20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 8 ..."12 години никаква диверсифик" ... а половин година само лъжи, секс и кражби?! точно по делата ги познахме...

19

Анонимен

преди 1 година

а според мен, трябва да проучим опита на държави като Китай! на гъню му трябва диктатура и терор, за да спазва законите..

18

ха ха

преди 1 година

Гинка?!!!!

17

ПИТАМ

преди 1 година

ДНЕСкашните пуйки, защо на коментар N 13 думата СELЯЦИ не е цензурирана, а на моят коментар N 16 е ? Вие ли сте ***, или нас правите на такива ?

16

Никой

преди 1 година

Точно тая ли ще дава акъл за енергетиката, където с ЕМУ в частност агент Щокман източиха 400 милиона лева по проекти печелени само от въпросната фирма!!!

15

до 13

преди 1 година

Я сега ми обясни ти какво разбираш от енергетика, че аз може да съм пропуснал някоя лекция в университета та да запълнят този си пропуск, може пък заради него да съм безработен в момента ! И да знаеш "***" не е обидно, а ГОРДОСТ, но СЕLяНДУР като теб вече е обида !

14

ЬЬЬ

преди 1 година

Браво бе,петкова! Браво!...Най после и в някои български глави узрява мисълта,че трябва да се проучат решенията за газа в Германия и още няколко други държави.Браво!Браво! Браво на българските реотани с албански привкус!

13

Анонимен

преди 1 година

О ТЪПОНУШКЕ,О ТЪПОНУШКЕ. О МИС ПИГИ,О МИС ПИГИ В ТЕБ СЪМ ВЛЮБЕН АЗ, ТУК ДОЛИТАМ ОТ ПАРНАС ДА ТЕ ПРИГОТВЯ НА КОЛБАС !!!

12

Анонимен

преди 1 година

Ей селяци вие разбирате сигурно повече от енергетика ! заслужавате да стоите на тъмно и студено да ви уврът кратунките !

11

Ментора бай Иван

преди 1 година

Права е дамата с ароматното име , навсякъде в енергетиката и в дружествата за енергоносители ,трябва да се назначат нейни колежки счетоводители!Тя как се справи навремето като енергиен министър , нищо че хал хабер си нямаше!

10

Анонимен

преди 1 година

Ако хора на бсп управлява Булгаргаз значи ГЕРБ управлява.А щом ГЕРБ управлява значи Москва управлява. Навързани са като синджир.

9

Анонимен

преди 1 година

Тая защо не е в затвора?

8

Анонимен

преди 1 година

12 години никаква диверсификация ЗАЩО? ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ

7

!!!

преди 1 година

Минзухарке, пардон - Теменужке! Само по въпросите за газа и петрола ще си държиш мръсната уста затворена и няма да я отваряш, защото, Минзухарке, във всяка нормална държава ти отдавна трябваше да търкаш наровете на сливенския затвор, ама Каскета - пазител на престъпници и крадци на милиарди те пази! Както пази и цялата ви престъпна гербеарстка ***! Минзухарке, ти си национален предател, знаеш защо, нали?! Хайде, марш на банкянския дувар!

6

Анонимен

преди 1 година

ПОСТРОИХТЕ НА ПУТИН ТРЪБАТА ЗА ЕДНА ГОДИНА С НАШИ ПАРИ БЕЗ ДА ИМАМЕ ПРАВО ДА ПОЛЗВАМЕ ГАЗ КОЯТО Е РЕЗЕРВИРАНА ДО 2030Г. А ВРЪЗКАТА С ГЪРЦИЯ БАВИХТЕ НАРОЧНО 12 ГОДИНИ.

5

Грую

преди 1 година

Давай пътната карта, жено!

4

Анонимен

преди 1 година

Абе тая счетоводителка,която се прави на енергиен експерт докога ще ни я натрапвате?

3

отвратен

преди 1 година

ГНУСНА ,НАГЛА И ПРОСТА ЖЕНИЦА !!!!КЪДЕ Е ГАЗОВАТА КАРТА ,И ЗАЩО СИ НА СВОБОДА !!

2

Счетоводителката

преди 1 година

Теменужка да говори за газ идва в повече.

1

Анонимен

преди 1 година

Всеки който някога е бил на позиция по-висока от обикновен служител в Държавна администрация трябва да бъде одитиран. Всички които са се облагодетелствали с народна пара да бъдат съдени. Никой който е бил досега на държавна хранилка да не се допуска на избори! Това е новото законодателство в страната! Ако в периода 1945-2022 си бил на държавна хранилка нямаш право да се кандидатираш за избори! ТОЛКОЗ!