако някой трябва да го съди това са сърбите.

7

Анонимен

преди 1 година

Допуснахме да ни разиграват на разделяй и владей по най примитивен начин.Изучилите народопсихологията и с помощта на външни елементи и обиграни олигарси постигат ефект с манипулации,арогантност,висока тоналност,агресивност,подкупи,лъжи за свои цели.Най голямото падение е ефекта ПП.Същите са и ДБ.Лъжи от сутрин до вечер без никакъв морал.

6

До 5

преди 1 година

До влизане в залата са с белезници,вътре ги свалят.За всички е така!Жалкото е, че заради една седалка на пътник който не е могъл да се оправи,че и ангажирал шофьора в движение,стана толкова тежък инцидент.Пътника не е трябвало да разконцентрира шофьора,нито шофьора да се обръща да помага,а да спре и тогава да се разберат .Би следвало да са имали водач на групата към който да се обърнат.

5

Нещо ми е странно

преди 1 година

Добре, има обвинения към човека, съда там ще преценява. Защо се води като ддобитък със заключени на гърба ръце? Това е изключително неестествена поза за ходене. Замислих се, че ако мен ме обвинят за нещо си, просто трябва да ме носят - използвам канадка и то за нещо 50 метра. Нагоре - патерици.

4

Анонимен

преди 1 година

Показана е човещина на хора в нужда,на феца.Никой от оказалите помощ не е мислил за исторически проблеми,нито обикновените граждани,нито медицинските екипи,защото е спешно.Сърбите са впечатлени от отношението,екипността и единодействието на българите към чужди граждани.И благодарни,а благодарността е ценна,като се има предвид колко лекари пострадаха от пациенти.Другото е,че българите са добри,но има кръгове които умишлено разделят нацията деструктивно,за да остане негативизъм и противопоставяне

3

Щирлиц

преди 1 година

До Иван.................Може да са ни клали,но ние сме хора.

2

До 1 Ован

преди 1 година

"Сърбите ви клаха като агнета, вие им помагайте" Потърси психиатрична помощ.

1

Иван

преди 1 година

Сърбите ви клаха като агнета, вие им помагайте.