54

Анонимен

преди 1 година

Само преди два-три месеца служители на НЗОК излизаха на протест и се жалваха как получавали малки заплати. Да имат смелостта да излязат сега, щом шефът им получава толкова на гърба на работещите българи

53

Анонимен

преди 1 година

Срам и позор. А младите ни медици трябва да емигрират, за да получат достойно заплащане за труда си. Явно проблемът не е в това, че няма средства... А ние да плащаме за тези *** и калинки в НЗОК, докато здравната ни система умира...

52

Анонимен

преди 1 година

Всички тези изпечени мошенници трябва да получат ефективни присъди,хаоса е организиран навсякъде-благодарение на тези,,отличници,,нямаме здравеопазване,сградния фонд е в окаяно състояние....преследване до дупка и в панделата

51

Анонимен

преди 1 година

Неква коза тука говори за руска окупация. Окупация има ако има чужда войска. Да си помисли добре добитъка кой има бази в България и после да си отваря човката.

50

Ванката

преди 1 година

И като прибавим 28 шефове на областните РЗОК, чийто заплати са по 7-8к + още 2 000 служители на касата + премии на всяко тримесечие, става чудничко за драгото здравноосигурено лице.

49

емигрант

преди 1 година

Тоя получава почти колкото Хуан Карлос - бившият испански крал ? А хората осигурили здравето си като прекрачат прага на държавна болница започват да плащат отново за здравето си !?

48

Анонимен

преди 1 година

Ясно къде отиват осигуровките ни.

47

Роро

преди 1 година

Кучетата си раят а керванът си върви...

46

И как няма да

преди 1 година

получават такива заплати и купуват на безценица апетитни имоти,след като аз,като двойно осигурен-работещ пенсионер,като опра до тях си плащам,като поп?!?Първо,по-каналният ред отивам при джипито за преглед или направление за специалист,което той естествено ми отказва!?!Искам,не искам отивам при специалиста и още от вратата се започва едно плащане-разплащане свят да ти се завие и ум да ти зайде!?!И се питам защо цял живот работя,да съм изрядно осигурен и здравно недоиздоен???

45

Анонимен

преди 1 година

Т.е заплатата му е около 20хиляди лева на какео отгоре на избор на екипи които плащат пациентите ли Това е законов рекет за да могат директори като него да вземат такива заплати Заплатата трябва да е спиред ценза за професор толкоз за доцент толкоз за ординатор толкоз Тоя не трябва да взема по голяма заплата от тази на професор

44

Анонимен

преди 1 година

то поне да вършеше няква работа.

43

toma

преди 1 година

Щом е обявил двеста хилки, значи са 400 хиляди.Закривай НЗОК, тези наистина са само чиновници и роднини на прекрасни заплати.

42

Сахар

преди 1 година

Нали уж имаше някакво "правило" да не получават повече от министър председателя?

41

Анонимен

преди 1 година

Ние внасяме здравни осигуровки само за заплатите на служителите в здр.каса. Като отидеш на доктор си плащаш кеш отделно за всички манипулации. Ето защо мисля, че не е необходимо да се внасят здравни осигуровки!

40

гостенка

преди 1 година

До Европато и теб да те назначат на този пост и ти ще взимаш тези пари! Тук опира до система, не до мажоритарност

39

Анонимен

преди 1 година

тоя е за затвора

38

?

преди 1 година

Това са пари колкото на средностатистическия американец.

37

Анонимен

преди 1 година

Голяма далавера е здравеопазването, трябва да го прекръстим на Далавероопазване.

36

Донев

преди 1 година

За да задоволи нарасналия апетит за пари на хората от Здравната каса, Делян Пеевски ще вземе нов държавен дълг от 50 милиарда, който ще се изплаща от вашите деца, внуци, правнуци и пра-пра-внуци.

35

Може

преди 1 година

да се възмущаваме, коментираме и псуваме, но какво от това! А на професора му дреме на оная работа! Да беше само той с мед да го храниш. Всичко е прогнило от горе до долу!