10

Бау

преди 1 година

До И.Б.Проверете и не пишете 2 дни неверни неща! Има кратък период след 9 септември, безумни присъди, след което г-н Иван Иванов е заемал достатъчно високи и отговорни длъжности в НРБ. Ония не са били чак такива чистачи на кадри като сегашните правителства! Никола Гешев е изчезнал, но той е началник на политическата полиция! Началникът на криминалната полиция Андрей Праматаров след 9 септември е преподавател на милиционерите.

9

И.Б.

преди 1 година

Така наречените комунисти притискат и погубват най-способните българи.От истинските комунисти са останали само трупове, защото биват избити от "свои".Т.н. комунист не търпи конкуренция, не го интересуват християнски ценности, които е заграбил в своя полза.

8

Т-34

преди 1 година

Да го направят с наведена главица и светещи вампирски очи като паметника на Самуил. По западни стандарти васален поклон и сатанинско светещ в тъмното! Може и с избодени очи, също ще е политкоректно. Браво на еврейчето Вили ви Лилков.

7

Анонимен

преди 1 година

Ба, тая София се напълни с паметници. Най- ме кефи украинската майка.

6

Иван Иванов е

преди 1 година

Виден български инженер, учен, член -кореспондент на БАН! Борил се София да получи водоснабдяване и канализация. Притиснат от БКП след 44-та година, измъчван по затвори, затварян и освобождаван, лишаван, но не сломява и не се поддава да бъде поредната пионка на БКП! Браво

5

Анонимен

преди 1 година

Съдбата на Иван Иванов трябва да се показва всеки ден по телевизията за да видят русофилските *** червеното зло.

4

Чук и Гек

преди 1 година

Забележете! Той не е станал кмет, поради избори и то купени, а е назначен от царя, след преврата на 19 май 1934 г. Светва ли ви нещо в мътните глави!? Ако бе с избори, кой знае какъв льохман щеше да се намести в кметското кресло, а такива като хидроинженер Иванов да работят за него, а той да се перчи колко построил!

3

Бау

преди 1 година

На скулптура явно е позирал Красимир Велчев, бивш депутат! Сериозен човек, сериозен кмет! Американците са го бомбардирали и сградите са оцелели! Сега тикви и фандъци!

2

Анонимен

преди 1 година

Ако не беше той още щяхме да сме с менците на Искъра.

1

Анонимен

преди 1 година

А на Файдъкова?